Regisztráció Blogot indítok
Adatok
oDeeey

88 bejegyzést írt és 90 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A címért nem kérek elnézést. Ez most körülbelül olyan, mint amikor pár éve Till Attila a Megasztárban a Tóth Gabi rock produkciója után élő egyenesben csak annyit mondott: Ez kurvajó volt!... :D Szóval a breaking news tegnap éjjel vacsorámat nyammogva a hotel ebédlőbjében…..
oDeeey 2014.03.31 21:56:41
@tucat: Röviden mert rohanok, de igen tucat, egyetértek, és sajnálom valamilyen szinten persze azért azt, ami otthon van.
A háttér a Föld órája alkalmából volt sötét - lekapcsoltam a villanyt! De azt hittem ezt is beleírtam a cikkbe... :D

@Szilvió: Beszéld le anyukádat valahogy, addig amíg nem késő! :)
oDeeey 2015.07.21 17:02:50
@1234567890987654321: Lehet, hogy egyedül fordulok majd fel idegenben, de addig is ott boldogan élek! ;)

Cuppantás :P
Egy lenyűgözően helyes férfi főszereplő, sármos fiúiskola diákjai, egy elszánt művészettanárnő, és egy fantáziatörténeten alapuló cselekmény. Ennyi, ami egy fantasztikus meleg musicalhez kell! A Were the world mine című film egy igazán megkapó, romantikus musical, mely a…..
oDeeey 2012.03.28 22:54:29
@tucat: Örülök, hogy tetszett! Gyógyír számodra :P
Nekem is bejött, annyira helyesek a fiúk, ejj az anyjuk mindenit már-már szemtelenül helyesek! :D
A sztori pedig fantasztikus. De-de! Szerintem is elbűvölő.
Kedves Olvasóim! Ma ünnepli a blogom 3. születésnapját. 3 éve, 2011-ben kezdtem, és azóta rengeteg mindenről számoltam be nektek, láttam, tapasztaltam, és tanultam sok mindent. Ti velem tartottatok, és olvastátok az írásaimat, és még sokszor folytattunk eszmecserét is itt. Szép…..
Visszatért a sokat várt maláj fiúcskám, Carl... Habár, eleinte igen csak szűkszavú volt, arra hivatkozván, hogy szomorú egy kicsit azért hogy el kellett jönnie. Jó, hát megértem velem is előforul a rokonoktól való visszatérés után hogy lehangol, de általában a repcsi úton…..
Helló mindenki újból, El vagyok veszve, tudom. Nemrég még boldog karácsonyt kívántam, most meg kellemes húsvétot lassan. Tavasz van, remekül az idő itt Londonban. Habár a kishaverom még távol van, de ígérgeti, hogy most már tényleg nemsokára visszatér. Meló most alig volt a…..
TESZT TESZTTESZT TESZT TESZT TESZT TESZT TESZT TESZT TESZT TESZT TESZT TESZT TESZT TESZT TESZT TESZT TESZT TESZT TESZT TESZT TESZT TESZT TESZT TESZT TESZT TESZT TESZT TESZT TESZT TESZT TESZT TESZT TESZT TESZT TESZT TESZT TESZT TESZT TESZT TESZT TESZT TESZT TESZT TESZT TESZT TESZT TESZT TESZT TESZT…..
...vagy az egyik mindig többet akar? Folytatva az előző posztomat, elmesélném, hogy hol tart a történet jelenleg Carl-al. A beszélgetés után, mikor azt mondta, hogy ő nem tud versenyezni az érzéseimmel, én úgy gondolkodtam, hogy akkor az lesz a legjobb, ha szimplán barátok…..
oDeeey 2013.12.21 22:21:23
@NaviK: Gondolod, jót tesz?? Hát, meglátjuk! :D De én már alig várom, hogy visszajöjjön.
Tudom, tudom, nem vagy vészmadár, és én sem élem bele magam nagyon amúgy. Jó volna először tisztán látni, hogy én mit akarok.

Szóval azok a levelek fene sem tudja hol vesztek el, mert érdekes módon az oldal kiírta, hogy elküldve, de sosem érkeztek meg. :D

Azt a képet amikor megláttam a találati listán, kifejezetten arra az éjszakára emlékeztetett amit utoljára együtt töltöttünk. Mert volt egy hasonló pozíció amit felvettünk :D :P
oDeeey 2013.12.23 22:25:00
@tucat: Azt tudom, hogy mi van a te rendszerlogikádban kedves tucat! :P :D Meglátjuk... ;) A fotó majdnem téged ábrázol, de kár hogy mégsem!
Helló helló újra kedves olvasóim! Először is bocsánatot kell kérjek, hogy ilyen sokáig elhanyagoltam a blogot és nem írtam nektek új bejegyzést, de tényleg annyi meg annyi minden összejött, hogy ad1 nem volt időm írni, ad2 nem volt kedvem az épp aktuális történésekről…..
oDeeey 2013.12.07 21:56:31
@IttegyAndris: Kedves Andris, hasonló érzések támadtak rám is... mikor megnyitottam az admin felületet, és láttam a sok hozzászólást. Remek érzés volt. Egyrészt azért, mert nélkülem is pörög a blog, bár ezzel egyidőben rosszérzésem támadt, hogy így elhanyagoltam mostanság a hírek áramoltatását felőlem.
Ja és előzőleg is a köszi a dícséretet, és ne aggódj ha csak fél évente szólalsz meg, mert lassan én is... xD De na, humort félretéve: igyekszem. ;)@NaviK:

Ezúton is bocsánat mindenkitől, ígérem, <b>most már tényleg hamarosan visszatérek,</b> és mesélek Nektek! :)

Köszönöm a bejegyzéshez kapcsolódó véleményeket is! Kíváncsi voltam a ti elgondolástokra, és hamarosan megírom azóta milyen fejlemények vannak az ügyben. Annyit már most elárulok, hogy van itt olyan személy a hozzászólók között, akivel nagyon hasonló elveket osztok én is.

@NaviK: Ó, ez remek! Most néztem meg, és két dolgot váltott ki belőlem: meglepődöttséget, és reményt. Előbbit azért, hogy milyen fiatal kölykök ezek a kis emberkék, és a korukhoz képest milyen értelmesen belelátnak a körülöttük élő világ dolgaiba/problémáiba, és nagyrészük látja ezt reálisan és majdnem egy felnőtt agyával gondolkozva...
Köszi, hogy megosztottad velünk a videót, hasznos volt.

@david-newlife: Helló, és üdv ;) Érezd jól magad velünk, a hozzászólásod köszönöm, és válaszolni a köv. bejegyzésem során fogok.

@tucat: Tucatom, mit is mondhatnék! :) :D Te vagy az én nagykövetem, és képviseletem míg én távol vagyok és dolgozom :D Karácsonyra adok majd valamit, aminek örülni fogsz, még több szabadságot adva a körfordulataid és verseid vagy épp megjegyzéseid kifejtéséhez ;) :)

Szóval skacok, köszi mindenkinek, üdvüzlet és cupp Nektek, hamarosan beszámoló, csak "stay tuned" továbbra is ;)

Bye for now!

oDeey.
Kalanddús nyári szünet után a blogomra is visszatérek. Történt ez s más, említésre érdemes dolog. Na persze ezt a nyári szünetet nem úgy kell érteni hogy megállt az élet Londonban velem, csak épp időm vagy energiám nem volt írni új bejegyzést. Gyorsan eltelt amúgy a nyár,…..
oDeeey 2013.10.12 11:47:51
@tucat: Itt vagyok, no! :D Bocsánat a hallgatásért, de beszippantott a hotelszakma... Ez már csak ilyen, de rövidesen meglesz a következő poszt, csak nem is olyan egyszerű azt megírni...
Kitartás.
oDeeey 2013.11.06 04:02:15
@tucat: Yes, it was unusually shoooort. :D Haha you made me laugh.
Nemrégiben akadtam rá egy a TV2-n futó műsor videójára. A mai média színvonalon aluli műsorainak ellenére, ez az epizód végre egy olyan adásba került műsorszám volt, ami egy melegekhez kapcsolódó valós élethelyzetet tükröz, és sokak számára elgondolkodtató lehetne. A…..
Helló mindenkinek újra, és bocsánat a hosszas hallgatásért! Már több, mint egy hónapja nem írtam, de most bepótolom, és mesélek Nektek mert voltak történések a javából. A múltkor ugye említettem, hogy mióta visszatértem magyarból megint munkát kerestem, csak nem vált be.…..
Megvolt a magyarországi látogatásom, majd visszatértem Londonba, új állás után járkálok, és az első melegbárban töltött éjszakám is megéltem... :) 2 hetes nyaralásomat töltöttem otthon, a rokonok és magyar barátaim körében. Szó szerint be voltam táblázva, mert annyi…..
Először is bocsánat a hosszas hallgatásért, de tényleg felemészti/felemésztette minden időmet és energiámat a munka. Amikor szabadnapos voltam akkor meg örültem, hogy pihenhetek, vagy épp csavarogni voltam, esetleg shoppingolni a városban szóval az írásra már egy jó ideje nem…..
oDeeey 2013.04.19 12:22:25
@~Sunshine: Hát igen, ez már csak ilyen, mint ahogyan én is már csak ilyen vagy >olyan izé< vagyok. :D Egyszer fenn, egyszer lent...
Köszi a szurkolást, én most momentán azon szurkolok, hogy be tudjam húzni a zipzárt a bőröndömön végre... kemény meló, de nem adom fel! :D
oDeeey 2013.04.21 22:10:47
@Treen: Londonban csak a munkahelyemen voltak problémáim az emberekkel... Magyarországon meg... Tetszik érteni? :)
@Optimus777: Köszi! :) Nickelback (Y)
@IttegyAndris: Megvagyok ám! :D Sok sikert az előbújáshoz, ne félj tőle, menni fog. Én nem bántam meg továbbra sem, és azt sem hogy a pótöcsémet erre sarkalltam, még akkor sem, ha így sült el.
@tucat: Tucat apám, átharapom :) Miaz hogy! Most épp magyar földről írok, és élvezem a szabadságom, illetve a szeretteim kényeztetését... no, de erről majd egy következő bejegyzésben írok ;)
Tudom, el vagyok veszve. Nagyon. A munka teszi. Folyamatosan van meló, megvan általában a heti 42-44 órám is. No de akkor a legutóbbi bejegyzés óta mi is történt. A fülöp szigeteki fiú sztorijával kezdeném, akibe beleestem. Egész egyszerűen annyi történt, hogy eltávolodtunk…..
...avagy a Beautiful thing létező forgatási helyszíneinek meglátogatása! Aki még nem látta volna a Csodálatos dolog című meleg filmet, mindenképpen nézze meg, aki látta azt pedig elkalauzolom a filmben látható helyszínekre. Londoni tartózkodásom során rengeteget kirándulok,…..
oDeeey 2013.01.09 23:18:33
@tucat: romantikus lélek??! :D Hát eddig nem tudtad? :D
Beszéltem arról is, lásd főoldal ;)
Nem akarom hallani a Fé-Ázsiában zajló történéseket, köszi. Csókoltat oDeeey. ;)
Sok új történésről tudok beszámolni, és elárulom azt is, hogy hová mentem el kirándulni - amit a múltkoriban említettem. A múltkori személyes bejegyzésemben beszámoltam arról, hogy valóban minden kezdet nehéz, viszont pozitívan kell gondolkozni, és minden menni fog. Kicsit…..
oDeeey 2013.01.09 23:07:18
@nico91: Teljesen igazad van! :) Én lassan kezdem nem szeretni ezt a helyet, de a madarak azt csicseregték, hogy Te is hasonlóan kezdesz érezni :D

@anonimália: Brighton rajta van a must see list-emen, a sok többi mellett, szóval egyszer eljutok majd oda is. :) Üdv Neked is!
Miután elfogadtam magam, hogy meleg vagyok, a következő nehéz lépés az, amikor ezt el kell mondani valakinek. Az egyik legjobb barátom volt az a személy, aki egy esti msn beszélgetés alkalmával kiszedte belőlem. Nagyon féltem, mi lesz a reakciója, sokáig húztam, hogy áh, inkább…..
oDeeey 2011.06.15 16:47:53
@alealejandro: "tök jó" nos sokszor másképp érzem :S Abból a szempontból jó, hogy tudja mi a helyzet velem. Viszont a 3 sírós nap óta egyszer nem jött fel a téma, egyszer sem beszéltünk róla. Akkor kérdezgette hogy hogyan jöttem rá, mikor, mit érzek, miért nem szóltam hamarabb, stb. Illetve hogy apám tudja-e már, mondtam hogy nem, és neki nem is biztos hogy elmondom, majd max. féltesóimtól megtudja, akik még szintén kicsik ahhoz hogy egy ilyet már elmondjak nekik. Szóval család, ismerősök nem tudják, csak anyu, plusz 13-15 barát.
Mindenképpen egyértelműen add elő, és állj ki amellett, amit mondasz, hogy elkerüld a félreértéseket. Amit nyomatékosítani kell bennük, hogy ez nem egy átmeneti láz, ami majd elmúlik!!
oDeeey 2013.01.09 23:03:42
@drkevin: Helló doki! :) :P
Örülök, hogy írtál! Hasonló dolgokat tudnék elmondani Neked, mint amit már tucat bácsi megtett, (bár lehet, hogy én rövidebben mondanám :P hehe) viszont köszi @tucat: hogy szárnyaid alá vetted a dokit, amíg én távol voltam. :)

Privát emailedre is válaszolok hamarosan. ;)

Pacsi nektek!
Ismét itt a Karácsony. Idén a család nélkül töltöm, ami egy picit lehangol, mert jól esne megölelni őket, együtt lenni a szeretteimmel, mint eddig minden évben. Tervbe volt véve, hogy hazalátogatok karácsonyra, de mivel elég nehezen indultak be a dolgok, későn lett állásom és…..
oDeeey 2013.01.09 22:58:01
@Voltar: B.Ú.É.K.
@tucat: B.Ú.É.K.!! Igen, tucat papa eltalálta! :D Én is ott álltam a tömegben szilveszter éjjel a csodás tűzijátékra várva. A Westminster Apátságig jutottunk csak, mivel későn mentünk oda... kellett nekem dolgoznom aznap (meg főleg másnap... 2 óra alvás és másnaposság kíséretében XD) de így is nagyon szép volt, soha nem felejtem el.
Az éjjel is jól telt, iszogattunk, jöttünk-mentünk.

Boldog Új évet hát! :)
Kedves Olvasóim! Boldog Új Évet kívánok Mindannyiótoknak! Megkésve bár, de hát na lényeg a lényeg: BÚÉK!! :) És akkor jöjjenek a hírek felőlem. Sajna mostanában nem sok időm marad írni, mivel folyton dolgozom, és semmi energiám. De remélem megértitek. A hotel…..
Vajon létezhet-e olyan kezelés, ami egy homoszexuális embert heteroszexuálissá tudna alakítani? A meleg konverziós terápiák erre szolgálnak, viszont rengeteg kétség kering körülöttük. Amerikában igen elterjedten zajlanak ezen kezelések, olyan azonos neméhez vonzódó emberekkel,…..
Egy kis kitérő, és egy rövid status update felőlem. Zajlik az élet, és mint ahogyan azt mondani szokták - minden kezdet nehéz. Nos ez most bejött. A kinn tartózkodásomtól számított 1 héten belül ráakadtam egy webdesigneri munkára, ami viszont mint kiderült fekete meló lett…..
oDeeey 2012.11.06 23:07:27
@tucat: Gazda jelentkezik, még exsisting :D
Minden rendben, készül az újabb cikk, csak türelem :)
Szita Bencéről nem hallottam, most kerestem csak utána a neten, tényleg megdöbbentő, ami történt. :S

PITTY.

Üdv.
Megérkeztem a világ közepébe: Londonba! Más világ, nem csak a melegek helyzetét illetően, de sok más dologban is. Tetszik, jól érzem magam, és most dolgozom a dolgaim felépítésén. Cirka két hete egy szombat délelőtt útnak indultam a nagy útra. Az elbúcsúzkodás már napok…..
oDeeey 2012.10.25 16:43:23
@tucat: Mi ez a rövid és visszafogott komment, tucat apám? :)
Elbúcsúzom mindenkitől most egy kis időre, amíg lezajlik a Londonba történő vándorlásom, megérkezésem, és legyökerezésem. Arra gondoltam, hogy megkeresem az eddig blogomon bemutatott meleg filmek legjobb, legromantikusabb, és erotikus jeleneteit, melyből csinálok egy gay…..
... na nem a blogot hagyom abba, nem kell aggódni, csak az itteni életem. Végre sikerült elindulni az álmaim felé vezető úton. Legalábbis úgy néz ki. Új életet szeretnék kezdeni, magyar mentalitású emberek nélkül, új környezetben, új barátokkal. Erre fogok törekedni. Ahogyan…..
A minap akadtam erre a csodás francia rövidfilmre, amely két tinédzser fiú furcsa barátságát mutatja be. Fiatalok, keresik az útjukat, és így alakul ki köztük egy testi-lelki kötődés. A shortfilm melegek számára igazán szemet gyönyörködtető, mivel két igazán helyes francia…..