Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sztavrosz_ (törölt)

0 bejegyzést írt és 743 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ott ültünk a tévé előtt, majszoltuk a cseresznyét, amit nagypapám fájáról szedtünk. Izgatottak voltunk, hisz alig vártuk, hogy kezdődjön a Tenkes kapitánya. A germersdorfi cseresznye édes volt, Eke Máté nyelve csípős, kardja hegyes, kalandjai pedig felejthetetlenek. Tudod, Taki…..
Sztavrosz_ (törölt) 2013.10.09 14:21:07
@hifimumus: Ezt szépen megfogalmaztad gratulálok!

@3gb: Ennyi erőből meg a Dallas is egy mocskos propagandafilm. A tőkések propagandafilmje.

Marhaság az egész, ízlésekről tényleg nem érdemes vitatkozni. De nagy színészek ezek is, meg azok is :)
A magyar politikai osztály teljesen eltévedt, de makacsul egyre mélyebbre hatol a tévedéseinek dzsungelében, mert nincs, aki megakadályozza ebben. A tévedés óriási és köze van az elmaradt magyar polgárosuláshoz és féloldalas modernizációhoz. Ebben az óriási problémahalmazban a…..
Nehéz mit mondani, amikor ma elfogadta az Országgyűlés a szabálysértési törvény módosítását, amely ismételten lehetővé teszi a hajléktalan emberek állami üldözését. Alkotmányos elvek és alapvető jogok semmibevételén keresztül vezetett az út azért, hogy állampolgárokat nem másért, hanem azért mert az…..
Valami kicsit elcsúszhatott a fejekben. Vagy én látom rosszul. Sok emberrel beszélgettem az utóbbi időben márkafüggetlen autós találkozókról, rendezvényekről. Érdekes módon a legritkább esetben zárult pozitív felhanggal egy ilyen beszélgetés. Valakinek mindig baja volt egy adott…..
Sztavrosz_ (törölt) 2013.09.27 20:22:11
Belsőség Te leültetnéd? 2013.09.27 10:05:27
Sok eseménynek adott helyet mostanában a Hungaroring. Ott volt a tavaszi, és a nyár végi pályanapunk, a WSR, most pedig a második Golf-nap. De ez nem csupán egy szokványos autós találkozó volt, néhány körrel egy versenypályán. Kislámpás matt egyes hátulról. Nagyon…..
Sztavrosz_ (törölt) 2013.09.27 12:47:23
@Palcsikov: Olyanokra gondolok mint például egy Corolla Verso hátsólámpa. A design-al csak annyit értek el hogy a krómról visszatükröződik a napfény a mögötted haladó szemébe. Szebb nem lett tőle. És jobban se látszanak a fények.. és még azt se mondanám hogy kevésbé sérülékeny...
Sztavrosz_ (törölt) 2013.09.27 20:19:12
Igazi kafkai mocsárba ragadt naiv ügyfél, akinek a felrobbant háza után nem akar fizetni a biztosító. Most kiderül, hogy azért, mert 8 hónapja bénázik a rendőrség, hogy megállapítsa, nem szándékos gyújtogatás történt, hanem villám csapott a PB-palackba. Korábban megjelent…..
Sztavrosz_ (törölt) 2013.09.26 14:49:57
A polgárijobbos sajtó az elmúlt napokban tűéles szemű réti sasként csapott le arra a tényre, hogy az MSZP és a Jobbik közösen kezdeményezte az E.ON visszavásárlását vizsgáló parlamenti bizottság létrehozását. Zúgnak a fideszes légószirénák, elő lehet ásni a „Jobbikot…..
Vettem egy Trabantot, igen. Megint. Tulajdonképpen ezért adtam el a BMW-t, áron alul. Már majd egy éve nem Trabantoztam, muszáj volt. A Tramp némi szétköltözésből adódóan már nem tartozik az érdekkörömbe, Hamilton meg vagy három éve darabokban várja, hogy egy alapos és…..
Egy egyszerű kérdést intézett az Együtt-PM politikusa, Dorosz Dávid a belügyminiszterhez. “Magyarázzon már el legyen szíves néhány furcsaságot a korábban eladott biztonsági cégével kapcsolatban miniszter úr!” A kapott válasz már szinte előre borítékolható, és tartalmazni…..
Sztavrosz_ (törölt) 2013.09.23 13:10:08
@$$$=$$$: Inkább az a fura hogy a KÖZtévén nincs trafikhír. Soha nem is volt.. A megszokott nacionalista hamisítás/sunnyogás. pfejj
Temérdek érvet lehetne felhozni annak igazolására, miért közönyösek a mai fiatalok a közélet és a közösségi programok iránt: a technológiai fejlődés, a közösségi média térhódítása, az ifjúságellenes politika, az atomizálódó társadalom, stb… De ezek csak az okozatok.…..
Sztavrosz_ (törölt) 2013.09.20 12:10:30
@Kakimaki0123456789: Nincs új. 89-óta egyetlen párt sem volt amelyik az én érdekeimet képviselte volna, ha figyelmesen elolvasod amit írtam láthatod hogy pont ezt hiányolom. Mindegyik párt a nyugati demokráciákat veszi követendő példának és az számomra mind EGY irány.
Gyurcsány Ferencet leköpték és megütötték, amikor a bíróságra igyekezett. Mintegy húsz tüntető közül emelkedett ki a tömegből (utóbb kiderült) Pál Márton, aki az éppen Hír televíziónak nyilatkozó ex-miniszterelnököt arcon köpte és megütötte. Ha már kulturált,…..
Mocskos olajat töltenek a hordóba, a kannába és a flakonba, majd az ön autójába. A piac ismét a maffia markában. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
A Tárki Társadalomkutatási Intézet „A gazdasági felemelkedés társadalmi-kulturális feltételei” címmel végzett kutatási programja azt állapította meg, hogy hazánk társadalmának értékrendszerét bizalomhiány, normazavarok, igazságtalanságérzet és paternalizmus jellemzi.…..
Sztavrosz_ (törölt) 2013.09.10 15:28:09
@Mérnork: Ezért (is) szitokszó hazánkban az "Újgazdag" -és vajon erre miért nem tér ki a kutatás?
Íme, hát elkezdődött a finálé: (Index/InfoRádió) A parlamentnek nagyobb mozgásteret kellene adnia a mindenkori kormánynak, mondta Kövér László házelnök az InfoRádió Aréna című műsorában. Kövér szerint a mostani, törvényekhez kötött kormányzásra már nincs szükség,…..
Nagyot akart mondani a belvárosi csődör, de csak szánalmas farokcsörtetés lett belőle. Rogán Tóni magáévá tette a hibás termék elméletet, a fideszes propagandagépezet egyre látványosabban mutatja meg, hogy a szerencsétlen devizahiteleseket egyetlen dologra…..
Postán szerettem volna csomagot feladni. Illetve én nem is szerettem volna, csak akinek küldtem, nem akarta a futáros megoldást. Pedig az még olcsóbb is lett volna, és el sem kellett volna mennem a postára. Na mindegy, szóval kibattyogtam a éjjel-nappali közértbe postára. Sorban…..
Kósa Lajos szerint ütni kell a jó gyereket, akkor majd teljesít. Amikor ezt számon kérik a debreceni polgármesteren, természetesen azt fogja mondani, hogy ezt képletesen értette. Mi ezt készséggel el is hisszük, hiszen ugyanebben a tanévnyitó beszédében azt is mondta, hogy, amikor…..
Sztavrosz_ (törölt) 2013.09.05 09:43:34
Budapest csodás város. Szó szerint, mert itt olyan csodák történnek, mint kevés más helyen. A gázvezetékek pont olyankor szorulnak cserére, mikor az összes városlakó visszaér a nyaralásból, elkezd megint munkába járni, meg gyerekeket iskolába szállítani. A gázvezeték tehet…..
Sztavrosz_ (törölt) 2013.09.03 14:29:03
@Macropus Rufus: "25lityót kapsz, ami még egy benzinesnek is bőven elég egy hónapi városi közlekedésre."

Ezt azért gondold át mégegyszer.
Nekem benzines van városban 12L/100km és egy otthon-munkahely-otthon 27KM XI.-XIII.-ker viszonylatban.
Sztavrosz_ (törölt) 2013.09.03 15:35:22
@Macropus Rufus: Sorhat benzin 2liter 24 szelep. Másfél tonna.
Sztavrosz_ (törölt) 2013.09.03 18:20:26
@petermicheal15: Azért ez nem teljesen így van. Óriási tévedésben vagy ha azt hiszed azért van szarvasmarha a földön hogy az embert táplálja. Az megint más kérdés hogy az Ember így alakította a sorsát.
Varánusz Meggyütt 2014 2013.08.30 12:43:20
- Ott vagyunk már? - Ott vagyunk már?? - Ott vagyunk már??? - OTT VAGYUNK MÁR????!!!!!!! - Na geci, temetés! - Ez lenne a feltámadás?? Kb ezzel lehetne leírni a kormányváltásra ácsingózók hangulatát az utóbbi időkben. A tegnap megszületett egyezséget most mindenki…..
Belsőség Kultúrsokk Kazanyban 2013.08.30 10:34:47
Ufából Tatárföldre érve sok minden megváltozott, és a változások többsége elég meglepő volt. Az első látható dolog, hogy a tatárok tényleg nem tévesztendők össze a mongolokkal - ha egy magyar városban látnánk ugyanezeket az arcokat, nem is tűnne fel a különbség. Jó, a…..
Sztavrosz_ (törölt) 2013.08.30 14:51:08
@Palex: E34 520i 24v-nek a 160 a 4. vége kb. pedig 150ló (volt újkorában)
Sztavrosz_ (törölt) 2013.08.30 15:00:56
@béemvés csávó: Nem lennénk annyian. Számold csak ki, alaphangon is 1-2 millióba kerülne az üzemanyag koszt-kvártély. Előbb fizeti ki ezt valamelyik média mint mi. Már ha igényt látna rá, de félek az ilyen tartalmas "értelmiségi" műsorra csak keveseknek lenne igénye :(
Sztavrosz_ (törölt) 2013.08.30 15:28:24
@Palex: 3.-ban azt hiszem csak 140-et tud. Rövid hát. Viszont 5.-ben is elforog tiltásig. 6750 a redline hivatalosan. Az óra meg úgyis össze-vissza csal sz.tem.
Egy végtelenbe tűnő grillkolbász- és pisiszünetben valahol Kungur és Ufa között feltettem magunknak a kérdést, hogy vajon csak megszoktuk már az új Mazda3 formáját, mert a 6-oson már bőven kiálmélkodtuk magunkat, vagy nem is néz ki olyan jól, mint a 6-os. Arra jutottunk, hogy…..
Sztavrosz_ (törölt) 2013.08.30 09:41:01
Vagy fordítva. A lényeg, hogy mindketten kivehetik részüket a választási küzdelemből, mégis csak egyikük arca jelenik meg Orbán Viktor kihívójaként. Pofon egyszerű, ám zseniális ötlettel állt elő a baloldal egyik kampányszakembere, miután a napokban megfeneklett az MSZP és az…..