Regisztráció Blogot indítok
Adatok
spacegirl

1307 bejegyzést írt és 376 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
      Anya vagyok. Nő, aki nap mint nap közlekedik a gyermekével. Mindenféle járművel. Autóval, taxival, bkv-val és gyalog is. Nem is lenne ezzel semmi gond, szerintem. Amennyiben ezt nem Budapesten tenném. De úgy tűnik, itt élünk. Korábban azt hittem, majd csak arra kell vigyáznom, a gyerekem…..
A megfelelő alapozó kiválasztása nem is olyan egyszerű dolog. Amikor tinikoromban elkezdtem sminkelni, nem egyszer előfordult, hogy a bőrszínemnél sötétebb alapozót választottam, hogy egy kicsit "jobb" legyen a színem. Ennek az eredménye pedig nem más, mint a rémes maszkhatás és annak ékes…..
A füstös szem sohasem megy ki a divatból, ami annak is köszönhető, hogy folyamatosan meg tud újulni. Íme néhány olyan változat, amiből a finomabb és az erősebb sminkek hívei is találhatnak kedvükre valót. Jennifer LawrenceEhhez a sminkhez matt barnát és a szemhéj közepén aranyat használj, a…..
Szuper hírünk van a számotokra! Ismét egy játékkal készültünk nektek, a nyeremény pedig nem más, mint egy . Nemrég olvashattatok nálunk egy nagy összehasonlító tesztet 3 arctisztítóról, és most itt a lehetőség, hogy az egyik olyat, ami igencsak bevált nekem, megnyerjétek…..
Számos posztot írtunk már arról, hogy miért is fontos a megfelelő arcápolás, azon belül is a hámlasztás, és hogy milyen termékeket használhattok erre a célra, ezért most csak röviden foglalom össze a legfontosabb tudnivalókat. A hámlasztók gyakran "mostohagyereknek"…..
A hétköznapi fotózáshoz sokszor bőven megfelel a mobil kamerája, de vannak olyan helyzetek, amikor mégiscsak szeretnénk szebb és jobb képeket készíteni, netán közel hozni valami olyan témát, ami nagyon messze van. A Sony DSC-Qx30 Lens-style fényképezőgépe pontosan arról szól,…..
Nyáron jobban odafigyelünk a lábak ápolására, hiszen a nyitott szandálokban, papucsokban jobban szem előtt vannak, az őszi hónapokban azonban hajlamosak vagyunk megfeledkezni lábunk rendszeres ápolásáról. A hűvösebb idő egész testünket, így lábszárunkat, lábfejünket és…..
A kézfejed a „második arcod”, hiszen a mindennapok középpontjában szerepelve árulkodik testi és lelki egészségedről. Csakúgy, mint az arcodon, a kézfejeden is azonnal visszatükröződnek akár a legapróbb fizikai változások is, úgy, mint súlyváltozás, az öregedés első…..
A Volkswagen márka rajongói számára kötelező, az autózás szerelmesei részére pedig ajánlott program lesz a most szombaton, szeptember 19-én megrendezésre kerülő márkatalálkozó. A nagyszínpad előtti rész továbbra is kizárólag a Golf generációkról szól, de más…..
A Garnier a hajápolás és arcápolás terén is ígéretes újdonságokkal jelentkezett az őszre. A Garnier Ultra Doux egy új ápoló összetételt hozott létre a száraz és durva haj ápolására. Két növényi olajat ötvöz, hogy a hajnak táplálást nyújtson. Az argánolaj…..
Az Instagramon már mutattunk nektek képet a L'Oreal Paris legújabb kollekciójáról.   Az Infallible Gloss Bar szájfények arca nem más, mint Palvin Barbi. Ezek a termékek csodálatos színekben pompáznak és intenzív ragyogást biztosítanak. A könnyű textúra nem ragad, a…..
Mivel igencsak száraz hajjal vagyok megáldva, mindig nagyon kíváncsivá tesznek az olajos hajápoló termékek. A L'Oreal Paris újdonsága, az Elseve Extraordinary Oil azt ígéri, hogy táplálást, fényt, lágyságot és könnyedséget ad a hajnak. A 6 virágolajjal gazdagított finom…..
A Vichy Laboratóriumok szakértői csapatot állított fel azért, hogy célzott és személyre szabott megoldást nyújthasson a felnőttek pattanásokra hajlamos, zsíros bőre ellen. Bőrgyógyász, nőgyógyász, táplálkozási tanácsadó és pszichológus egyesítette tudását, segítve a…..
Nemrég ismerkedtem meg a tajvani Neogence márkával, amelyet egy bőrgyógyászokból, gyógyszerészekből és orvosmérnök szakértőkből alló kutatócsapat alapított 2005-ben. A…..
Többször hivatalos voltam már az Oscar Hair & Beauty eseményeire, de mindig úgy alakult, hogy nem tudtam elmenni. Most viszont végre felkerestem a szalont, amelynek művészeti vezetője, Oscar Mercaldi nem kisebb célt…..
Be kell vallanom, hogy amikor olyan meleg van, mint a múlt héten, nem nagyon szeretek semmit sem magamra kenni, de többnyire csak hétvégén engedhetem meg magamnak, hogy teljesen elhagyjam a sminkelést. A megfelelő arcápolás ilyenkor is ugyanolyan fontos, mint az év többi részében,…..
Az Astor nagyon izgalmas újdonságokkal készült a nyárra, ezekről olvashattok most ebben a posztban.  A rúzsok terén abszolút a matt árnyalatok a menők, így nem meglepő, hogy az új Soft Sensation Lipcolor Butter rúzsok is ilyen árnyalatokban érkeztek. Ezek a termékek ötvözik a…..
A Garnier legújabb arcápolója, a Miracle Sleeping Cream Ázsiából származik. Azt ígéri, hogy a maszk minden erejét egyesíti egy könnyű krémben az intenzív öregedésgátló hatásért és a fáradtság jelei ellen. A Sleeping Cream intenzív regeneráló arckrém 7 aktív…..
Olaszország, Szlovénia, Ausztria és Svájc után most Magyarországra is megérkeztek a Borotalco márka híres dezodor, tusfürdő és hintőpor termékei! Az olasz hagyomány és minőség szimbólumává váló Borotalco legjellemzőbb összetevője a mikrotalkum, mely nedvszívó…..
A micellás szerkezetű arclemosók összetevői mágnesként vonzzák magukhoz az arcbőrön lapuló szennyeződéseket. A La Roche-Posay arclemosó család legújabb tagja az érzékeny bőr kíméletes, de hatékony tisztítása érdekében kifejlesztett új, gél textúrájú micellás…..
Rohanó életmód, szennyezett környezet, stressz, fáradtság - ezek a tényezők mind hozzájárulhatnak a korpa megjelenéséhez. A száraz, viszkető fejbőr és a korpa kellemetlen tünetek, melyektől a lehető leghamarabb próbálunk megszabadulni. Tartós javulás azonban kizárólag a…..
A Miss Sporty most egy kifejezetten nyárra való, bronzosító BB krémmel jelentkezett. A Morning Baby! bronzosító BB krémet nappalra használhatod csak magában, este pedig primerként kedvenc alapozód alá. Ez a krém tökéletes, selymes, napsütötte ragyogású bőrt ígér egész…..
Ha valamit, akkor ajakbalzsamot szinte biztosan találunk bármelyik nő táskájában. Ezek az unalmas ajakápolók mindig ugyanazt ígérik, puha és hidratált ajkakat, de a hidratáltság érzése sokszor hamar eltűnik.  A Maybelline New York 2 év kutatás után kifejlesztette…..
Négy éve vettem magamnak az első tükörreflexes (DSLR) fényképezőgépemet, mert azt gondoltam, hogy azzal majd sokkal jobb minőségű képeket tudok készíteni a blogra. Természetesen nem így lett, és a képek semmivel sem lettek jobbak a mobilos fotóknál, sőt. Ha az ember nem tudja kezelni, a DSLR bizony…..
Korábban már olvashattatok nálunk doBrasil termékekről. A ravennai gyártólaboratórium már több mint 25 éve állít elő természetes hatóanyagokra épülő, kiváló kozmetikumokat. A vállalat termékei közül is kiemelkedő doBrasil termékcsalád az Amazonas menti esőerdők…..