Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Amiel

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Hercegnőci 30 évesen addig rinyál, amíg gyűrűt nem kap. Utána meg addig, amíg gyereket nem vállalnak” - öt férfi, öt probléma. Az egyik nője karriert akar, a másik meg hercegnőciből kiváló anya lesz. Mai posztolónknak is hercegnőci jutott, aki hamar lelépett, mert…..
Találtam egy vicces kérdést a gyakorikérdések.hu-n, "Szabad-e kutyával bemenni az Aréna Plázába". Úgyhogy ezen elgondolkoztam én is, ha már ugye KÖKI és ha már pláza a téma itt is. Vajon lehet-e majd kutyát vinni a KÖKI Terminálba? Szólnak érvek a dolog ellen és…..
 Nem, nem arról van szó, hogy a Herendy új utakat tört magának. A bajnok egy körmös mester, aki hazánk első porcelános világbajnoka. Kovács Gabónak hívják a hölgyet és a Crystal Nails versenyzőjeként zselében már a londoni olimpián is sikerült bizonyítania. Gabó most az…..
Igen vicces lenne, ha közel hatvan átvert online vásárló jól beperelné a Galéria Savaria nevű online piacteret és nyernének tőle közel hatvan gyémántgyűrűt. A legviccesebb, hogy ez első blikkre nem is tűnik akkora képtelenségnek.A szájt most éppen igen szórakoztató…..
Amiel 2010.12.13 12:57:36
@arnyjaro: Megtörtént, köszönöm.
Amiel 2010.12.13 13:08:45
@arnyjaro:
• Az eladó adatai:
• Név: Galéria Savaria
• E-mail: galeriasavaria@gmail.com
• Telefon: 70/605-2042
• Felhasználónév: gsnyeremeny
'napot Röviden a sztori. Édesanyám általános iskolai tanárnő kb. 30 éve. Számtalan generáció hagyta már el a kezét, a tanítványai közül sokat mai napig ismerek és elég jó emlékeket őriznek róla. Megadta a szükséges alapokat neki, mert anno meg volt a lehetősége rendesen…..
Ma Magyarországon kevés lenézettebb hivatás létezik a kukásokénál. Sokszor eszembe jut, hogy ha ők nem lennének, megfulladnánk az általunk tonna számra termelt szemétben, és anyáznánk, miért van ilyen mértékű rendezetlenség és szemét az utcákon. Persze egy eldobott…..
Amiel 2010.03.25 20:38:45
@petyya: Úgy látszik ugyanott lakunk :)

Szintén Újpest, itt tegnap lett vége. Szerencsére. Még szombaton ideköltözött a ház elé egy ember és itt is volt tegnapig. Éjjel aludt az ágyon, nappal meg evett rajta...egyszer láttam újságot is lapozgatni...
De fotóztam egy szépségeset is :
kepfeltoltes.hu/100325/005k_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Mi sem tudjuk, hogy fake (annyira nem is érdekel), mindenesetre itt a sztori: valaki állítólag feltörte Vona Gábor azóta törölt iwiwes accountját, és az ott található levelezésről készült screenshotokat kitette a netre. További infók az üggyel részletesebben foglalkozó…..
Gábor 4 év után újra moziba indult, de rettenetesen ráfaragott: a Lurdyban többször is eladták az előre megrendelt és egy nappal az előadás előtt átvett helyjegyeit, így egy 9 fős társasággal a maradék helyekre kényszerült ülni. Úgyhogy teljesen érthető, hogy Gábor soha…..
Az ember mindig örül, ha nem kell fizetni, így Fruzsina is boldog, mi pedig nem gondolunk bele, hogy ez most politikai kavarás vagy ügyes gazdálkodás, hanem rózsaszín szemüvegben indítjuk a csütörtököt. Egy egészen meglepő, de jó dolog történt velem. A sok rossz mellett álljon…..
Amiel 2009.11.26 12:17:44
@Mylady: Ok, de hogy szűröd ki, hogy ki mennyire van rászorulva? Fizetés alapján? Vagy, hogy be van-e jelentve a lakásba?
Ezeket mind meglehet trükközni. Épp ezért van, hogy a mercis, plazmatévés panelban élő emberke mondjuk papíron munkanélküli.
Vagy kimész minden lakásba környezettanulmányra?

Én egyébként panelban lakok, sőt az összes családtagom panelos, de egyikünk sem kap támogatást. Kivéve most ezt a Főtáv "ajándékot".
Legendák keringenek a férfiak körében arról, hogy egy lánynak milyen fontos az első? A levélírónak olyannyira fontos volt a barátnője deflorációja, hogy inkább meghagyta másnak, és gyorsan szakított vele. Ennek örömére nézzük meg együtt a Kutyaszorítóban legendás…..
Lássuk, mit tudott felmutatni a tv2, hogy lenyomja a brutális izgalmakkal abbahagyott Vészhelyzet nyitóepizódját. Ott hagytuk abba, hogy Andrew hazatért Bree-hez, valamint Susan és a szívdöglesztő angol pasi között forr a levegő. Ismerve Susan kusza életét, ezek után nem meglepő,…..
Amiel 2007.10.05 11:10:37
+
Mi megmondtuk előre. Sőt még egy pezsgőt is bekészítettünk a hűtőbe, hogy majd halk pukkanás, kristálypoharak csilingelése, meg gyöngyöző nedű. Kár hogy két hete, Havas Henrik kirúgásakor már koccintottunk vele. A Tv2 új tulajdonosai és a másfél hónapja kinevezett…..