Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tikuros

3 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az első trailerek megjelenése óta tudtuk, hogy ezt a filmet látni kell, amint lehet. Jómagam és párom is őrületes állatbolondok vagyunk, így nem is volt kérdés: a Kis Kedvencek Titkos Élete nekünk szól. Tartottam tőle? Igen. Megtette, amit elvártunk? Abszolút. És azon túl? Na igen…..
Hogy milyen az élet Pokémon Go nélkül? Kicsit rosszabb, mint vele, ez a felismerés pedig rögtön egy újabbat szült: utálom a telefonom...
Tikuros 2016.07.22 11:24:55
@blakehu: Ha megengedsz egy tippet egy idegentől, hogyha Androidra váltasz, akkor az LG telefonjait tudom ajánlani. Nekem egy Leonom van, ami gyakorlatilag a G3 kisöccse és nagyon elégedett vagyok vele. Volt korábban Samsungom és még előtte Sony-Ericssonom is, de egy sem érződött annyira elegánsnak és könnyen kezelhetőnek, mint ez. Ráadásul igen strapabíró darab, az egyetlen hátránya a belső memória mérete, de ez egyedül ennek a típusnak a gyengesége, egy kis befektetéssel vehetsz jobbat és szerintem nem fogsz csalódni.
Bár kis hazánkban sosem tudott olyan mély gyökeret verni a Star Trek széria, mint a tengeren túlon, azt be kell látni, hogy aki szívvel-lélekkel pattant fel anno az űrszekérre, üljön bárki is a bakon (Picard rulez), valahol egész életére vele marad az érzés, amit ez a világ sugároz magából. Én is…..
Tikuros 2016.07.21 16:15:29
@Bobby Newmark: Ééés soha egy szóval sem állítottam, hogy az lennék, ami valószínűleg neked is feltűnt, ha már ennyire betűre kielemezted a cikket :) Kedvelem a világot, rengeteget és rendszeresen néztem, de sose tartottam magam rajongónak.

Sajnálom, amennyiben téged frusztrál az új feldolgozás, ez esetben azt tanácsolom, hogy ne nézd őket :)
Tikuros 2016.07.21 16:37:41
@greyskull: Amennyiben William Shatner életművéről akarnék cikket írni, valószínűleg bővebben kifejteném az állításomat, de ez a cikk nem róla szól.

Véleményem szerint Shatner nem "szar színész" ahogy te fogalmaztál, nem pedig én. Csak nem is különösebben jó. Az, hogy legendának nevezed jelzi, hogy te magasabbra helyezed a saját rangsorodban, amivel nincs is semmi probléma. Akárhány embert kérdezel meg, mindnek meglesz a maga kis toplistája arról, hogy kit tart jó színésznek és kit nem. Példának okáért, biztos a mai napig is vannak olyanok, akik Kristen Stewartot is zseniális színésznek tartják. Szívük joga. Ahogy neked is arra, hogy szeresd Shatnert és esetleg bármilyen publikációban hangot adj ennek és nekem pedig, hogy ne kedveljem őt különösebben és ezt kifejezzem itt pár szóban. Ilyen ez az internet, szóval bátran, ha kreálsz egy ódát Shatner zsenialitásához, linkeld be bátran én el fogom olvasni az biztos és személyeskedő ragekommentek nélkül megvitathatjuk alatta az álláspontjainkat.
Tikuros 2016.07.21 17:31:46
@Bobby Newmark: Az bizony tagadhatatlan, hogy az Alkonyat rendezője egy inkompetens ökör volt, bár a forrásanyag se volt óceán mély, ezt meg kell neki adni azért.

Kristent én igazán megfigyelni a Hófehér és a Vadászban tudtam és meg kell mondanom, csillámvámpír mentesen se képes többet alakítani sajnos. Egyetlen arca van, ami nem lenne baj, hiszen tudunk olyan színészeket, akiik egyetlen epikus pillantással beírták magukat a mozitörténelembe, de az övé sajnos nem tartozik ezek közé. Én nem szeretek embereket kínozni, így nem mondom, hogy nézd meg magadnak te is, de ha nem bízol a szavamban, akkor szolgáld ki magad, aztán várom a véleményed :)
"Túl hypeolt vacak." "TF2 + waifu." "Pénznyelő koppintás." Ilyen és ehhez hasonló nevekkel illetik, legfőképp azok, akik a trailereken és néhány kesernyés szájízű YouTube videó után úgy döntöttek, mindent tudnak a Blizzard legújabb üdvöskéjéről, ami ezek ellenére nemrég elérte a 10 millió játékost…..
Tikuros 2016.07.11 15:45:43
@Érdekes: Bár nagyrészt egyetértek veled, hiszen a játék eléggé könnyed képi világgal operál, azt megcáfolhatom, hogy inkább gyerekeket vonzza. Magam is betöltöttem már a 27. évemet, de azok között akikkel együtt játszottam, nagyon kis arányban fordult meg az, akit még gyereknek lehet nevezni. A siker pedig sokkal kiterjedtebbnek tűnik mint a Micky Egér Klub rajongói kör :D De természetesen teljesen megértem a valósághű kinézethez való vonzalmadat, én elég széles körben mozgok a játékvilágban és ha egy realisztikus játék igényesen van kidolgozva, az hatalmas pluszt jelenthet egy-egy projekt esetében.