Regisztráció Blogot indítok
Adatok
badogosmester

0 bejegyzést írt és 82 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Balatonfüreden már most zajlik az élet, így nem kell megvárnod a főszezont, ha egy kis balatoni pörgésre vágysz. És ez csak egyre durvább lesz! Május 16-17-én lesz a Veterán autók szépségversenye (Concours d’ Elegance) a hagyományos Vitorlabontó ünnepség keretében. Kb.…..
A brit szülők 54 százalékának fogalma sincs arról, ha a gyerekét az interneten keresztül zaklatták. Ez azt is jelenti, hogy a legtöbb szülőnek nincsenek a kezében megfelelő eszközök, hogy időben felismerje és kezelje ezt a gyerekekre egyre gyakrabban leselkedő problémát. A hazai…..
Manapság egyre többen figyelnek a bankszámla költségeikre, azonban sokan nem tudják, hogyan csökkentsék a kiadásaikat. Spurman most összeszedte a hét legjobb tippet, hogy te is olcsón bankolj. 1. Válts számlacsomagot! Számlacsomag váltással akár 16 ezer forintot is…..
Az ABB 2014 szeptemberében egy 500 MVA-es, 3-fázisú auto-transzformátor leszállítására kapott megbízást a hazai villamos energia átviteli-rendszerirányító MAVIR Zrt-től. A transzformátort, ami tegnap érkezett a MAVIR martonvásári alállomására a lengyelországi Lódzból,…..
badogosmester 2015.04.16 08:54:12
Egy igencsak érdekes, itthon még ritkaságnak számító stílust mutatunk be nektek ebben a bejegyzésben. A loft lényegében a lakótér újradefiniálása, melyre egy külön életstílus épül fel. Lássuk, mit kell tudni ezekről a lakásokról, és milyen izgalmas, eladó loftot találtunk…..
Nem szeretnénk ijesztgetni, nem is mi tesszük, hanem a brit kormány, melynek legutóbbi jelentése szerint akár 80 ezer ember is belehalhat, ha kitör egy kórházi szuperjárvány. Készülnek is rá. Egyre komolyabb gondot okoz a brit kórházakban a gyógyszereknek ellenálló baktériumok…..
Amikor öt hét után hazavihették az inkubátorból koraszülött kisfiukat, Phoenix Wilkinson szülei azt hitték, a nehezén már túl vannak. Tévedtek, az igazi gondok csak otthon kezdődtek: a csecsemő súlya nem gyarapodott és testét folyamatosan kiütések borították. Hetekbe telt és…..
Számtalan tévhit forog a köztudatban a helyes táplálkozásról, nincsen könnyű dolguk azoknak, akik szeretnének mindent megtenni egészségük megőrzéséért. Ezúttal az édességekkel, nassolnivalókkal kapcsolatos hiedelmekből válogattunk össze egy csokorral.   1. A cukor fogszuvasodást okoz Önmagában a…..
badogosmester 2015.04.01 08:19:19
Nemrég a Disney Stúdió közzétett 13 Fun fact-et az Age of Ultron-ról. Többek között Scarlet Witch erejéről és a csapat dizájn és technológiai újításairól. 1. Hulk nagy örömére, kapott egy kis felújítást a ruhásszekrénye. Egy nyúlékony nadrágról van szó, amit Banner…..
A hírek és a hivatalos statisztikák is a lakáspiac felfutásával, erősödésével vannak tele. A használt lakások piaca valóban egyre jobban pörög, ám az új építésű ingatlanok háza tájáról még nem záporoznak az optimista hírek. Vagy mégis? Egy Budapest környéki új…..
Oly sokat írtunk már külföldi ingatlanokról, hogy a változatosság kedvéért szétnéztünk egy kicsit Budapest környékén is. Nem tettük rosszul, mert Diósdligetnél találtunk egy ötszobás villát mindenféle extrákkal. A már csak csodás panorámája miatt is érdekes, 300…..
A mellékhatásokért nem vállalunk felelősséget, azokkal forduljatok orvoshoz – mondja vicceskedve a Manieggs egész estés animációs film írója és rendezője, Miklósy Zoltán. A Vertigo Média közreműködésével a héten moziba kerülő Manieggs, ahogy az alcím is jelzi, tojások…..
KKBK A melegpárok gyermekei 2015.02.19 05:42:00
A melegpárok által nevelt gyermekek kétszer annyi érzelmi problémával szenvednek – állítja egy amerikai szociológus frissen megjelent tanulmánya, amely sokkal nagyobb mintával dolgozott, mint a korábbi, hasonló kutatások. A szerző, Paul Sullins szerint ezek az érzelmi problémák nem a homofóbiával…..
Tisztelt munkahelyi terror.   Évek óta olvasója vagyok a blognak, de nem gondoltam, hogy egyszer majd én is fogok ide írni. Aztán beütött majd egy éve krach és olyan magas szintű megalázásban volt részem amit még a leghalálosabb ellenségemnek sem kívánok. Most 1 év után…..
Füstjelzők kerülhetnek az Apple készülékeibe Az Apple otthoni rendszerekhez kapcsolódó fejlesztéseit a tűzesetek észlelésével toldaná meg.A kaliforniai társaság még 2013 májusában nyújtotta be az Amerikai Egyesült Államok Szabadalmi és Márkahivatalához a 20140340216-os…..
Kedves önsajnálatban elmerült magyar állampolgár! Ahogyan az már ezen a blogon is elhangzott néhányszor, ritka szar világot élünk. Ennek mélyebb, ok- okozati összefüggéseit pedig általában  a ronda „nagypolitika” szemüvegén át nézzük, és minden nehézséget arra…..
Egy igen elegáns és szép készüléket sikerült alkotni a Samsungnak a Galaxy Tab S 8.4 személyében. Nem próbáltam még az új iPad-et, de az előzőeknek riválisa lehet, persze van, amiben az iPad jobban teljesít. Bronz színű tablet érkezett hozzám tesztelésre, és úgy vélem,…..
  A Hansgrohe piacra dobta Magyarországon az új EcoSmart technológiával felszerelt Logis csaptelep kollekcióját, amely akár 60%-os víz- és energia megtakarítást tesz elérhetővé bárki számára.  Működésének alapelve - leegyszerűsítve - a következő: a csaptelep…..
Nekem a Mikulás és a Jézuska a karácsonyi időszak kezdetét és végét kötötte össze mindig is. Az év legnagyobb ünnepe, amit az évek múlásával egyre érzelemteljesebben tudok megélni. Annak ellenére hiszek ennek az ünnepnek a rendkívüliségében, hogy az ünnepeket általában…..
badogosmester 2014.11.25 10:23:52
Értem én, hogy az ELMŰ egy nagy cég, ennek megfelelő sebességű működéssel, meg, hogy van egy protokoll és nem lehet bemondásra tolni a lóvét, de azért csak lehetne valahogy komfortosabbá tenni az  eljárást, hamár szegény fogyasztók ott állnak a szakik által tönkrevágott,…..
Ma reggel az Android bérenc énem kelt fel az ágyból ugyanúgy, ahogy az a WPCentralról Windows Centrallá magát átnevező társasággal is megesett múlt szombaton. Én kérek elnézést! Vagyis rossz híreket fogok írni, jöjjön a Windows Phone bashing! Aminek jelen esetben az a lényege,…..
badogosmester 2014.10.27 11:52:48
Az Oppo hamarosan bejelenti a legújabb telefonját, az N3-mat, de már eddig is rengeteg vad elképzelés terjedt el róla. Azt beszélik ujjlenyomat olvasót fog kapni, illetve hogy egy különleges, ultra könnyű anyagból fog készülni. Az N3 neve megtévesztő lehet, ugyanis ez lesz a…..
A Pediatrics szakmai folyóiratban megjelent tanulmány szerint a fiatal, átlagosan 25 éves kispapák közt 68%-al több depressziós tünet jelentkezik az apává válás első 5 évében. Ez az adat a párkapcsolatban és gyermekükkel együtt élő apákra vonatkozik. A gyermeküktől külön…..