Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ommadawn

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
comment:com Hírek kávé mellé 2013.05.24 09:30:00
Lesz ez majd gyakrabban is, nyugi. A CBS csak bekért még egy sitcomot midseasonre, egészen pontosan a csöcsműtétjére gyűjtő, a gyerekeket leszaró tanárnőről szóló Bad Teacher című Cameron Diaz filmből készült tévés remake-t, amiben a főszerepet Ari Graynor (képünkön)…..
comment:com Hírek kávé mellé 2012.03.23 09:57:22
Jason Alexander (Seinfeld) a Két pasi meg egy kicsiben lesz vendég.Az NBC Hannibal című sorozata (ebből eleve 13 részt kértek be, tehát tuti lesz) megtalálta saját Will Grahamjét Hugh Dancy személyében.Úgy tűnik, Kal Penn is visszatér a House sorozatfináléra, de hogy milyen…..
ommadawn 2012.03.23 11:21:21
 Nyolc évvel ezelőtt ismerhettük meg a két fű-és egyéb drogokat kedvelő jó barátot, Harold és Kumart. Nem éppen a különféle szerek használatának árnyoldalát prezentálta a film, nem egy komoly drámát mutattak be, hanem egy vígjátékot, ahol Kumarék mindenféle őrült…..
Az RTL Klub nézői február 1-től minden nap 19 és 23 óra között a nem magyar nyelven készült műsorok zömét már eredeti nyelven, felirattal is élvezhetik. A lehetőség egyelőre azon nézők számára nyílik meg, akik digitális platformokon érik el a piacvezető csatornát. Az…..
ommadawn 2012.02.01 15:26:31
@saks: Kis országunk ma nagy napot!
A College Humor elkészítette az elmúlt tíz év legjobb sci-fi sorozatának 16 bites videójáték-változatát, amit nem lehet nem szeretni kurvára. (Jó, tudom, hogy nem igazi játék, nyugi.) ..
Egy hét nyaralás után játékkal térünk vissza. Nyerhettek egy 320 GB-os külső merevlemezt, amit az iOmega ajánlott fel. Mivel még tart a focivébé, a játék is ezzel kapcsolatos. Kommenteld ide, mi volt szerinted a legviccesebb pillanat, esemény, beszólás, mez, sapka, szurkoló,…..
Mielőtt a kedves olvasók eldurrogtatnák az összes puskaporunkat, mindjárt közzé is tesszük játékzenés összeállításunk második darabját, melyen egy kicsit mainstreamebb, de nem kevésbé maradandó alkotások szerepelnek. Mivel Santito kolléga szíve - toplistája alapján…..
comment:com Hírek kávé mellé 2008.03.11 09:20:00
Hoppácsak, kell a jó sajtó Britney "tavaly még kopasz voltam, és nem csak a fejem" Spearsnek, aláírt egy vendégszerepre a How I Met Your Mother című sitcomhoz. Remélem a drogos rokonlány szerepét kapja. Amikor 2006-ban a Warner Brothers megszüntette a The WB nevű…..