Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dobika

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sikerült elhárítani a problémát, újra használható az Indamail. Számos felhasználónk tapasztalhatta, hogy az elmúlt napokban fennakadások voltak az Indamailelérésében. A probléma észlelésekor azonnal felvettük a kapcsolatot az üzemeltetésért felelőspartnerünkkel, és velük együtt azon dolgoztunk,…..
Őrizetbe került V. Mátyás is, az Il Ferro Kft. Másik tulajdonosa is, aki önként jelentkezett a hatóságoknál. Egyelőre nem tudni, hogy a bíróság mely pontokban fogja bűnösnek találni a cég vezetőit, elég vastag a vádlista. Az ügy rövid előzménye az, hogy a cég több tízezer…..
Hát igen, nem túl eredeti poszt, de amolyan jószolgálati tevékenységként bevéstem. Kicsit persze magamat is tehermentesítve, mert már annyiszor el kellett ezt magyaráznom (ezt is, meg a Wifi router konfigolást is), hogy innentől kezdve elég lesz csak ezt a linket megmutatni. Mi is az alapvető…..
Dobika 2020.08.03 11:56:30
Valaha, réges-régen, még a II. világháborúban volt egy erődítményekből álló védvonal, melyet a később legyőzhetetlennek minősített szovjet haderő sem tudott áttörni. Árpád-vonalnak hívták… A Magyar Királyi Honvédség három védelmi vonalat jelölt ki a várható orosz támadással szemben, a Kárpátok…..
Mintegy tíz éve Magyarországon is egyre nagyobb népszerűségnek örvend az olívaolaj. Hogy egészséges, azt mindenki tudja, de hogy jótékony hatása miben áll, azt kevesebben. Számtalan márkanévvel, fajtával találkozhatunk a boltokban, és az árak is elég széles skálán mozognak.…..
Dobika 2019.07.26 19:18:39
@HedvigT: Kedves hölgyem disznó zsír! az az igazi! Aki "napraforgó" olajat használ az megérdemli ugyan is egészségtelen!
Amióta Rogán Cecília szelfipartnere, a bulvárkirálynő Szalai Vivien lett a TV2 hírigazgatója, soha nem látott zuhanórepülésben van a kanális.  Szalai Vivienről annyit kell tudni, hogy pár értéktelen ponyva mellett ő írta Zuschlag János hazugságaiból azt a propagandakönyvet, amivel a Fidesz…..
Dobika 2017.09.11 15:18:12
Nem történt semmi különös. A fasiszta Orbán-kormány kitüntette egyik bérfirkászát. Aki azt gondolta, van határvonal Bayer Zs. rasszista, antiszemita nézetei, undorító mondatai és a Fidesz között, nyilván nem itt élt az elmúlt huszonhárom évben. Inkább az a kérdés, lesz-e, aki az ugyanilyen ordót…..
Oké, a jogosítványszerzés nem egy párhetes procedúra, pláne ha esetleg nem is őstehetség az illető tanuló, de hogy ez ki se derülhessen 8 hónap alatt, azért az elég durva! Kedves Homár! Elképesztő és elkeserítő sztorit szeretnénk megosztani Veletek arról, hogy (nem) juthat el egy átlagember a…..
Command Line merevlemez törlése 2011.03.06 10:00:00
Mielőtt eladjuk egy régi merevlemezünket, mindenképpen érdemes a tartalmát teljesen törölni (hacsak nem szeretnénk, hogy a vevő hozzáférjen a régi fájlainkhoz). Legegyszerűbb megoldás a dd használata: dd if=/dev/urandom of=/dev/sdb bs=1M dd if=/dev/zero of=/dev/sdb bs=1M Az első…..
Az NMHH rendelete szerint októbertől a korábban előírt nyolc nap helyett két nap alatt lehet számhordozással telefonszolgáltatót váltani. A számhordozást immár minden esetben az új szolgáltatónál kezdeményezni és amennyiben a szolgáltatók késleltetik, vagy indokolatlanul…..
Subba Nemzeti Inzultáció 2012 2012.06.01 07:41:00
1. Örül-e Ön annak, hogy a Fidesz kampányban ígértünk "egy millió Új munkahelyet", de összesen "csak egymillió munkahely lesz"?2. Örül-e Ön annak, hogy "egyszeri, radikális és azonnali adócsökkentést" ígértünk, de eddig csak adókat emeltünk és…..
Úgy látszik, vannak olyan politikusok, akiknek történelmi szerep jut, akár akarják, akár nem. Gyurcsány Ferenc még csak alig tíz éve politizál az élvonalban, de ebből közel öt évig miniszterelnök volt, két évig irányította az MSZP-t. Kormányfői hivatalban ülve nyert…..