Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kalkamuki

0 bejegyzést írt és 85 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A tegnapi nap eseményei úgy hiszem, alapjaiban rengették meg a világot, ezért is a furcsa címadás tőlem, mivel a világ szemében jelen esemény inkább hasonlítható a 2001.09.11.-es Al-Kaida támadáshoz vagy a madridi merénylethez, de véleményem szerint hasonlatos gyújtópont lehet…..
Kalkamuki 2015.01.10 18:31:02
@Tökönrúgott Feleségek: A cigány elnevezést, ránk aggatták.Mi nem cigányoknak neveztük magunkat valamikor,hanem romáknak.A cigány elnevezés ,egyfajta negatívum volt.De mára már ,több évszázad elteltével ezzel együtt tudtunk élni,és már meg is szoktuk mint elnevezést.ezért hát én mint cigány ember,egyszer romát mondok,egyszer cigányt.Mikor mi jön a számra.Egyik sem zavar.Persze ha büdös cigányként neveznek, az más.
Kalkamuki 2013.09.29 21:48:56
@Csore60: Aki ezt a maszlagot eszi,az szintén olyan mocsok ,náci kutya mint te .Még hogy azért nem kapsz segélyt,mert sem a bőröd színe,sem neved nem stimmel.Mekkora hazugság ez???Pont hogy a cigányokkal akadékoskodnak folyton.Nem hogy segélyt,de még munkát sem akarnak adni a cigánynak.Mi az hogy a bőröd színe nem olyan???Ki vezeti azt a listát,hogy kinek milyen a bőre színe??Legfeljebb ha cigányról van szó.Olyat már hallottam,hogy az önkormányzatokban ,és hivatalos helyeken,a cigányok neve mellé egy nagy C-betű van oda írva.Ilyen tényleg van,volt,létezett.De amit te rebegsz,olyan sosem volt.Itt a hozzászólók meséje 95 %-a nem igaz,hanem kitaláció.Ki találják és leírják azért,hogy akik esetleg még nem is viseltetnek utálattal a romák iránt,ezek után belátják ,milyen igazuk van a náciknak.Hiszen pl.600 ezer Ft -ot kapnak, munka nélkül.De ilyen nincs.ez hazugság.gondoljátok,a magyarok, olyan fasza emberek,hogy ők nem tennék ezt, ha így lenne???Dehogy is nem.Jobban mint .ilyen nincs.
A fél ország kiborult azon, hogy Balog miniszter a sokféle fóbiával megvert Szaniszló Háttérhatalom Ferenc mellett a szélsőjobb más népszerű figuráit is kitüntette. Így a Kárpátia Együttes énekesét és vezetőjét, Petrás Jánost a Magyar Arany Érdemkereszt…..
Nehézkesen indult a tegnapom. Nem volt suli: programot kellett szervezni a hétévesnek, miközben képviselői csoportülés, Parlament, első felszólalás – szűzbeszéd. Hosszú nap egy új rendben. Furcsa és disszonáns. Még mentek a félrenézések, mindenki kérdezgetett, hová ültök,…..
A november 22-én, Hatvanban történtekkel kapcsolatban a TASZ az igazság minél teljesebb feltárására és a rendőri bántalmazások sértettjei jogainak érvényesítésére törekszik. Úgy gondoljuk, sem a rendőrség írásos közleménye, sem kiadott videófelvételük nem tartalmazza az események összességét.…..
Kalkamuki 2012.12.07 21:16:59
@Nick Ez a név jelenik meg a blogokban, kommentekbe: Látod ,te vadbarom.Ennyit nem vonsz le önállóan ,hogy az a sértegetet ,csak egy véletlen volt.Ugyan is több billentyűm is beragad.Aztán kettő helyett ,csak egy jeleneik meg a betűből.Szépen leírtam az okát részletesen.Hátha fel tudod így fogni, azzal a csökevényes agyaddal.Te szar.
Kalkamuki 2012.12.07 21:20:11
@Nick Ez a név jelenik meg a blogokban, kommentekbe: Nincs ott semmilyen kert.Ha azt akartad írni.Mert eléggé olvashatatlan az írásod.Te NAGYMAGYAR.A kertben el is kell ültetni valamit.De mit??És mivel munkálja meg??Hisz annyi pénze sincs,hogy éhen haljon.Te náci kutya.
Egy februári blogposztunkban arról számoltunk be, hogy a gyöngyöspatai általános iskolában hátrányos megkülönböztetés éri a roma gyerekeket, miután a Hír tévé olyan riportokat készített, amelyekben ennek ellenkezőjét próbálta bizonyítani. Az Esélyt a Hátrányos Helyzetű Gyerekeknek Alapítvány (CFCF)…..
Kalkamuki 2012.12.06 12:28:13
@IDKFA: Az én gyerekemet pont a magyar gyerekek teszik tönkre.Pontosabban a magyar kislányok.Annyira rosszak és neveletlenek.De mégsem általánosítok.Nem minden magyar kislány barom.De ezek akikkel az én kisfiam jár azok,az a 4-5- lány ,az sajna az.Barom.A kisebik fiamat sem hagyják a magyar gyerekek.Pedig ő csak elsős.3.osztályos magyar fiú zaklatja rendszeresen.Amikor szóvá tettük nekünk támadt az egész tanári kar.Annak ellenére ,hogy a kisfiam, osztály első.És akkor sem érdekelt senkit hogy hát a nagyobb fiú hasba rúgta stb.Tehát nem kellene magatokat isteníteni,mert nem vagytok azok.Ha én senkiházi vagyok,akkor ti is azok vagytok.Mer,NEM VAGYTOK KÜLÖNBEK.!!
Jeszenszky Géza, az Antall- kormány volt külügyminisztere, az első Orbán-kormány washingtoni nagykövete és hazánk jelenleg izlandi és norvégiai képviselője a Corvinus Egyetem Nemzetközi Tanulmányok Intézetének magántanára, az egyetem díszdoktora. Az egyetem tavaszi félévében…..
Kalkamuki 2012.10.28 22:16:11
@Xezs: Így van .Mert ahogy mondtam korában,a szó jelentését átértelmezték.És utóbbi időkben nem ott és ara használják amire illik.A raj szót ,inkább magyar zenész cigányok használták.Ha valakit elismertek ilyennek,az nagyon jó és nagy dolog volt.Mára átértelmeződött.De ez nem jó.Akik magukat felrakják ezzel a címszóval,azok eleve nem lehetnek rajok,mert egy raj ember nem futtatja magát.Hiszen ő egy raj.Úri ember.Azért mert a fotón cigánygyerekek szerepelnek ,attól még megmondom a véleményem.Nem ők a rajok.A raj az jól öltözik,és gazdag,de nem hivalkodó.Igényes a ruházata.Hisz megteheti.De nem tele arannyal.
Kalkamuki 2012.10.29 08:55:36
@Muad\\\'Dib: Te nagyon idióta.Jelen pillanatban Jeszenszky Gézáról beszélünk.Te barom.Ne az én szellemi értékemet minősítsd, foglalkozz azzal a begyepesedett, idióta , elfajzott agyaddal.Te náci kutya.
Döbbenetesnek nevezte Miszori László tanácsvezető bíró a vádlottak letartóztatásakor végzett rendőrségi akciót. A helyszíni szemlén készített jegyzőkönyvet nullának nevezte, „egy kocsmai verekedésnél is” ennél részletesebb és ténygazdagabb jegyzőkönyvet kell…..
Kalkamuki 2012.10.02 08:05:10
@ekszvájzed: Sajnálom hogy eszmei ellenfelek vagyunk. Sosem lesz béke.
Kalkamuki 2012.10.02 13:38:46
Amit említesz rajos fotók,nem igazán rajosak.Ugyan is azok az emberek akik a kis csecsemőt fukszokkal tele aggatják,azok más cigányemberek. Ugyan is, az tény és vitathatatlan ,hogy mi cigányok szemben állunk egymással.Sajnos ez így van.Mert a magyarcigányemberek és az oláh cigányok nem nagyon szeretik egymást.Sőt gyűlölik egymást.Mi magyar cigányok nem igen aggatjuk tele arannyal a gyermekeinket.De mi is aranyba fektetjük a pénzünket,mert ez egy szokás nálunk.Pont én rossz példa vagyok erre,mert én utálom az ékszert.De nálunk az arany, az egy bizonyos jólét,és biztonságot sugall.Így van ez az oláh cigányoknál is.Csak ők valahogyan ízléstelen módon viselik,és használják.Mi a szép finoman megmunkált darabokat szeretjük ,ők a nagy , számomra ízléstelen darabokat.Nekünk az ékszer az kiegészítő,náluk hivalkodás.De nem szabadna elítélni senkit sem.Ez rám (ránk )is vonatkozik.Az ember esendő,és vétkezik.De ezért nem lehet közösségeket ,vagy nemzeteket elítélni.Én nem szívlelem az oláh cigányokat,de szeretném ha már béke lenne közöttünk.Pont azért hogy ne legyünk egymással gonoszak,és jelentsünk egymásnak valamit.Mert jelen pillanatban ez nincs meg.De szerintem ez még nagyon messze van.Én úgy látom.Kölcsönösen úgy vagyunk hogy utáljuk egymást. Sokan ezért engem is szájukra vesznek,mert én ki mondom mindig ezt.De ha ez így van, akkor nem tagadhatom.Ősi ellentét van közöttünk.Igazából tudjuk az okokat is.Hogy miért van ez így.De így van és kész. Remélem kicsit meg változik a szemléleted,a cigányok,és a zsidók iránt.Mert ahogy látom nagyon mélyen elítéled alapból ezeket az embereket.Attól függetlenül mondom ezt hogy jó kívánságokat kívántál nekem.És ezeket én is viszont kívánom.De ez még a tényeken nem változtat.Üdv.
Már korábban beszámoltunk a tegnapi, a Jobbik által szervezett, és több más szélsőjobboldali szervezet által is támogatott tüntetésről, leírva azt, ami történt, azzal szemben, amit a Jobbik állít. Rengeteg komment érkezett, hogy biztos mi hazudunk, hiszen a tüntetésen csupa…..
Kalkamuki 2012.08.07 16:05:00
@kovi1970: Marha jól leírtad az állást.Én cigány vagyok és én ,mi is elítéljük a gyilkosokat, rablókat.Nem igaz az hogy a cigányok tolvajok.Sosem loptam .A bűnösöket el kell ítélni.De mindkét oldalról.
Kalkamuki 2012.08.07 16:36:34
@moszkvicssluszkulcs: De igen .Abban az időben náci Németország volt.Őket választotta meg a többség.A cigányzene pedig teljesen más dolog.A zene mindenkié.(kellene hogy legyen).Cigánybűnözésről beszélnek,pedig nincsen. Csak bűnöző cigányok vannak.