Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jozeph Pelikahn

0 bejegyzést írt és 620 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Juventus ma a klub honlapján közzétett érzelmes levéllel köszönt el a szurkolók egyik nagy kedvencétől, Juan Cuadradótól, aki nyolc szezont követően távozik Torinóból. "314 alkalommal lépett pályára, hogy a mezünkért harcoljon, s 11 trófeát nyert. 26 alkalommal ünnepelt összetéveszthetetlen…..
Jozeph Pelikahn 2023.07.06 20:50:03
Ma reggel több forrás is szaúd-arábiai ajánlatról számolt be, melynek célszemélye Massimiliano Allegri. A La Gazzetta dello Sport szerint rendkívüli ajánlatra számíthat a mester Szaúd-Arábiából, a felek között Monte Carlóban találkozó várható 24-48 órán belül. A milánói lap szerint a mesternek az…..
Jozeph Pelikahn 2023.06.13 11:33:49
A Tuttosport szerint kedden megkezdődtek a tárgyalások a szerződésbontásról. Ha sikerül megállapodni a mesterrel, a klub megválik Massimiliano Allegritől. Romeo Agresti egyértelműsítette a minap, hogy Massimiliano Allegri elküldéséről csak és kizárólag egy ember dönthet, méghozzá John Elkann, mivel…..
Jozeph Pelikahn 2023.05.31 08:30:55
Hosszú betegséget követően, 58 évesen elhunyt a Juventus és a Sampdoria korábbi játékosa, Gianluca Vialli. Vialli 2018 novemberében beszélt először arról, hogy mintegy egy év küzdelem után sikerült túljutnia a súlyos betegségen, amely azonban 2021 decemberében kiújult. A szakember 2019…..
Az olasz sajtó továbbra is számos részletet megjelenít a Juventust érintő vizsgálatról, legutóbb pedig a La Repubblica hasábjain jelentek meg részletek Giorgio Chiellini vallomásából, amit április 4-én tett az ügyészeknek. „Amikor a pandémia kitört, nyilván az időszakot pánik és gazdasági nehézség…..
Az Argentína győzelmével záruló világbajnokság döntőjében a Juventus mindkét csapatban képviseltette magát, hiszen míg a francia oldalon Adrien Rabiot, úgy az argentin nemzeti csapatban a gólt is jegyző Ángel Di María és a csereként pályára lépő Leandro Paredes szerepelt. Di María és Paredes így…..
Massimiliano Allegri csapata a Leccéhez látogat holnap, és a stadion bizonyosan nem elevenít fel kellemes emlékeket az edző számára, aki a Cagliari edzőjeként sorozatban ötödik idegenbeli vereségét szenvedte el a Lecce otthonában. „Az volt az első szezonom, most pedig a dolgok másképp állnak.” -…..
Mély hullámvölgybe került a Juventus Massimiliano Allegri vezetésével, s az újonc Monza otthonában elszenvedett szégyenteljes vereséget követően egyre erősödik a szurkolói elégedetlenség, a többség pedig a csapattal korábban zsinórban öt bajnoki címet nyerő szakember távozását követeli. Allegri…..
Jozeph Pelikahn 2022.09.20 12:08:43
@Pilsnerurquell: Vlahovic mögé nagyon kellene egy "Dybala", de az igazi elment, másik meg nem érkezett. Olyan buta labdákat kap szerencsétlen, amikkel tényleg nem lehet mit kezdeni.

Szerintem ha így mennek tovább a dolgok, szezon végén le is fog lépni a szerb.
A Juventus a Benfica elleni 2-1-re elveszített torinói meccs után kötelező győzelemre készül, vasárnap az újonc Monza csapatához látogat. Massimilianio Allegri feje az eredmények mellett számos hiányzó miatt is fájhat, hiszen Federico Chiesa, Paul Pogba, Manuel Locatelli, Adrien Rabiot, Kaio Jorge…..
A Juventus továbbra is csak szenved, s mivel tegnap este hazai pályán szenvedett vereséget a Benfica együttesétől, gyakorlatilag szinte reménytelen helyzetből várja a folytatást a Bajnokok Ligája csoportkörében. Az ügyben természetesen megszólaltak a klub legendái is, míg Giorgio Chiellini egy "Fino…..
A Juventusra sorsdöntő Bajnokok Ligája-csoportmérkőzés vár szerda este, a zebramezesek a Benfica együttesét fogadják Torinóban, s nyerniük kell, amennyiben ott szeretnének lenni az egyenes kieséses szakaszban. "Ángel Di María ismét rendelkezésünkre áll, de még nem tudom, hogy az elejétől a pályára…..
A Juventus kedden vereséget szenvedett a Paris Saint-Germain csapatától, tegnap pedig a Calcio e Finanza egy másik negatív hírről számolt be. Az olasz klubok pénzügyeit kiemelt figyelemmel kezelő lap szerint a Juventus a 2021-22-es költségvetést 240 millió eurót meghaladó veszteséggel fogja…..
Jozeph Pelikahn 2022.09.08 17:22:48
@babo0410: Ezzel annyi a gond, hogy ha nem igazolunk sztárt akit sokan követnek (Ronaldo), aki nálunk van népszerű focista azt elzavarjuk (Dybala), mindeközben nézhetetlen focit játszunk (Allegri), akkor nincs jövőnk.

Hallom a kis tizenéves gyerekeknél, hogy PSG van, meg Messi... ha mondok egy Juventust, érzem, hogy a "furcsa öregember" pillantást kapom.

A foci négy dolog: sport, üzlet, szórakoztató ipar és vallás.
Allegri úgy tesz, mintha csak az első lenne és már csak azok maradnak, akiknek az utolsó.
Paul Pogba nemrégiben térdműtéten esett át, miután július végén meniscus sérülést szenvedett, a játékost műtő Roberto Rossi ortopéd professzor pedig a Tuttosport munkatársának beszélt úgy a beavatkozásról, mint a minimális felépülési időről. „A lateralis meniscus sérülése kihívást jelentett, mivel…..
A Juventus kedd este megkezdte a BL-menetelést, és bár a mérkőzés elején nagyon másképp festett a találkozó, végül 2:1-es elfogadható eredménnyel zárult a mérkőzés. „Jó meccset játszottunk, és a meccset kihagyott lehetőségnek tekintem. Az utolsó percekben higgadtabban kellett volna játsszunk.” -…..
A hagyományosan megszokottnál némileg korábban, már szeptember elején kezdetét veszi a Bajnokok Ligája csoportköre, s a Juventus nyomban a legnehezebb mérkőzésével kezdi a sorozatot, hiszen a zebramezes csapat a kiírás egyik esélyesének tartott Paris Saint-Germain otthonába látogat kedd…..
Massimiliano Allegri nyilatkozott a Fiorentina elleni 1-1 után a DAZN stábjának, s a mester nem titkolta, győzelmet várt csapatától, miután a vendégeknek a vezetés megszerzése után adott volt a lehetőség az előny növelésére. A mester azonban az értékelést az inkább a védekezésről szóló második…..
A Sampdoria és az AS Roma csapatai ellen elért döntetlenek és pontvesztések után a Juventus hazai pályán gyűjtött három pontot a Spezia ellen, s most lényegesen nehezebb feladat vár a zebramezesekre, hiszen szombat délután a Fiorentina otthonába látogatnak. Massimiliano Allegri keretéből továbbra…..
A Sampdoria és az AS Roma elleni két döntetlent követően a Juventusnak kötelező begyűjtenie a három bajnoki pontot a Torinóba látogató Spezia csapata ellen. "Négy pontot veszítettünk Genovában és a Roma elleni mérkőzésen, ezért holnap mindenképpen vissza kell szereznünk ezeket. Nehéz és fontos…..
Nicolò Fagioli nyara eseménydúsra sikerült, hiszen sikerült a szezon végén kiharcolni a feljutást a Cremonesével a Serie A-ba, s ezt követően a Juventusszal kellett tárgyalni a 2023-ban lejáró szerződés meghosszabbításáról. Bár voltak egyes kételyek a hosszabbítás kapcsán, egyes értesülések szerint…..
Mattia Perinnel a kapuban a Juventus ismét hatékonynak bizonyult védekezésben, hiszen a Sassuolo után a Sampdoria sem tudott gólt lőni az Öreg Hölgynek, ám a Sampdoria elleni gól nélküli meccs után az olasz kapus sem tagadta, hogy van még min javítania a csapatnak. „Ez a döntetlen megmutatja, hogy…..
A Juventus az első meccs sikere után a Luigi Ferraris stadionba a győzelem reményében látogatott, ám már az első félidőben bebizonyosodott, hogy a Sampdoria nem lesz könnyű ellenfél, s végül a Juventusnak nem is sikerült egynél több pontot begyűjtenie. „A szezon második meccsén sem kaptunk gólt.…..
Pavel Nedvěd a Sampdoria elleni idegenbeli meccs előtt arról beszélt, hogy milyen fejlemények vannak a támadósor tekintetében, ahova érkeznie kellene még valakinek, s az újságírók arról kérdezték, hogy fel kell-e gyorsítani a folyamatokat, hogy minél hamarabb érkezzen az erősítés. „Nincs szükség a…..
A Juventus a Sassuolo ellenében aratott 3:0-ás hazai győzelemmel és magabiztos teljesítménnyel kezdte a szezont, s a bajnokság második fordulójában a Sampdoria otthonába látogat hétfő este. Massimiliano Allegri keretébe visszatérhetett Moise Kean és Adrien Rabiot, míg Federico Chiesa, Kaio Jorge,…..
Jozeph Pelikahn 2022.08.22 21:26:47
@Attilio79: De kapura ment! Kapura! Megkönnyeztem, ki tudja mikor látunk újra ilyet!
Jozeph Pelikahn 2022.08.22 22:15:12
A bajnoki szezon első fordulójában a Juventus a Sassuolo csapatát fogadta, s a házigazda zebramezesek a nyáron igazolt Ángel Di María találatával már a 26. percben megszerezték a vezetést. Néhány perccel a szünet előtt Dušan Vlahović büntetőből növelte az előnyt, majd a második félidő első perceiben…..
Massimiliano Allegri csapata hétfőn kezdi a bajnokságot a Sassuolo ellen, azonban a bianconero együttes messze nem a legjobb felállásban vághat neki a szezonnyitónak, hiszen számos sérült és eltiltott játékosra nem számíthat a mester. „A csapat jól dolgozott ebben a hónapban. A Sassuolo tavaly…..