Regisztráció Blogot indítok
Adatok
escobar (törölt)

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba A bosnyák fejes 2007.05.30 15:59:00
Vannak dolgok, amikről az ember ugyan mindig álmodik, ám pontosan tudja, hogy soha nem fogja őket megvalósítani. Például bemenni a főnök irodájába, és feltenni a kérdést: "leszopsz, te fasz?". Mi eddig azt hittük, hogy a fürdőkádba fejes is ezek a lehetetlen vágyálmok…..
escobar (törölt) 2007.05.31 11:31:40
Először is elnézést szeretnénk kérni minden Kedves Olvasónktól, de az a helyzet, hogy viszonylag lassan jutnak el hozzánk a szentesi kisiskolások csínytevéseiről szóló hírek. Szóval még január 11-én bombariadó volt a Koszta József Általános Iskolában. A menetrend a…..
Subba Kopaszoknak: 19 000 Ft 2007.05.08 14:30:00
Különleges hirdetésekben a wiw igazi aranybánya, ez egyenesen az üzenőfalról:STATISZTÁLÁS AMERIKAI NAGYJÁTÉKFILMBEN!2007 Júniusában amerikai holocaust filmet forgatnak, Budapesten és környékén „Good” címmel!A film főszereplője Viggo Mortensen, tudjátok a…..
w Élt, él, élni fog 2007.05.07 06:00:00
Feltámadott az Ő felsőteste. Üres a sír. A holttestét megbolygatók nyilván azt hiszik, hogy győztek, pedig a koporsóból kiszabadult a lelke is. De azt a sírrablók nem látták, hiszen ostobák, mint a szent földjük. Szellemét a tűz nem égeté meg. Mert ebben a jelenetben két…..
Lassan most már tényleg itt a meleg, úgyhogy szeretnénk is bemutatni kedvenc nyári slágerünket. A Delta együttesről eddig még nem hallottunk, de tuti, hogy nagyon sikeresek (valahol). A téma persze a Balaton és a bulizás.   Heeeeeej-Hóóóóóó…..
w Szerenád az ORTT-hez 2007.04.12 06:00:00
Betelt a háromdecis pohár. Most már muszáj médiatörvényezni és ORTT-zni. Egy. Mostantól híradót kell adnia a Spektrumnak, meg a Filmmúzeumnak is. Mert a médiatörvény kimondja, az ORTT döntött, bla-bla-bla. Nem érdekel senkit, hogy a törvény rossz (az), vagy a hatóság hibája.…..
escobar (törölt) 2007.04.12 10:31:59
w Tisztelt Szcientológia Egyház! 2007.03.21 11:00:00
Levelüket, amelyben az előző, szörnyegyházukkal foglalkozó írás eltávolítását követelik, megkaptam. Annak ellenére, hogy nem nekem címezték, hanem a blogszolgáltatónak, mert hát felmegyek a párttitkár elvtárshoz, és ott mószerolok – a spicli már csak ilyen típus. És…..
Liptai Claudiát tehenészlánynak öltöztetni tényleg vicces húzás, őszintén csak gratulálni tudunk. Ha a következő Sztárok a jégenre is kérhetnénk valamit, akkor rózsaszín kezeslábasban szeretnénk látni a művésznőt, citrommal a szájában...
Subba Én kicsi pónim 2007.03.09 11:50:00
Egy igazi különlegességet tárt elénk az internet, mielénk, a szexuális szubkultúrák iránt oly fogékony Subba elé. Itt bizony sok minden nem stimmel. Ismerjétek meg az embert, akinek minden vágya, hogy póniként fuvarozhasson.  ..
A megfellebbezhetetlen zsenialitás és a totális idiotizmus között csak egy nagyon keskeny vonal húzódik. A T-csoport reklámjából faragott háromperces stadiontechno-remix tökéletes illusztrálja ezt a tételt, ám mi mégis azt gondoljuk, ez egyszerűen fergeteges. Hangfalakat fullra,…..
A japán lét megdöbbentő furcsaságait feltáró Tokyo Mango blogon bukkantunk ezekre a képekre, amelyek azt dokumentálják - hát hogy is lehet ezt a lehető legnyersebben megfogalmazni -, hogy 500 japán együtt baszik. Pontosabban igazából 250 pár, de a többi stimmel. Akinek van egy…..
Volt olyan, hogy a nevem is csillagként kiírodott, azt felment egy helikopter megnézni, hogy mi az.Kedves emberek interjút készítettek a felnótással, akit elvittek az ufók. Olyan, mintha 200 normális ember beszélgetését vágták volna össze mindenféle összefüggés nélkül. Néha…..
A magyar mulatósban az a jó, hogy nem csak olyan bohócok rúghatnak labdába, mint Lagzi Lajcsi, vagy olyan kiforrott karakterek, mint Postás Józsi. Itt tényleg bárki lehet sztár, és kivel is tudnánk tézisünket jobban alátámasztani, mint Geri-Betli Gáborral. Az ő feje tökéletesen…..
Subba Papp Laci kettő 2007.02.02 14:09:00
A társadalom peches, lecsúszott tagjain nevetni aljas, Európába nem illő cselekedet. De hát olyan viccesen tudnak ordibálni. ..
escobar (törölt) 2007.02.05 09:21:10
Van, amin nem lenne szabad nevetni, de mégis muszáj. Szaladj, röfi!..
Subba Privi.hu felnőtteknek 2007.01.17 17:34:00
Eleget rugdostuk már a nemzet gyermekeit, és egy kicsit igazságtalanok voltunk. Hiszen a gyermekekből még bármi lehet, soha nem lehetünk biztosak abban, hogy valmelyik ma a privi.hu-n a cicijeit mutogató lánykából nem-e lesz felnőttkorában pénzügyminiszter vagy valami egyéb…..
Egy dolog van csak, ami rémisztőbb a partifotók böngészésénél: a tinipartik fotóinak böngészése. A legmeglepőbb tulajdonképpen az, hogy ezek a kikent-kifent kislegények és -leányok milyen profin tudnak pózolni, kibukkanó mellbimbó inkluzíve...
Nagyon nehéz és nagyon idegesítő. Aki csinál két percet, az mehet űrhajósnak meg minden...
Subba Érdekes adat - A trágyád 2006.12.12 02:29:00
Bizonyos adataival mindenki tisztában van. Milyen magas, hány éves, hány kiló és mikor vesztette el a szüzességet. Sajnálatosan kevesen vannak azonban olyanok, akik fejből tudják, hogy eddigi életük során pontosan mennyi kábelt fektettek le. Ez az elmés kalkulátor most végre…..
escobar (törölt) 2006.12.12 07:24:17
Érős Cure-hatásokkal indítanak a srácok, de aztán olyan hírtelen csapnak át a popklisébe, hogy az embernek azt sincs ideje énekelni, hogy „már”. Komolyan, ez a sok éző meg ázó sorvégű szám külön kategória kellene, hogy legyen, hogy amikor bemegyek a lemezboltba,…..
Csáp Géza A homokos kisdobos 2006.11.28 16:12:00
Egy ígéretes pályaművel folytatódik mai demóverseny-maratonunk, a buzis nevű Crescendo zenekar könnyes szemekkel emlékszik vissza a kisdobosként töltött évekre 1986 című számában. A felcsendülő homo-pop időutazásra hívja hallgatóját, és engem látomásként ragad magával a…..
Élő adásban hagyta el Pokorni Zoltán az ATV stúdióját Kálmán Olga műsorában. A kegyetlen műsorvezető előbb azzal kedvetlenítette el az egyébként galamblelkű Pokornit, hogy mindenáron reagáltatni akarta Orbán Viktor nyilatkozatára, miszerint megindulunk, hujhuj, lóramagyar. Hát ő meg nem akart…..