Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bombanoo

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Óriás méretű, kagyló formájú - conchiglioni rigati, vagyis óriás kagylótészta. Töltelékre várva sorakoztak a konyhapulton... egy darabig ültem felette, csak néztem és csodáltam... aztán megijesztett a szépsége.  Félelem fogott el! Féltem, ha hozzányúlok, elveszem a…..
Ma este 8-kor az A38-on megrendezett ünnepélyes díjátadón, miután augusztus végén bekerült a Világevő blog a gasztroblogok zsűri által kiválasztott három legjobbja közé, megnyerte a Világevő a zsűri fődíját!Köszönöm szépen a zsűrinek, és még inkább az olvasóimnak! Ez…..
ágy - asztal - tv Kitenném 17. 2011.08.22 09:45:00
Hétfő. Hétfő. Hétfő. Hétfő. Hétfő. Hétfő. Hétfő. Hétfő. Hétfő. Hétfő. Hétfő. Hétfő. Hétfő. Hétfő. Hétfő. Hétfő. Hétfő. Hétfő. Hétfő. Hétfő. Hétfő. Hétfő. Hétfő. Hétfő. Hétfő. Hétfő. Hétfő. Hétfő. Hétfő. Hétfő. Hétfő. Hétfő.…..
Tisztatészta Borsos kalács 2011.08.12 23:20:00
Élt egyszer egy lány Szeremle településen, szeretett a konyhában sertepertélni és szeretett volna az ételek elkészítésében is részt venni, de legnagyobb sajnálatára csak a kukta szerep jutott neki. Az alapanyagokat minden alkalommal precízen előkészítette, majd félrevonult és…..
Gyermekkoromban volt szerencsém betekinteni a tanyasi világba és a szilvás lepény sütése, íze felidézi az ott szerzett élményeket. Azt mondják, hogy a tanyasi életforma hátránya az elszigeteltség, az ingerszegény környezet. Ezzel valamilyen szinten egyet is értek, mert az…..
Tisztatészta Kétkeréken 2011.07.11 10:45:00
A tésztagyúrás, a mérhetetlen tésztafogyasztás mellett van egy másik szenvedélyem, ez a kerékpározás. Szerencsére a két szenvedély jól megfér egymás mellett, mondhatni kompenzálja egymást. Kerékpárosként szükségem van a tésztaételek energiatartalmára, fanatikus…..
Mi volt az utolsó bútor, amit vásároltál? Hol? Mennyiért? (Ha kérdezek valamit tőletek, azt nem játszásdiból teszem, hanem azért, mert érdekel. És ugyanúgy működik a dolog, mint az életben. Ha a Zember nem kap választ, előbb-utóbb nem kérdez többet. Én szóltam.) Addig…..
Tücs játszótere legyek jó 2011.04.13 21:43:13
nnnnnnnna, ez ma az a bejegyzés lesz, amikor megpróbálom elmesélni nektek, hogy (és akkor most mindenki behunyja a szemét és elképzeli a bikinis frontember D. Nagy Lajos vonzó arcát hangját, amint azt nyígja: éééévek óóóóta nem törtéééénik semmmmi) miként töltsétek ki…..
baromira nincsen izgi hírem, viszont remélem feltűnik, milyen csodás ékezeteket használok! igen-igen, sztetek a technikai zseni agyamban felötlött, hogy esetleg kábellel lopjam a helyi netet? :D nyilván nem...na, ma túrtunk egy kábelt, így délutántól már kicsipirosDellt szeretgetem,…..