Regisztráció Blogot indítok
Adatok
a blikkről örökre kitiltott topi mackó barátja

0 bejegyzést írt és 119 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Eladta a Vérmezőt, többször meghalt és feltalálta a szilárd alkoholt. Sztrasznov Ignác ma is a szélhámosság fokmérője...
Közelednek a választások, ennek csalhatatlan jele, hogy óvatosabb volt a kitüntetésekkel a kormány, próbált vigyázni arra, hogy ne tüntessen ki ún. megosztó személyiségeket augusztus 20-án, mint tavaly Bayert...
a blikkről örökre kitiltott topi mackó barátja 2017.08.20 13:25:17
Alagútpatkányok bevetésen A vietnami hadszíntérre érkező amerikaiaknak idő kellett, míg szembesültek a vietkong alagútrendszerek jelentette fenyegetés nagyságával, annak ellenére, hogy a hatvanas évek elején itt tevékenykedő tanácsadóik már tudtak ezekről a komplexumukról, ugyanis a dél-vietnami…..
a blikkről örökre kitiltott topi mackó barátja 2017.08.14 18:42:11
@Takács Kr.: Valami igen-igen hasonlót akartam irni.
Azt hiszem az irodalom egyik legjobb könyve a témában.
böktmb
…amelyeket eddig is sejtettél, de féltél megkérdezni. 1. Külön 6 méteres fakerítés védi majd a fémtolvajoktól. 2. A Végleges Kerítés elkészültéig egymás vállán álló rendőrök között feszítenek ki gombostűkben megforgatott ragasztós damilt. 3. Röszkénél…..
a blikkről örökre kitiltott topi mackó barátja 2015.07.03 15:55:16
A KDNP hazai és külföldi tagjai által évente odaítélt vándordíjat sorozatban negyedszer kapta meg a politikus. Az elismerés egy évre, valamint esetenként az örökkévalóságig szól. Szoros volt a verseny: második helyezett egy vécé pereme alá kövült ürülékdarab lett,…..
a blikkről örökre kitiltott topi mackó barátja 2015.04.08 16:06:49
a blikkről örökre kitiltott topi mackó barátja 2015.04.09 18:15:01
@legeslegujabbkor: Van annyira értelmes, mint amit harracs mond.

MáZLis topi mackó
Miközben a soha, semmiből nem tanuló jámbor baloldali barátaink a DEKÁ-ra függesztik szemüket (amelyet a baloldali pártok már a születése napján elkezdtek fúrni, és körülbelül annyi esélye van bármire, mint egy ólomgolyónak levitálni a Ferenciek terén), miközben a Fidesz…..
a blikkről örökre kitiltott topi mackó barátja 2015.01.27 20:21:28
Akik nem esznek rendesen, azoknak ne is adjon a Mikulás csokit és ajándékot - áll a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) javaslatában. "A mi korunkban csak az kapott a csizmácskákba ajándékot, aki rendesen evett. A mai gyerekek kezdenek elkanászodni" - nyilatkozta a már meg is…..
a blikkről örökre kitiltott topi mackó barátja 2014.12.05 17:55:02
@rozsomákidomár:

Azt a listát meg Kubatovról nevezték el, ugye?

böktmb
Bár az esélyesek között tartják számon, nem lehet ott Orbán Viktor tanácsadója New Yorkban a nyugdíjas-bántalmazó világversenyen. A miniszterelnök tanácsadójának nyilatkozata szerint betegség miatt kell elhalasztani az amerikai utat. A szakmai sajtó egyöntetűen sajnálatát…..
a blikkről örökre kitiltott topi mackó barátja 2014.10.20 20:15:52
@Sejk a derék katona:

beszabehu, az asztalra borulva sirva, hangosan mosolygok!!

topi MaCKó
Attention! Prêt! A legjobb az volt tizenöt éve, amikor egy hatalmas csúszdán keresztül kellett szaladnia a szakácsoknak egy tortával a kezükben, miközben a nyúlnak, kacsának vagy épp tyúknak öltözött játékosok a csúszdán lecsúszva megpróbálta elkaszálni a szakácsokat, hogy…..
a blikkről örökre kitiltott topi mackó barátja 2014.10.20 07:02:01
A filmes blogokban hatalmas sláger listák összeállítása: mindenki a saját ízlésére és tudására szabott felsorolásokat készít. Ezek nyilván a szerzők élképzeléseit tükrözik, de nézzünk meg, hogy a magyar filmek vonatkozásában a magyar filmszakma melyeket tartja a…..
Groupama Lajos családja hálás a Fradinak, amiért az egykori méltán ismeretlen focistáról nevezték el az új stadiont. "Köszönöm a Fradinak, Orbán Viktor miniszterelnök úrnak, Tarlós István főpolgármester úrnak, és az izé úrnak, aki azt a szép beszédet mondta,…..
a blikkről örökre kitiltott topi mackó barátja 2014.08.11 18:33:42
A bizarrnál szalonképesebb szót nem sikerült találnom nekem sem a Népesedési Kerekasztal nyugdíjra vonatkozó akciótervére, amelynek nyilvánosságra hozatala idején már feltettem magamban a kérdést: vajon mennyi idő telik el addig, amíg a kormány ráharap, érdekesnek és…..
Szabadcsapatokba verődve járják az utcákat a dühödt Barátok közt és Showderklub rajongók a műsoraik lehetséges megszűnése miatt. A tervezett reklámadó miatt megszűnhetnek népszerű műsorok az RTL Klubbon - jelentette az RTL KLub Híradója. A hír hatására nézők…..
a blikkről örökre kitiltott topi mackó barátja 2014.06.03 17:49:55
"Úgy gondoljuk, hogy Imcsi sokat tud tenni a buzilobbi céljai érdekében, és ehhez a haja is megvan" - mondta el a buzilobbi vezetője, a Bilderberg csoport stylistja. Kerényi Imre elmúlt napokban tett kijelentései felkeltették az általa támadott buzlilobbi érdeklődését. Meglepő…..
Az In Vino Veritas Történelemhelyesbítő Intézet kezdeményezésére, a múlttal való szembenézés jegyében független szakértők segítségével rekonstruálják a holokausztot. „Meg kell győződnünk róla, hogy hány embert lehetett elvinni, milyen eszközökkel és milyen…..
Mindent bevallott Simon Gábor a HOT! Magazinban. Az MSZP elnökhelyettese nem (!) Avon-tanácsadóként ért el sikereket. „A kezdőtőkét az indulócsomaghoz Keleti Györgyi segítségével kerestem meg, aki a Mariahilfer Strassén futtatott. Sokan ezt szégyellnék, ám én MSZP-s…..
a blikkről örökre kitiltott topi mackó barátja 2014.02.28 15:37:26
@Dr. (cath.univ.) Adofizeto:

Az amerikai népszava-n lehet plusszolni, minuszolni.

Ez a komment több millió pluszt érdemel!!

böktmb
Egyre többen próbálkoznak az alternatív intimszépészettel, egyre kevesebb sikerrel. A herevasalási mánia sajnos megállíthatatlannak tűnik, és ez egyre több áldozatot szed. Egy zalakesztényi férfi a barátaival a diszkóból hazajövet próbálta a heréit egyenesre egyengetni…..
  "én bevezetnék a zebra körül a járdán egy kb. 1 m sugarú félkört. Aki azon belül áll, az át akar kelni, aki kívül, az meg nézelődik"   - zárta le Circus a "mikor van elsőbbsége a gyalogosnak a zebrán" témájú kommentvitát, ami a rendőrség brutális karácsonyi…..
a blikkről örökre kitiltott topi mackó barátja 2013.12.30 11:43:44
@inebhedj - szerintem:

A zebra=GYALOGOS átkelő, nem kerékpáros, gyalogos.

A zebrán keresztül tekerő, nem ritkán suhanó kerékpáros szabálytalanul halad át és ha elütöm jöhet a vita, hogy mi is történt.

Ha leszáll a bicajról és tolja, akkor GYALOGOS, és a GYALOGátkelőn elsőbbsége van.

Szerintem Kondorosi úr jónyja az egyik legtöbbet emlegetett szülő Magyarországon.

böktmb
a blikkről örökre kitiltott topi mackó barátja 2013.12.30 13:42:08
@Shopping:

Na ez az!

Sajnos.

böktmb
Elsőre talán kirívóan magasnak tűnik az összeg, részletesen megvizsgálva azonban világossá válik, miért éppen ennyi. Kritizálni, fanyalogni könnyű. Éppen ezért induljunk ki a kritikusok, fanyalgók tételéből: eszerint a Magyarországon kilométerenként 2,8 milliárd…..
A Magyar Közlönyben megjelent változás szerint a pedagógusoknak kötelező lesz ajándékot venni Hoffmann Rózsának. A rendelet szerint a tanároknak és pedagógusoknak külön-külön kell megajándékozni a köznevelési államtitkárt, minimum 20 ezer forint értékben. Akinek nem…..
a blikkről örökre kitiltott topi mackó barátja 2013.11.02 09:28:04
@Dr. (cath.univ.) Adofizeto:

A nem fideszes pedagógusok (ismerek ilyet családon belül,) is szivnak, pedig ők nem kérték.

böktmb
a blikkről örökre kitiltott topi mackó barátja 2013.11.02 18:33:33
@Dr. (cath.univ.) Adofizeto:

Ez viszont az utolsó betűig igaz!

böktmb
A zárt pályázat elnyerésében sokat számított a rádiós szignálok magas minősége. „Pity, pity.” „Pipity, pipity.” „Pity, pity, pipity.” „Pipity, pity, pity.” Néhány kitűnő darab abból a negyvenhét foglalt jelzésből, melyek megkomponálásáért és előadásáért…..
Innen van. ..
a blikkről örökre kitiltott topi mackó barátja 2013.10.31 08:10:39
A Vas megyei Kokain Terméktanács hatósági árra vonatkozó javaslatát 13/10-es többséggel elfogadta a Parlament. A Krekk Terméktanács, a Metszettkender-Sütőpor és Krokodil Szakmaközi Szervezet, a Farkas Péter Hobbikertészek Kongresszusa, valamint a Kereskedelmi Televíziók…..
a blikkről örökre kitiltott topi mackó barátja 2013.10.26 13:02:16
Minderre azért van szükség, hogy a felcsúti stadiontól induló 600 milliós kisvasútról legyen mint nézni útközben. A 2013. évi 162-es számú Magyar Közlönyben a kiemelt beruházásként kezelt 600 milliós kisvasút mellett megjelentek egyéb rendelkezések is, amik mind Felcsút…..
a blikkről örökre kitiltott topi mackó barátja 2013.10.04 19:30:14
@Szomjas Gödény:
"..jelenleg a circensést kapjuk.." IGEN!!

böktmb
Lazulnak a kampányszabályok, azon kívül, hogy valamennyi médium közölhet választási hirdetéseket, lehet majd ellenzéki képviselőkről pedofilos képet is photoshopolni. „Belemenősebb, keményebb kampányt szeretnénk, ahogy a Fradinál is megszoktuk. Szavazófülkébe…..