Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tlalocatecuhtli (törölt)

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szeptember másodikán, tehát holnap jelenik meg (Polgár) Odett második nagylemeze, az immár Go Girlz nélkül készült Hanyatt, Homlok, Egyenes. A Lángoló Gitárok most meghallgathatóvá tette az egész albumot, plusz egy interjút is készítettünk Odettel így a pénteki Gödör…..
Tlalocatecuhtli (törölt) 2012.08.09 13:57:53
@csernaendre:

Ha sokat ordítasz, akkor mélyül a hangod, de úgy, hogy magad is beszarsz.

"a szöveg buta"

Az én szövegem is szar. A tied Isten, és azaz igazság, hogy manapság csak te tudod, mert nem is látok mást (nyugatra a nap hanyatlik).

Majd megtanul neked ordítani a csajod, te Dionysus.
Kábítószerről hallván manapság mindenki óhatatlanul a hasisra, a heroinra, a kokainra, netán az LSD-re gondol, és még véletlenül sem jut eszébe, hogy eleink egykoron más szerekkel, akár a felsorolt drogok nyújtotta "élvezetekkel" vetekedő hatást is elértek."A…..
ayahuascareality Kommentár 2012.01.18 03:29:53
Valamit azért én se értek.....Anno amikor indult az oldal, és elkezdte viszonylag sok ember olvasni, egész jó kis szellemi élet alakult itt ki, sok kommentár a cikkek végén, beszélgetések....amikor ezek kezdtek elmaradni azon gondolkodtam, hogy vajon már nem szeretitek annyira az…..
Na ez aztán az igazi jó bringás videó, egyszerűen zseniális. Van átalakuló folding bicaj (üzletemberek kedvence), Knight Rider utánérzés, gonosz tolvajt leküzdő hősies bicikli-had, na meg persze csajozás/pasizás a topon. Ezt a számot magához a biciklihez írták.  ..
... ezúttal az olasz greenpeace-esektől.És egy Kumi Naidoo-s poszt is sorban áll még! :-)..
Visszatértünk a nyaralásból.  Lezártuk a múltat, jön az őszi szezonunk. Köszönjük a sok-sok levelet, facebook-üzenetet és a simogató szavakat. Jó tudni, hogy szerettek minket nézni. A stílus maradt, meg Körmendi kolléga is. Akkor most ismerjétek meg Oláh Noémit, aki…..
Jblog Ami szép,az szép. 2011.02.04 20:42:00
Aya Ueto Yui Aragaki   BoA   Ayumi Kinoshita Sayuri Oyamada Fukada Kyoko Eri Otoguro   Kato Koyuki     Hikaru Utada  ..
Seggig érő szőke haj, szakáll, bőrgatya, bőrmellény, az övről lelógó kútlánc, Gibson Les Paul tök alatt, nagyterpesz, motoroscsizma - ha ebből már csak három, na jó, négy dolog stimmel, az jónak számít a 2000-es évek kiherélt rockervilágában. Zakk Wylde-ra az összes…..
A Tűzraktér-ügy régóta húzódó, a jogi pr eszközeit mindkét oldalon előszeretettel alkalmazó csata, végkimenetele pedig generális tanulságokkal járhat a csendrendeletek és szórakozóhely-bezárások kapcsán ütköző önkormányzatok és civilek számára. A II. kerületi…..
A Való Világ győztese álomvilágban él, mintha meg se hallaná az őt érő kritikákat. Az EFOTT-on kiderült: azon kívül hogy pálinkázni tud, túl sok okosat nem tud hozzá tenni produkciójához. Andy Vajna, aki korábbi ígérete ellenére, az utolsó pillanatban írásban lemondta a…..
Tlalocatecuhtli (törölt) 2011.07.25 19:13:37
Köszöntök mindenkit, aki a gó játék iránt érdeklődik. Remélem hamarosan népes olvasótábora lesz ennek a blognak. Ezen a fórumon a góval kapcsolatos hírekről, érdekességekről szeretnék írni. Lesz itt bejegyzés a magyar és külföldi gójátékosokról, versenyekről,…..
comment:com Lesz Való világ 5 2011.05.29 19:52:30
Nem mintha akár csak egy percig is kételkedtünk volna abban, hogy az RTL Klub nem áll le a negyedik kiadásnál, de mostantól hivatalos: lesz Való világ 5, a casting felhívás most ment ki az Alekoszos műsor döntőjében - a célközönség ugyanaz. Itt lehet jelentkezni...
  A Wikileaks eddig a hatalom kontrolljának bizonyult, de mi lesz az ő kontrollja? Erre és sok más kérdésre keresték a választ hétfőn, a „Wikileaks és a sajtószabadság” fórumon, ami a Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola Média Műhelyének…..