Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sermájer

0 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Őszintén szólva a lenti levél témáján túl a stílusa és a terjedelme győzött meg minket végleg arról, hogy közzétegyük. Röviden: az ügyfél talál egy nagyon olcsó nyakörvet egy webshopban, de a megrendelés végén derül ki róla, hogy a 13 Ft-os ár hibás, a valódi érték…..
sermájer 2010.05.18 12:30:36
sermájer 2010.05.18 12:42:05
@Kitalátor feljegyzetei: Ott van az elején a cím!! :)
Ügyfélszolgos meg szarjon sünt! Majd én is azt mondom mindenkinek, enyém a cég, ahol melózok! :)
sermájer 2010.05.18 13:38:29
@atpijkamo: Egyszemélyes, de akkor miért kért volna bocsánatot?? Én nem kérnék, ha enyém lenne a cég! :D
A számítástechnika ezoterikus világában néha csak a rutin segít a tájékozódásban, például, ha meghibásodik valami. Nem csoda, hogy a debreceni Multimédia Towerben észre sem vették, hogy lefagy a gép. Naiv ügyfél megmondta nekik, hol a hiba, de még mindig szkeptikusak: Vettünk…..
Barcafan bár fizet a Sport 1-ért, nézni nem tudja, mert azt a Fibernet már nem sugározza. Az ügyfélszolgálat szerint nem tudtak megegyezni a csatornával, ezért kikerült a csomagból, amit ezen felül még jól át is rendeztek. Lehetséges, hogy ügyfeleket nem értesítették a…..
Klasszikus sztori eladott autóval, tilosban parkoló új tulajjal és jól megszívatott bácsival, igazi olajfestménytéma, amit Kathy megírt nekünk. A rémes az, hogy minket mondjuk direkt doppingolnak a szívózos lenyúlócégek, de nem mindenki ilyen. Az idős emberek például meglepően a…..
A Zóna Taxinál Novi szerint nem tudják kik dolgoznak, nem ismerik a saját sofőrjeiket vagy valaki hamisítja ezt a kiváló márkát: Külföldi hölgy megérkezik a éjjel a Népligeti buszpályaudvarra, majd szerencsétlenségére, egy valamilyen okból ott lebzselő Zóna Taxis autóba…..
Grantyt egy körben kétszer tréfálták meg az NSE szervizében. Először közölték, hogy száz ropi a már nem garanciális alaplapcsere - bár a dvd-író volt hibás -, azután pedig visszaküldték neki a gépet, amin ekkor a kijelző nem működött:A minap érdekes dolog történt velem.…..
Subba Subba szív iWiW: Jucus 2007.11.09 10:51:00
Köszönjük a rengeteg linket, reméljük jól szórakoztok! Klikk-klikk!- Jucus- Nudizmus, naturizmus barátikör- Krisztus katonája- Szuper képek egy szuper család szuper életéből- Csak tiszta MAGYAR nemzeti öntudattal rendelkezők jelölhetnek ismerősnek!!!!!!!!!!!!!!!!- Pff, A…..