Regisztráció Blogot indítok
Adatok
adamvok

0 bejegyzést írt és 92 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bernáth Milán és a Turbometal srácok küldték el nekünk saját videójukat pár napja. Talán a véleményünkre voltak kíváncsiak vagy tanácsainkat kérték, nem emlékszem pontosan. Nekünk azonban támadt egy ötletünk, amit meg is osztottunk velük: mi lenne, ha saját kritikusainkat…..
w Davaj csaszi 2010.11.25 00:09:00
Egyszer még választást is lehetett nyerni azzal a csekkel, amin a nyugdíjasoktól állítólag elvett 19 ezer forint szerepelt. Az akkori váltópárt lobogtatta, harsányan hirdetve, hogy ők majd megadják, amit a Fidesz nem - mert amúgy az a pénzt nem elvették, csak nem adták meg az…..
 A Melindák ilyenek. Engem már Bánk Melindája is idegesített, a maga álságos szűziességével, hisztérikus áldozatszerepével, azzal a nagyon gusztustalan mentalitásával, hogy a maga félrelépéséért másra tolja a felelősségét, gaz csábítóról hord össze hetet-havat,…..
Csatlakozás     Pár évvel ezelőtt egy munkaközvetítőn keresztül egy skót szállodába housekeeper-nek mentem. A közvetítői díj 350 Font volt,a velük aláírt szerződés nagyjából 90 %-ban nem teljesült. Talán az egyetlen biztos pont a minimál órabér volt. A…..
adamvok 2010.08.14 11:07:09
ne haragudj, hogy ezt mondom, de ebbol a cikkbol ordit a magyarok ostobasága... Én tobb mint 2 éve élek angliában, vettem egy repulojegyet és kijottem. Szo szerint mindenki hulyének nézett, hogy csak úgy ki merek jonni. Amikor megkérdeztek, hogy de mégis hogyan kapok munkát, akkor azt mondtam, hogy úgy mint bárki más az országban.

Ha te otthon munkát keresel, akkor kapásbol fizetsz valakinek egy rakás pénzt, meg mész egyik kozvetitotol a másikhoz??? Gondolom nem... Egyszeruen nem ertem, hogy az emberek miert adnak minden fele cégnek tobb száz fontokat? Amikor semmivel sem biztosabb a dolog mintha kijonne egy hatalmas városba, és az elso pár napban 8 orában munkát keresne. Mert aki pl. Londonban nem tud saját maga munkát taláni, az jobb ha ki se jon, se kozvetitovel se senkivel.
(jah, hog egy szot nem beszélsz angolul? Akkor miért nem Japánba mész, ott tobbet fizetnek, a kérdésem komoly...)

De mit is csinálnak a magyarok itt kint?

- felkelnek 10-kor, elmennek a kisboltba bevásárolni, mindent 3-szor annyiert vesznek meg mint a supermarketben (mert ugye London drága...)
- kaja, pia, sorozés
- megállapitják, hogy hát nincs munka, kurva szar ez az ország
- 3 hét mulva 0 pénzzel hazamennek, es hirdetik az igét, miszerint nem lehet munkát kapni

A máik véglet amikor beteszik oket az utolso szar helyre, lustaságbol kifizetnek a munkáért a drága honfitársainknak 100-200 fontot, majd minden nap bogve jonnek haza, mert szornyuek a korulmények...

Egy luzer elbaszott nép vagyunk, de legalábbis a nagytobbség biztosan. Sirás, rívás megy, de hogy tegyek valamit az már luxus.
adamvok 2010.08.14 11:40:54
@Eastbay1: azert számolj már picit... Magyarországon jelenleg durván 500 ezer munkanékuli van, az Egyesult Királyságban pedig 1 millio. Kishazánk teljes lakossága 10 millio, EK: 61 milliot surolja.
Akkor hol lehet nehezebb munkát kapni?
Modorosblog Szárnyakat ad? 2010.07.16 07:00:00
-Ezek a senkiházi dilettánsok, ezt nem hiszem el... betiltották a Redbullt, nem lesz légiparádé, bassza meg. Ezek nem normálisak, komolyan. Azt hittem, az úkettős sztorinál nincs lejjebb, de tessék. Ott volt az ingyenreklám évekig, az Országimázs Központ elmehet utólag is a picsába…..
Kedd este a Gödörben tartózkodtam, ahol a budapesti fiatalság szokásos vidám életét élte, amikor nyolc körül a tömegben feltűnt a fél LMP-frakció - persze ekkora létszámú csoport könnyedén tud elvegyülni a tömegben, úgyhogy nem okoztak feltűnést még úgy sem, hogy Schiffer…..
Végzettségemet tekintve villamosmérnök vagyok, 20 évet töltöttem el a szakmában, javarészt vezetőként. Franciául, oroszul és angolul beszélek. volt már néhány munkahelyem, igazán sohasem hittem, hogy állás nélkül maradhatok. Sokszor ültem az asztal túloldalán, nagyon sok…..
Húsz év után újra pályára lépnek szlovák focisták a világbajnokságon. Kedden Új-Zéland együttese vár rájuk. Északi szomszédunk kedden 13.30-kor Rustenburgban a Royal Bakofeng Stadionban fut ki a zöld gyepre és először az önálló Szlovák Köztársaság megalakulása óta…..
adamvok 2010.06.14 18:45:23
w Dolgozz, hélóta! 2010.05.07 06:27:00
Megbűnhődte már e nép a múúltat s jövehendőőőt! Most szopjanak egy kicsit a görögök. Nekünk arra kell figyelnünk, hogy csendben és fürgén elpakoljuk a nagyszobából a buli maradványait, mielőtt a szülők hazaérnek.    A görögök ugyanis tényleg orbitális…..
Eredetileg úgy terveztem, öntök a Tehénbe. A Prolonggal kapcsolatban két dolog győzött meg. Az egyik, hogy VMax Zsolt azt mondta, tényleg jó: amikor betölti a motorba, kis időre feljebb megy az alapjárat, míg az elektronika nem állítja át, tehát érezhetően csökken a súrlódás.…..
A szomáliai főváros kereskedelmi rádiói egy szélsőséges nacionalista, iszlám szervezet parancsára múlt szerdától nem sugároznak zenét, írta az atv.hu. A Mogadishunak csak egy kis részét ellenőrző kormány ellen lázadó fegyveresek az iszlám törvénykezés, a saría…..
adamvok 2010.04.25 09:44:01
@m4rc11: neked szomália a merce? gratula...
Az elmúlt napokban olyan matricák és szórólapok árasztották el Zuglót, melyeken az LMP nevében arra szólítják fel a szocialista szavazókat, hogy ne szavazzanak az ökopártra. Ezek szövege kifejezetten sértő a választópolgárokra nézve.A párt közleményben cáfolta, hogy bármi…..
     2010 április 25.-én este kb. nyolcra megszámolják a szavazatokat, és ha az új titkárnő miniszoknyás lábai elterelik az OVB vén kecskéinek figyelmét arról a kétségtelenül szórakoztató lehetőségről, hogy a választások eredményét, például annak…..
w Multiplayer 2010.03.26 06:00:00
Eddig a két új erő mutatkozott be az MTV interjúsorozatában. A köztévé kezdeményezése egyébként megérdemli a biccentést, annál többet csak azért nem, mert ez volna a default elvileg. Kockázatos riporteri feladat, és ahhoz képest eddig egészen ügyesen teljesítették. A…..
adamvok 2010.03.26 13:12:37
Nem nagyon tudok mit hozzátenni a tegnapi autótöréshez, nem egy örömteli dolog, és akkor még nagyon enyhén fogalmaztam. Ugye, az történt, hogy valahol 200 km-re Domsjőtől, egy nagyobbacska városba érve megtalált hátulról egy finn kamion. A finn előtte nagyon nyomult, Bende kicsivel korábban, ahol…..
adamvok 2010.03.05 15:47:47
@mercurius : jah ilyesmin agyalok, mint tipikus magyar :). Ha sikerult nekik a Svéd renszámra intézni a bulit, akkor nem kizárt, hogy a svéd árakon kalkulál a biztosito, igy talán méltányos kárpotlást tud majd kapni...
adamvok 2010.03.05 16:00:30
@mercurius : az egyet ért két szó :)(bocsi ezt nem hagyhattam ki) de totálisan egyet értek!
w Új moralisták, farizeusok 2010.03.03 02:46:00
Itt a tavasz, jön a jó idő, sőt a válság is mintha menni készülne, búcsúzik az általános depi. Pech, hogy a naptárral még egy pár hétig szembeszegül a tél, valamint hogy márciussal lejár a kilakoltatási moratórium – a baj nem jár egyedül.   A télire…..
Hétvégén megjelent egy poszt arról, hogy kis híján megőrültem egy vén Merci miatt, ami a sarkkörön épp csak innen lakik, és pár nappal korábban eladó volt az ebay aukciós portálon, konkrétan annak a német oldalán, s ez az eladó szempontjából hiba volt. Szerencsére a kocsinak csak az indulóára volt…..
A világ legjobb ajánlatát vázolom az olvasónak: másfél millió forintnyi euróért itt-ott javítandó, negyvennyolc éves Mercedes, Domsjőből. Zsííííír, igaz?..
Úgy tűnik egész komolyan specializálódott egy angol csalócsapat a magyar elektronikaitermékfogyasztókra. Múltkori iMaces történetünkhöz kísértetiesen hasonlító csalás lett az Expresszen olcsónak tűnő iPhone-ból, amit most egy Phone Stock Inc. hirdetett, kábé így: Pár…..
Piroslap Miért vagyok szocialista? 2010.01.09 12:06:00
Szerintem nem tévút a baloldaliság. Bár sokan nem értik pontosan, és tévesen értelmezik. Szocialistának lenni annyi, hogy segíteni másokon, rajtad is! Az emberek tény, hogy nem azonos képességekkel születnek, de nem is azonos anyagi és társadalmi feltételekkel indulnak el az élet…..
  Elmész levizsgáztatni az autódat, és azon veszed észre magad, hogy kivonták a forgalomból, mehetsz haza gyalog, a kocsi meg tréleren? Lúzer vagy. Nem baj, nem lesztek sokan. Vélemények azonos című írásunkról...
Nem nagy könyv, talán, ha kiadja az A5-ös méretet - nem Audiban, papírban. Viszont 426 oldalas, szűkszavú töménysége miatt pedig irgalmatlan mennyiségű információ elfért benne.   Akinek Audikról kell írnia, aki sokat vitázik mindenféle mercedesesekkel, lexusosokkal,…..