Regisztráció Blogot indítok
Adatok
IP-címvadászok kedvence

0 bejegyzést írt és 151 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Modorosblog Az önjelölt zsidó 2011.05.22 16:46:00
Ha már olyan szépen megemlékeztünk államalkotó nemzetségeinkről (különös tekintettel a magukat németnek tartókra), bűn lenne pont Őket kihagyni a felsorolásból. És persze tudjuk, hogy a több évtizedes belharcokat is szító vita - miszerint most akkor nemzetiségről,…..
IP-címvadászok kedvence 2011.05.24 10:48:40
@Animacs (a Tyne folyó déli partja): Utánanéztem és szerintem nem mind héber eredetű, ezért írtam, amit írtam
IP-címvadászok kedvence 2011.05.25 11:19:02
@Animacs (a Tyne folyó déli partja): Én pl az Annát egyáltalán nem gondolnám héber eredetűnek, hogy mást ne említsek.
IP-címvadászok kedvence 2011.05.26 11:20:50
@Animacs (a Tyne folyó déli partja): Oké, én nem így tudom :)
Az Annáról azt tudom elképzelni, hogy átvette a zsidóság, a jelentése is az eredetinek egész más. De ez nem is fontos, még a végén mi is modorosnak fogunk számítani :)
Néhány érdekes információ, amit eddig talán nem tudtál a Facebookról.Nagyításért kattints a képre!..
IP-címvadászok kedvence 2011.05.25 11:11:36
@ComLo:
"Az ahogy rettegsz a nettől és az adatlopástól, az pontosan olyan mint ahogy rettegtek az emberek kezdetben az elektromosságtól."

Aha, hát hogyne! persze! Csakis úgy vagy, ahogy mondod :D

"Ez a "netre kötött gépre személyes adatot nem tárolunk" dolog informatikához keveset is értő ember számára minimum megmosolyogtató."

Szerintem te vagy a megmosolyogtató. Napi szinten olvasni, hallani egy csomó esetet, amikor károsult valaki azzal, hogy személyes adatai kikerültek és emiatt problémája volt vagy van. Te szoktál olvasni híreket, kidogod a fejed néha a szobádból? Mert ha igen, akkor nyilván hozzád is eljutnak az ilyen hírek és nem most hallod tőlem először. Ugyi? Na ezek után szerintem te vagy a megmosolyogtató. Remélem, nem kell most belinkelnem ide ezer és egy esetet, ahol valaki az adatai kikerülése miatt került kellemetlen helyzetbe. Ugye nem kell?

"Persze jobb félni mint megijedni de ilyen erővel ne menjünk ki az utcára mert hátha fejünkre esik egy repülő."

Aha. Jólvan....
IP-címvadászok kedvence 2011.05.25 11:14:46
@baraka:
"aha, fasza gyerek vagy, valószínűleg attól olyan értékes a te életed és az enyém nem, mert te egész nap írogatsz ide, míg mások dolgoznak."

Amikor épp nem írogatok, akkor azért dolgozok, elég sokat, mit tudsz te arról okoska? Hm? Vagy csak jártatod a pofádat? Mi az anyádnak?

"és honnan tudod, hogy ki mit ír és egyáltalán miről szól a fészbúk, ha neked olyan nincsen?"

Talán, mert ismerek több olyat, akinek van? És látom, hogy mit művelnek vele? Hm? Lehet, hogy ezért? De sok eszed van...

"mert az teljesen nyilvánvaló, hogy ismered belülről."

Az aztán teljesen nyilvánvaló. Ja.

"imádom a hozzád hasonlókat."

Na, milyenek a hozzám hasonlóak? Nem faszbukoznak? Röhejesek mind? :D

"az 1984-et minden gyökér olvasta, de mondjuk egy Wole Soyinka vagy egy Charles Mungoshi művet gondolom te nem én meg igen."

Hát, ezért nézek én ennyire föl rád.

"és még számos afrikai és ázsiai kitűnő szerzőt. te kis szerencsétlen törpe."

Törpe? ÉN ? :D

TE kis senki, te, na húzz a kurva anyádba gyorsan :D
IP-címvadászok kedvence 2011.05.26 11:19:27
@Gerzsonka: Szerintem te vagy a bullshit. Mit kellene mondanom? Mit nem értesz meg ennyiből? Ha ennyiből nem fogod föl a lényeget, akkor sajnálni tudlak csak.
Az a tény, hogy a legismertebb hazai underground dj májusban átlépi az ötödik ikszet, talán még az érintettet is meglepte. Hiszen az a Palotai Zsolt, akit mi a bulikból ismerünk és immár több mint húsz éve ugyanúgy szeretünk, egy percet sem öregszik. De hogyan lehetséges ez?…..
IP-címvadászok kedvence 2011.05.23 20:27:50
Boldog szülinapot :)
Mi még a 90es évek második felében jártunk le a Trafóba csütörtökönként, kétszázötven Forintért, mert Palotai-Cadik páros volt, dnb, élveztük... hát mondanám, hogy a fotókon azt látom, hogy Zsolt egyre jobban hasonlít Hofira, de nem mondom, mert én se lettem fiatalabb és sokkal szarabbul nézek ki, pedig később születtem :D

A spontán zenélés tényleg jól mutatja a profizmust, az pedig, hogy soha egyáltalán nem jut eszébe valakinek előre elképzelni, hogy mit játszik és mi után, hát igen... nem kell ehhez semmit hozzátenni. Vagy megy valami, vagy nem.
Azért az elmúlt 15 évben volt alkalmam nézni-hallgatni pár önjelölt dídzsét, így látom a különbséget.

"Az már múlt századi történet, hogy a művész előad, a közönség pedig feltétel nélkül megpróbálja befogadni. A közönség átvette az irányítást és leszarja, hogy én mit akarok. Számtalanszor van, hogy lejátszom egy zenét és negyed óra múlva valaki kéri, mire hiába mondom neki, de hát most volt, rávágja, hogy nem baj, legyen még egyszer."

Na ebből látszik, hogy mi már öregek vagyunk. Ez a 90es évek végén falusi diszkóban ment, hogy "tegyedmá bea hájpáhájpát" anno voltam elég sok bulin, de nem sűrűn volt, hogy odamegy valaki a lemezlovászhoz és megkérte, hogy mit tegyen be...

"Koncepcióval érkeznek a buliba, hogy az szóljon, amit ők akarnak hallani."

No azért az valahol természetes, hogy valakinek koncepciója van, ugyebár elmegyek egy bulira és nem valami szutyok pikkpakkot akarok, hanem zúzós dárenbézt, mert a szórólap ezt is sugallja, meg a többi előadó is ezen a vonalon van, akkor azért nem jó, ha - főleg a party közepén - nekiáll valaki lassúzni a pultnál. Nekem Palotai Zsolt egyszer volt csalódás, valamikor 2001ben volt valahol véháká és utána vártam, hogy bulizene lesz. De ott se Palotai volt para, hanem az egész buli szervezése, mert a szervezők (akik akkor már jó öregek voltak, legalábbis belül egészen) fölkapcsolt lámpával egyfajta kis levezetősdit képzeltek el, mi meg, mivel a VHK két óráig se játszott, vártuk volna, hogy egy kis aerob mozgással vezetjük le az ősmagyar eksztázist, hajnalig tartó törtütemmel, vagy valamivel... ami pörög... hát... nem jött be.

"szórakoztatóipar lett a tánczenei is, aki elmegy bulizni, az kikapcsolódni akar, nem megfejteni."

No azért ez már 15 éve is így volt, a zene itt és mostjára épült az emberek szórakozása, nagy művészkedés nem nagyon fért bele soha.

"Régen se tetszett minden zene mindenkinek, de volt annyi respekt, hogy megvárták, meghallgatták. Ma ilyen nincs: kimennek, ha nem tetszik nekik, vagy anyáznak, mutogatnak, megdobálnak. Ha nem az van, amit ők gondolnak, akkor véged van."

Na igen. Ez talán a legfőbb probléma, ami most az elektronikus tánczenét éri. A faszbukos gyerekek mentalitása, amikor már tényleg másodpercek alatt kiborulnak, mert nem az van, amit akarnak. Hozzáteszem, nyilván mindannyian látjuk, hogy a partykon kb 10 éve egyre több a gyerek. A 90-es évek végén a drum and bass lett dárenbész, vagyis inkább a 2000-es évek elejére... akkor még egy ideig tartotta magát a techno, később már ott is megjelentek a nyolcadikos gyerekcsoportok, velük együtt egy rossz hozzáállás a fogyasztáshoz (akár zene, akár cucc, stb).
De ha már ennyire elmerengtem, a legnagyobb katasztrófának még mindig azt tartom, hogy senkinek nem jó semmi, csak a neki éppen aktuális kedvenc és semmi egyebet nem hajlandó befogadni, sőt, keményen lázad ellene.
Ez az, ami az új évezredben már nem működik: dnb, goa és techno egy partyn. Több, mint tíz éve ez nem is volt kérdés, hogy megy és senki nem fújt senkire és semmire.

No de elkalandoztam, a lényeg, hogy

BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
IP-címvadászok kedvence 2011.05.23 23:46:48
@LAVÓRVAGÁNY: Ja, gondolod, hogy a play-gombot nyomogatta? És aztán várt, amíg vége van?
Figyi, próbáljuk ki! Ott vannak ugyanazok a zenék, amiket lejátszik a dídzsé... a bulin.. ugyanazzal a közönséggel... te odamész a pulthoz, kezedbe kapod ugyanazokat a bakelitlemezeket... és ott a cucc... hát csak le kell játszani, nemde? Kipróbáljuk? Megteszed? Vagy csak a szád nagy? :D
Hát eljött ez is, véget ért az Olcsó ebéd, menő helyen sorozat. November eleje óta pusztítottuk nagy lelkesedéssel a legjobb budapesti ebédmenüket, most viszont ideje egy kis szünetet tartani, mert itt a nyár, és ennek örömére új sorozatba kezdünk: a legjobb reggelizős helyeket…..
IP-címvadászok kedvence 2011.05.23 15:21:34
@Eszter990: Na, nekem is a ritmika volt fehér folt :)
Szombat délután lőttük a Békés megyei online publicisztikáját ami Lázár János tahó twitteréről értekezik. A jeles Publiciszta csupán azt nem veszi figyelembe, ezt a twittert nem Lázár vezeti, sőt még utólagos figyelmeztetés után se kap észbe, ez egy kamu profil. Először nem…..
w Télapó nem jött el 2011.05.23 06:45:00
Magyarországot, hála istennek vagy ellenlábasainak, javarészt elkerülte a kereszténységnek (vagy bármilyen vallásnak) a növényszintre butított, szó szerint értelmezős, ultrabigott változata. Az Egyesült Államokban domináns fetrengős-karizmatikus, a mindennapos csodákat hirdető…..
Polaris So far, so good 2011.05.22 08:49:00
Újra itt a nyár, ennek köszönhetően a hangulatom is ismét naposabb. Pénteken Eszterrel ebédeltem, délután munka után pedig egy másik (szintén húszonéves) lánnyal randiztam, akit megpróbáltam elcsábítani... hogy jöjjön a Beroendecentrumba dolgozni.   Szombaton reggel…..
IP-címvadászok kedvence 2011.05.23 02:34:20
Tisztelt Praxis blog! Nehéz nekem beszélnem, vagy írnom édesanyám haláláról. Mégis úgy gondolom, hogy jobb, ha megírom a történetét. Nem bűnbakot keresek, de meg kell, mondjam, úgy érzem, hogy halálában részben a mentősök is felelősek. Édesanyám 52 éves volt mindössze,…..
IP-címvadászok kedvence 2011.05.22 17:42:49
Az elmúlt időszak legsikeresebb kereskedelmi tévés produkciója a Való Világ című valóságshow volt. A nézettségi csúcsot hozó reality ugyanakkor Alekosz győzelme után, visszamenőleges hatállyal mégis ráfizetéses lehet: a beérkezett nézői panaszok és a proaktív…..
Kedves Praxis blog!   Nem gondoltam, hogy olvasáson túl is részt fogok venni a Praxis blog életében, most sajnos mégis kénytelen vagyok egy történetet elmesélni, ami április első hetében játszódott le Budapesten, a 14. kerületi nőgyógyászati rendelőben. Magamról annyit,…..
Új MÁV blog WC-front 2011.05.20 13:37:00
Ezért jó ha levelet küldtök, Zsu levele például kellemetlen emlékeket ébresztett bennem - gondolom nektek is hasonlóak jutnak eszetekbe. Volt már olyan, hogy rátok tört a hugyozhatnék a Keletiben? Mert jobb esetben csak az, ugye .. Férfiként még egész jól meg lehet oldani,…..
A tervek szerint már 2012-ben megrendezné első horvátországi fesztiválját a Sziget Kft.; a helyszín vélhetően az isztriai tengerparton, Rovinj környékén lesz. "Egy nagy horvát céggel, a Maistrával állunk tárgyalásban, ők ajánlottak egy helyszínt, de azt még nem szívesen…..
Az időjárás-jelentés nálunk már régóta az erotikáról szól, már rég nem a csapadék meg a celsius a fontos, hanem, hogy legalább egy dekoltázsnyi öröm jusson nekünk két hidegfront között. A Tv2 pár éve ide-oda ültette a bemondónőket derékig sliccelt szoknyában, persze…..
IP-címvadászok kedvence 2011.05.20 19:50:33
Az előzőekben kicsit elkezdtünk foglalkozni a gyermekkori elhízás témával: nem meglepő módon a tudatos étkezés és a mozgás hiányának róhatjuk fel ezt. Kicsit mélyebbre ásom most  ez utóbbi témában, meg a bennem lapuló kisgyerek lelkében is. Ugyanis a gyerek - legyen…..
IP-címvadászok kedvence 2011.04.14 17:38:59
@Skunkworks: "Meg kell a kölyköket hajtani aztán kész. Nem rinyálni kell."

Most mondja valaki, hogy nem csak trollkodás ez a hozzászóllás. Igazi szocialista szemlélet, így lehet a legjobban megutáltatni a mozgást. Úristen :(
IP-címvadászok kedvence 2011.05.20 19:45:18
@Felicitasz: Ahogy mondod. A szekrényugrás számomra az igazi kommunizmus. De persze ez hülyeség, csak nekem jelenti azt, szekrényugrás már Horthy előtt is volt, kötelezően :)
Mai napig nem értem, miért kellene NEKEM szekrényugrani. A kibaszott labdajátékokkal is kivolt a faszom. Volt olyan tornatanár, aki jó fej volt és tudott élvezhető tornaórát tartani, ahol senkinek nem húzódott meg semmije, nem haltunk meg a végére és nem sérült le senki. Nem kellett hozzá pattogó labda meg MEDICINLABDA (na aki ilyet beszerez suliba, azt külön megverném egy vascsővel) de hát ahhoz tudás is kell.
Az énekkel kapcsolatban is igazad van. Nekem a középsuliban már az ment, hogy aki nem akart énekelni, az szépen előadást tarthatott valami zene vagy zenész-témában.
Nem kellett kiröhögtetnie magát :o
„Ha nincs kép, az két dolgot jelenthet: vagy nős az illető, tehát bujkálnia szükséges, vagy képtelen felvállalni magát” - a netes tárkeresés nem könnyű, viszont kényelmes, és biztonságos. Vannak buktatók, de lehet jól csinálni, ezt is meg kell tanulni, mint annyi…..
IP-címvadászok kedvence 2011.04.21 10:08:40
@Sadist:

"El kéne gondolkodni azon, hogy ha valaki 38 évesen csinos, intelligens, sportos, tehetős, akkor miért nem buknak rá a pasik?"

Mert lehet, hogy mégse? :D
IP-címvadászok kedvence 2011.05.20 19:37:44
@üveges csirkeszem:

"A fent lévő faszik többsége valamilyen álnéven a legtöbb szexpartnerkereső oldalon is fenn van.
Erről szól az egész nem a társkeresésről."

Ez iszonyatos nagy baromság és rosszindulatú is.
Téged kellene betiltani, de nagyon gyorsan.
A múltkori szavazás eredményének megfelelően (noha még a határidő lejárta után is érkeztek szavazatok, az állás nem változott) Jákob Leától született lányáról, Dináról fog szólni ez a nem túlságosan szívmelengető történet. Elnézést a kissé hosszúra nyúlt…..
IP-címvadászok kedvence 2011.04.27 10:40:14
@α Ursae Minoris: A legnagyobb kockázat a gyerekkori metélésben van, nekem rengeteg problémám van emiatt, cikkcakkos vágás (AMI NEM LÁTSZIK MÉG PICI KORBAN, AMIKOR MÉG PICI A HEG) lyukak, amikből kiesett a varrat, a makk foltos, ronda, kiszáradt, érdes felületű...

Barbárság ez az eljárás, barbár megjelölés, semmi más :(

Soha nem fogok rendbejönni és soha nem fogom élvezni a szexet, ennyit sikerült elérni vele, gratulálok annak, aki azt hiszi, hogy mindenkinek jó ez :(
IP-címvadászok kedvence 2011.05.20 19:36:09
@α Ursae Minoris: Szerintem te nem akarod érteni, amit mondok.

FIZIKAI OKA VAN, mivel megszabadítottak egy rakás idegtől, a bőr feszes, amikor mozdulna, feszül...

NEM LELKI OKOK miatt van bajom, ezt kikérem magamnak
A rendvédelmisek szívatása kezd egyre keményebb lenni ... pénteken a dühös tüntetők kiharcolták, hogy hétfőn reggel egyáltalán leüljön velük Pintér tárgyalni, nem tudom milyen elvárásokkal érkeztek meg a BM-be, hiszen maga Orbán nyilvánította ki elég világosan, hogy senki…..
IP-címvadászok kedvence 2011.05.13 15:25:49
@Cateran:

Nem nekem kell tisztában lenni a rendőrség feladataival, hanem pont a zsaruknak KELLENE.
De soha nem azt csinálják.
Az egy dolog, hogy kerülöm őket, más normális, balhét és bajt kerülő emberrel együtt... miközben egy rakás pénz megy el rájuk... de az, amit múlt pénteken eljátszottak az ország első számú házánál, gondolom számodra se azzal az üzenettel bírt, hogy a rendőrség tudja, MI A DOLGA. Ugye, hogy ugye?
IP-címvadászok kedvence 2011.05.13 15:27:15
@hoplita: Na ezen a kérdőíven én is jót röhögtem.... sajnos nem lehet olyan szépre kozmetikázni a kérdéssort, hogy már a kérdések föltétele ne lenne iszonyatosan röhejes az átlagpolgárnak, aki tudja is, hogy mi a valóság, mert itt él :D
IP-címvadászok kedvence 2011.05.20 19:30:54
@Ironfist: Waaahahahaaaaa :D
A Nemzetgazdasági Minisztérium honlapjára múlt héten került fel az Otthonteremtési Stratégia címet viselő "Szakmai vitairat", amelynek egyik melléklete tartalmazza a kormány terveit a devizahitelesek megmentésére. Az mfor.hu szép alaposan átrágta magát ezen, szombaton…..
IP-címvadászok kedvence 2011.05.16 14:09:03
@csabapayne:

"Annyiba talán igazuk van, hogy bankokat sokkal szigorúban és jobban meg kéne rendszabályozni. De az ő adójukból megy pénz arra is, hogy utak épülnek, akár van autója, akár nincs. Az ő TB-jáből telik arra, hogy Sztojka Eszmeralda megszülhesse a kis Armandót, akik majd szintén az adójából kapják a segélyt, miközben a családfő a dutyiban ül, akit szintén közpénzből etetnek. (És ha kijön, akkor is nagy eséllyel egy adófizetőt rabol majd ki.)
És a sok sok sok sok sok sok sok sok mutyizásról már ne is beszéljek..."

Na látod!

ÉPP EZÉRT IDEGESÍT, hogy még egy hatalmas, idiótákból, felelőtlenekből álló tábort kell kisegíteni.
Miközben meg mi is itt vagyunk, akik nem vágytunk másra, csak arra, amiért megdolgoztunk és megdolgozunk.
IP-címvadászok kedvence 2011.05.20 19:24:30
@fokabacsi: Nagy szerencse, hogy NEM KÖTELEZŐ.
Amikor kiküldik és te kidobod, az meg nekik simán veszteség. Tényleg nincs miért dühöngeni!
addict Gyerekverés egy reklámban 2011.05.16 14:55:00
Annak ellenére, hogy pontosan tudni lehet, hogy az égvilágon semmi bántódása nem esett a reklámban szereplő kisfiúnak, annyira hitelesen játszik, hogy minden egyes pofont igazinak éreztem, és egész egyszerűen nehezemre esett végignézni a reklámot. Az írországi gyermekvédő…..
IP-címvadászok kedvence 2011.05.17 09:27:40
@Monoceros: Pontosan erről van szó.
Eleve nem néz meg ilyet az, aki ilyet csinál, vagy csak legyint... kicsit olyan ez, mint amikor gyárkéményeket mutatnak és megpróbálják föléleszteni bennem a környezetvédőt, érezzem csak, hogy mennyit ártunk a bolygónak.
Közben meg nem, hogy gyáram, de még egy autóm sincs...
IP-címvadászok kedvence 2011.05.20 19:23:10
@cso zsi: Nem "liberalizmus" a probléma és az, hogy nem verik eleget a gyerekeket, hanem az, hogy kevesebb idő van a gyerekekre.
Tisztelt Mt!  Több dolgot is érintő történetemet küldeném önöknek, ha gondolják, nyugodtan tegyék ki az oldalra. Állást keresek már lassan egy éve, sajnos eddig semmit nem sikerült találnom, pedig legalább 300 önéletrajzot elküldtem már az elmúlt közel egy év alatt. A…..
IP-címvadászok kedvence 2011.05.20 13:21:10
@MRN: Azt az időt a friss levegőn sétálással is lehet tölteni, én ismerek ilyet, aki, látva, hogy a dohányosok kapnak lehetőséget arra, hogy időnként pihenjenek, szintén kimegy kb ciginyi időre és kiszellőzteti a fejét. Ezért még nem kell rászokni a dohányzásra, ez marhaság, aki ilyet csinál, az nem túl okos.
IP-címvadászok kedvence 2011.05.20 13:26:28
@_krix_:

"A közösségi oldalak pedig érdekes téma, hosszabban lehetne róla vitázni. Amiket mondtál, én is úgy gondolom, de mint mondtam, nagyon téves következtetéseket lehet levonni belőle. Pl. nálam kint van, hogy szeretem a Dexter című sorozatgyilkosról szóló sorozatot, akkor egy vérengző csendes őrült lennék, aki ki fogja nyírni a kollégáit? Értem én, hogy alapvető dolgokat lehet látni, de pillanatfelvételekre hivatkozni butaság egy állás esetén, legalább valami ürügyet mondtak volna."

Valami, amit meg lehet fogni, mert ott van és méghozzá ő maga tette ki.
Olyan ez, mint egy Bob Marley póló. Vagy egy Che Guevara. Sokan hordják, meg minden. De üzenete van és megosztja az embereket. Főleg a Che Guevara póló.

Meg ez az egész annyira, de annyira lerágott csont... hát már hány, de hány éve téma volt ez, hogy HR-esek IWIW-et meg akármit néznek.... hogy lássanak VALAMIT az emberből, amit az ember nem a munkahelye számára, hanem a nagyvilág vagy az ismerősök számára mutat.
IP-címvadászok kedvence 2011.05.20 19:19:12
@_krix_:
Külön köszönöm, hogy kérésem ellenére reagáltál a hozzászólásom második felére.
De tévedésben vagy, nem ülök dohányzó részbe... elértetted a dolgot... mondom, ne foglalkozz a második résszel...
Nem igazán turista téma, tudom, de külföldön élőknek elég fontos az a bejelentés, amit a Külügyminisztérium államtitkára tett: rövidesen, valóban újra lehet új útlevelet igényelni a nagykövetségeken.  Bemásolom ide az MTI hírét, ami tényleg örvendetes fejlemény,…..
IP-címvadászok kedvence 2011.05.20 19:12:49
@nexialista: Igen... ez még rosszabb, mint a 9millió fasiszta országa - megközelítés.
Hát tőlem aztán nem fognak önkéntesen ujjlenyomatot venni, azt csak a birkáktól max.

@M. Péter: Nem magyar, nem is gondoltam, hogy magyar lenne. De felháborító, egyértelműen. Azt hiszem, aki egy kicsit is olvasott ember, annak az ilyet nem kell magyarázni.
 A katolikusok sosem az izgága, forradalmi társaság voltak, akik ha éppen nem imádkoztak, akkor a világ, a művészetek és a tudomány megreformálásán ügyködtek. Innen nézve volt különleges alak II. János Pál Pápa. Ő volt az, aki felhívta Afrika népeinek figyelmét, hogy ne…..
IP-címvadászok kedvence 2011.05.20 13:32:34
@NDT: Nem, a hűségről még nem hallottak. Ezért néznek bután, amikor valaki ki meri mondani, hogy nem csak az AIDS, hanem az összes nemibetegség ellen hatékonyan véd.

Egyeseknek megvalósíthatatlan, így mérgesek, ha valaki ezt ajánlja. Nehogymár ne lehessen dugni mindenkinek mindenkivel. Alapvető emberi jog. Ha meg betegek lesznek, akkor meg jön a hiszti és az, hogy mindenki pénzéből kutassák a betegséget. Azt a betegséget, amit senki nem kap el, max megszerez.