Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Annamarias

0 bejegyzést írt és 88 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Összegezve elég kaotikus és szomorú a helyzet az osztályon, ugyanúgy a kórházi, mint az ellátó személyzet szempontjából nézve. Több haldokló beteget láttunk, akiknek nem voltak bejáró hozzátartozóik, volt, hogy egy újabb rosszalló megjegyzést kellett bevállalnunk, mert…..
A testsúly-kalkulátorok után most térjünk át egy konkrétabb témára. A testsúlyproblémák közül most emeljük ki túlsúly/elhízás esetét és foglalkozzunk ezzel egy kicsit részletesebben. A kérdésre, hogy „mitől is hízunk el?”, könnyű gyors és felszínes választ…..
Annamarias 2014.09.02 15:16:19
Négykézláb puccsitok a vizsgálóágyon.  A doktornő folyamatosan exkuzálja magát a megalázó pozíció miatt, de én inkább amiatt az 5cm hosszú tű miatt aggódom, amit a gátamon keresztül belém készülnek szúrni. Fáj, természetesen fáj, de az egész csak pár másodpercig…..
Hogy miért nem okos dolog egy sűrűn lakott területen másfél millió léggömböt egyszerre elereszteni, arról meggyőződhettek a clevelandi szervezők 1986-ban...
Annamarias 2014.07.25 22:42:23
Ahogy 2007 óta minden évben, idén is megrendezésre került az iPhone Photography Awards, azaz az iPhone-nal (iPad-del, illetve iPoddal) készített fotók versenye. A pályázatra, csakúgy, mint egy évvel ezelőtt, ezúttal is rengeteg nevezés érkezett a világ minden tájáról, a…..
Határátkelő Akkor nem helló! 2014.04.27 06:43:00
Sokszor beszéltünk már a beilleszkedés nehézségeiről, néha egészen váratlan helyen szembesül az ember furcsa szokásokkal. Ki gondolta volna például, hogy a svédek elvből nem köszönnek a lépcsőházban, vagy hogy nem szívesen szállnak be veled egy liftbe? Ma ezen kívül…..
Annamarias 2014.04.27 20:33:47
@Kövérmadár [swe]: Na ez nagyon jo volt:))
Ha azt mondom, hogy egyetlen pakli kártya elég ahhoz, hogy vonzó turisztikai célponttá változtassa hazánkat, úgyse hinnék el. Ha kiegészítem azzal, hogy néhány stockholmi szakember gyakorlatilag költségvetés nélkül elkészítette a legformabontóbb vírusmarketing-videót,…..
Annamarias 2014.04.12 06:42:23
Gyerekkorában az ember elképesztő fantáziával van megáldva és szinte bármibe képes bármit beleálmodni. Nagy adomány, ha ezt a kreativitást felnőttkorunkra is képesek vagyunk megőrizni. Jane Perkinsnek sikerült. A brit művész keze alatt szinte bármi műalkotássá válik és…..
Annamarias 2014.02.15 09:32:28
Vajon mit tud egy aranyos hawaii srác, hogy napok alatt elkapkodják az összes belépőt a budapesti koncertjére és több olyan videója is van, amit több százmillióan láttak már. A magyar felmenőkkel is rendelkező Bruno Marsot ma már a legnagyobb aktuális popsztárok között emlegetik…..
Bár honlapunk ismertetői elsődlegesen a gerincbetegségekre fókuszálnak, de nem hagyható ki azon kórképek bemutatása sem az érdeklődő olvasótáborunk számára, amelyek a tünettan jellegét illetően a gerincproblémákat kísérő reprezentáns panaszokra ld. - Gerincbetegségek okok és tünetek - Cervicalis…..
Annamarias 2013.07.09 17:43:44
@nana2: :)) hol van az a csoda hely ahol ambulansan kezeltek? Kb 15 éve műtöttek az egyik kezemet, valami borzalmas tortúra volt es sajnos pár éve mar a másik kezem is időszerű lenne.
Annamarias 2013.07.09 17:45:37
Két nappal ezelőtti posztunkkal ellentétben, amikor a gyermekvállalás női testen hagyott nyomairól, ezek természetességéről szóltunk, most mintegy ellenpontként egy másik tendenciát mutatnánk be. Mégpedig azt, hogy az anyukák (legalábbis egy részük) a szülés utáni első…..
Annamarias 2013.06.29 06:20:29
Álmomban sem gondoltam volna, hogy valaha egy szépségverseny finisében szívből fogok drukkolni valamelyik versenyzőnek aki nem a csajom vagy rokonom, de Kocsis Korinna kihozta belőlem az állatot. A Miss Bikini címről alig lemaradó jákfai versenyző ugyanis miután megnyerte a…..
2010. január 2-án volt egy balesete Erőss Zsoltnak a Magas-Tátrában, ami után egy héttel gondolkodás nélkül vállalta, hogy amputálják a sérült lábát. Azért tette, hogy mászhasson. A hétköznapi ember ezt nem értheti, de ha belegondolunk, nem került volna ilyen helyzetbe, ha nem…..
Az alábbi beszélgetés és írás 2011-ben készült: A  legsikeresebb magyar expedíciós hegymászót az ország igazán azután ismerte meg, hogy két éve egy a Magas-Tátrában elszenvedett balesete után amputálni kellett jobb lábszárának térd alatti részét. Erőss Zsolt,…..
A Fényírásos emlékek blog képriportban számol be a Párizsi Udvar leépüléséről. Ez a helyzet azért érdekes, mert az épület idegenforgalmi szempontból biztosan sikeres lehetne. Éppen ezért érthetetlen, hogy az egykor fogalomként ismert belvárosi bevásárlóudvar miért nem…..
Annamarias 2013.05.04 23:57:11
nejlon Zev a 14 éves fotószseni 2013.04.29 13:09:24
Zev egy 14 éves fiú, aki már most elmondhatja magáról, hogy mestere a fényképezésnek és a photoshopnak. A képei egy varázslatos világba repítenek bennünket ahol ő is jelen van hiszen majdnem mindegyik képen szerepel. Ez a portrésorozat egy tini szemszögéből mutat be és mesél el…..
Annamarias 2013.04.30 06:30:43
Nemrég jelentette be az RTL Klub, hogy a két estésre hizlalt X-Faktorban három zsűritagot is lecserélnek. Megy Keresztes Ildikó, Malek Miklós és Nagy Feró, Geszti Péter viszont marad, és vele együtt az ivararány is: érkezik Alföldi Róbert, Szikora Róbert és Tóth Gabi is. Azt,…..
Annamarias 2013.04.30 06:21:35
@TFL: :)))
Ezt is megéltük: Pedro Almodóvar, az elmúlt harminc év művészfilmeseinek egyik doyenje a zs-kategóriás, teszkó-gazdaságos, kilencvenkilenc forintos vígjátékok szintjére süllyedt. A Szeretők, utazók egy használható alapötlet elpocsékolt megvalósulása, ami méltatlan a régen…..
Annamarias 2013.04.28 07:46:22
@Kandeláber: javaslom - faluról költözz Stockholmba két-három hónapra, másképp fogod látni a világot:) persze félő, hogy nem tudnak majd a svédek haza zavarni:)) te kis balkánpinty
Annamarias 2013.04.28 10:35:15
@Kandeláber: ne hisztizz kismadaram:)))) nézd meg inkább te is ezt a filmet : A bőr amelyben élek...mert az tényleg zseniális:) ...és legyen szép a vasárnapod, ráadásul!!
Annamarias 2013.04.28 20:00:13
@Mérges 1234: van, kifejezetten:)
„Sok pszichiáter naivan úgy tekintette a{z 1973-as} döntést, mint egy diagnózis egyszerű törlését annak érdekében, hogy megszűnjenek az igazságtalanságok. A valóságban azonban igazságtalanságokat teremtett a homoszexuális irányultságú emberrel szemben azáltal, hogy az…..
  Ügyfelem kicsivel több mint 1 hónapja kérte a segítségemet. Történt ugyanis, hogy a Capter egyik munkatársa, K. T. hideghívás gyanánt meginvitálta egy infóestre. Ügyfelem és a párja úgy ment el a tájékoztatóra, hogy semmit nem akar venni, mert nincsen pénzük...  ..
Húsz éve leköltözött vidékre, de továbbra is hordja a bőrdzsekijét a Beatrice idén 67 éves énekese, aki szerint a magyar rockzenészek megérdemlik a sorsukat, és nem sajnálja, hogy nem az ő együttese lett az új Ramones. Milyen veszélyt látott a Beatrice közönségében az…..
Annamarias 2013.03.16 16:41:25
A mai poszt valójában egy kísérlet, hiszen igencsak elüt a blogban megszokottaktól. Mégis kiteszem, vállalva a bukás kockázatát is, mert nagyon érdekesnek tartom és nagyon kíváncsi vagyok a kommentekre. A történet röviden annyi, hogy a levél írója, Rebecca több mint három…..
Azzal vádolják a Plastikhead és Gáspár Laci A szeretet él című számának szerzőit - ami bejutott A dal középdöntőjébe -, hogy a dal pontos másolata David Guetta When Love Takes Over című szerzeményének - írja a Bors. Mi meghallgattuk mind a kettőt és bár a kezdés tényleg…..