Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Anders Behring Breivik

0 bejegyzést írt és 117 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az elmúlt hetekben-hónapokban volt szerencsém beszélgetni személyesen és online a fideszes szavazók keménymagjával, néhányukkal kérdőívet is fel tudtam venni és ezek alapján néhány érdekes megállapításra jutottam - nemcsak a Fidesz, hanem összességében az ellenzéki pártok lehetőségei kapcsán...
Anders Behring Breivik 2018.09.05 18:18:45
@felucca02: "@6.Lenin: Miért, szerinted mi van Európában, háború? Hol? Ki áll hadiállapotban kivel? Orbán a az állampolgárok felével, igen, de ezen kívül?"

EUROPA HABORUBAN ÁLL AZ ISZLAMISTÁKKAL AKIK ELAKARJÁK FOGLALNI EUROPÁT, ÉS KI IRTANI A LAKOSÁGOT.

Már évekkel ezelőtt tőbb száz millios hadsereget kellett volna europában felállitani.
Határokon aknazár, nehéztüzérség, 0-24 orában járőrőző vadászgépek. A partokon több ezer kilométer hosszan partvédő erődítményeket kelett volna építeni, nagy kaliberiberű ágyukkal, hogy akár 80-100 km távolságról szét lehesen lőni a migráns és ngo hajokat. Több ezer hadihajónak, és tengeralattjáronak kéne egész évben vadásznia a migráns hajokra, Totális tengeri blokádra lenne szükség. Az űrbe telepített lézerekkel már a partoktól több ezer km távolságra meglehetne semmsíteni az ngo és migráns hajokat. Keményen visszakéne vágni külőnben vége Europának.
Anders Behring Breivik 2018.09.05 18:35:27
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: Nem szaroznék, 600-800 mm kaliberű ágyukkal lőném ezeket a tetves terroristákat.
Egy dolgot kijelenthetünk, rengetegen vannak az idióták. Csak gondoljunk bele nap mint nap hányszor mondjuk ki magunkban azt a mondatot, hogy „ezt a barmot”. Sok esetben nyílván ha az utcán történik valami az a véletlen műve, de sajnos rengeteg olyan is van, amikor teljes…..
Zara, a szurikáta elpusztulásától zeng a magyar sajtó napok óta. Azonban érdemes volna kicsit a szurikáták mögé nézni is - Zara élettelen teste mögött hegyben állnak az értelmetlenül meghalt élőlények...
Március 15. Fontos nemzeti ünnepünk nekünk, magyaroknak. Minden magyarnak, pártállástól, politikai nézetektől függetlenül. Minden évben – ahogy az a nemzeti ünnepeken lenni szokott – állami ünnepséget is rendeznek, melyen általában beszél a Miniszterelnök is. Nem volt ez máshogy idén sem. Ahogy az…..
Anders Behring Breivik 2018.03.18 19:39:26
@csakegyvalaszto: "Olvasom a posztokat, hogy le kellene őket lőni, meg hagyni kellene megfulladni a földközi tengeren... Szerintem ők is emberek, még ha a kultúrájuk jelentősen elté"

Ezt azert eloszor is bizonyitani kene, hogy ezek emberek, nem csak ugy vaktaba kijelenteni.
Ezen kivul eleg lett volna CSAK egyszer beleloni ezeket a tengerbe, es jol dokumentaltan hirdetni vilagszerte, es maris nem jonenek tobben.

Valojaban nem kene meg olni sem, boven eleg lenne csak eljatszani.
Atlagban ket hetente belefullad 500 migrans a tengerbe. Ezeket ugy kene
bemutatni, mintha itt az Europai katonak lottek volna szitava oket, meg a tengeren. A halottaknak mar tok mindegy hogy meg kesobb belejuk lonenek parat. Ugyesen megszerkesztett, videokon belehetne mutatni, hogy itt Europaban nem kukoricaznak, hanem elobb lonek, es kesobb se kerdeznek. SOHA TOBBE NEM JONNE EGY MIGRANS SEM.
A harsogó idegengyűlölőpropaganda miatt nem tudják, kinek higgyenek: Orbánnak vagy Ferenc pápának...
Anders Behring Breivik 2017.08.17 02:24:38
@Kelly és a szexi dög: Egy nagy lofaszt ! Oda kell menni halomra loni mindet, es akkor tutira nem fognak jonni. Kell egy ujabb kereszteshadjarat.
Úgy tűnik, hogy a civil szervezetek ellen indított kormányzati hadjárat nem fog csillapodni. Kormánypárti politikusok és maga a miniszterelnök is olyan kijelentéseket tettek, melyek felérnek egy becsületsértéssel. A július 21-i rádiónyilatkozat szerint: „A Soros György által támogatott civilek…..
Rengeteg meglepő dologgal találkozik az egyszeri európai az Egyesült Államokban, ezek egy része mondjuk magyarként szinte értelmezhetetlen, és itt most nem csak a gasztronómiai furcsaságokról van szó, hanem a készpénz folyamatos visszaszorulásáról, vagy akár a munkahelyi…..
1944. augusztus 2-áról 3-ára virradó éjszaka lemészárolták az Auschwitzban még életben lévő, 2897 cigány rabot. Recenziómban a Ha szaladok, agyonlőnek ha megállok agyonvernek. Az európai roma holokauszt című kiadvánnyal foglalkozom, amely mérföldkőnek bizonyulhat. Széles…..
Anders Behring Breivik 2016.08.03 10:07:02
@TeaSet: Sajnálatos, hogy érted végül senki sem jött, mert akkor nem tudnál faszságokat irogatni, na de csak várjál, ami késik nem múlik.
A magyar válogatott Európa-bajnoki szereplése politikai vitát is indított, a tízmillió szövetségi kapitány és miniszterelnök országában ez nem is lehetne másként. A Hajrá magyarok! buzdítással szemben Hajrá Ausztria! Hajrá Izland! felkiáltással drukkol az ellentábor, akik az Orbán-diktatúra…..
Majd tíz éve kezdtek feltűnni az igénylistákon az olyan utazások, ahol garantáltan nem lesz jelen gyerek - már hogy másé. Első körben az önző szinglitársadalom bunkó elvárásainak tűnhet, hogy se a szállodában, se a repülőn ne kelljen síró, kiabáló, dobálózó gyerekeket kerülgetni. Ám az a pár, aki…..
Egyeseket kiráz a hideg, amikor azt hallják, hogy valaki végigszántja körmeit a táblán, míg másokat párjuk horkolása bosszant. De mi van akkor, ha valakit a másik ember lélegzetének hangja is az őrületbe kerget? Akármilyen képtelenül hangzik, létezik ilyen betegség, bár…..
PoliPraktika 127 2015.11.14 11:24:59
Európa jelenleg egy olyan légy, amely pókhálóba repült, majd belegabalyodott. A pók pedig begubózta, aztán visszahúzódott és várja, amíg teljesen tehetetlen nem lesz. Akkor aztán lecsap és rövid idő alatt ki is végzi az öreg kontinenst, mely szárny és akarat nélküli…..
BAROMMÉTER - Már ha volt egyáltalán. Két nap alatt annyi mocsokság történt a Földön, hogy majdnem kiköttettük az internetünket. Olvasd és sírj!     Egy vak nőt kidobtak egy boltból a vakvezető kutyája miatt...     ...a biztonsági őr olyan szigorúan értelmezte…..
Az izraeli miniszterelnök beszéde közben közel egyperces szünetet tartott, miközben farkasszemet nézett hallgatóságával. Az alábbiakban Netanjahu teljes beszédét közöljük, magyar felirattal. A drámai jelenet a felvételen 14.45-től kezdődik, a miniszterelnök innen kezdve 45…..
Bár a kormányzatok szerte a világon előszeretettel nevezik „nem-halálos” fegyvereknek az olyan tömegoszlató fegyvereket és eszközöket, mint a sokkoló, a könnygáz, a vízágyú vagy a gumilövedék, indokolt ezeket óvatosabban „kevésbé halálosnak” nevezni. Kevésbé halálosak az éles lőszernél, amennyiben…..
Egy szintén aktuális téma a menekültkérdésben, egy nagyon aktuális napon. Régóta lehet olyan írásokat olvasni, miszerint ezek az emberek mind terroristák, átveszik a hatalmat és megölnek minket. Az Iszlám Állam olyat nyilatkozik, hogy már 4000 emberüket bejuttatták a…..
Valamit nagyon elnéztek az urak ezzel a déli határkerítéssel! "A legrövidebb határidőn belül kell felállítani a 175 km-es kerítés a szerb-magyar határon - mondta Lázár János a kormányülés szünetében tartott rendkívüli Kormányinfón. A Miniszterelnökséget vezető miniszter…..
Vendégszerzőnk, Bencsik Gábor írása. Az önzés az egyik legellenszenvesebb tulajdonság. Tisztességes, magát erkölcsi alapokon állónak tartó ember jól teszi, ha naponta lelkiismeret-vizsgálatot tart: nem voltam-e kicsinyes, szűkkeblű, adtam-e annak, aki kért, bebocsátottam-e, aki…..
A Habony-művek ezúttal is hozta a kötelezőt: őrületes demagógiával sokkolják a keményen dolgozó magyar embereket azok a plakátok, melyek bizonyos értelemben folytatásai a migránsokat csicskáztató kampánynak. Hiába mondjuk el ezerrel az ősi bölcsességet, hogy a jó bornak nem…..
Anders Behring Breivik 2015.07.17 11:34:38
Egy kitűnő kollégám azzal tisztelt meg, hogy normális, értelmes kritikát írt egy itt megjelent cikkemről. (Géppuskázzunk menekültet). Miután véleménye valószínűleg nem egyedi, az engedélyével most nyilvánosan próbálok válaszolni. Előre bocsájtva azt, hogy az ilyen nehéz…..
…avagy mitől érdemes félni akkor, ha kutyus szaladgál a családtagok között. Merthogy a négylábú ilyen szempontból olyan, akár a gyerkőc: kíváncsi és nem fér meg a bőrében, ezért felfedez, rohan, pácba kerül. Aztán a gazdi nem győzi feltakarítani utána a romokat. Ha…..
Anders Behring Breivik 2015.05.24 05:38:19
Ha valamire ráírják, hogy valamitől mentes, rendszerint örülünk. Mert a -mentesség azt sugallja, hogy nélküle jobban járunk. Talán azt is, hogy eddig rutinszerűen rosszul jártunk. Amikor először olvasol egy hirdetésben ecetmentes parfümről, feltételezed, hogy ez jó dolog…..
Kép forrása: https://www.flickr.com/photos/analytik/2236844798   Ebédidő a munkahelyen. Amit mindenki vár. Na, én utálom. Jólesik persze kis szünetet tartani a munkában, de ha az ebédidő tömbösített, és ugyanakkor kell kivennem, amikor a többségnek, akkor egyáltalán nem…..
Anders Behring Breivik 2014.09.16 16:20:03
@shred: " A másik, amit nem szeretek, az a Jó étvágyat! szokása. "
Na az ilyeneket, NAPALMMAL bombaznam.

Ezt kene alkotmanyban rogziteni, nem baromsagokat.
"Etkezo embernek joetvagyat kivanni TILOS !"