Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tripolisz

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az "új törvény " szerint vagy orvost, vagy orvost és szülésznőt lehet választani, csak szülésznőt nem. Tisztelt Praxis blog!   Kistarcsai kórház szülészetén az a hír járja, "új törvény" hozott az új osztályvezető főorvos. A kis mamák jó része nem orvost…..
Tripolisz 2013.12.10 13:58:21
@mig54: Szerintem a vita indító írásba benne van, hogy a szülésznő van végig a kis mamával az orvos a végén esik be. Ha "illetékes " el olvassa a fentieket utána tud nézni , hogy a hír igaz vagy csak egy unatkozó valaki gerjesztette a vitát.
Illetve ez csak a fotocellás ajtóra vonatkozik. Csak éppen máshol nem lehet bemenni a soroksári Auchan-ba - legalábbis a képet küldő István szerint. A dolog persze csak elsőre meglepő, hiszen a metrók mozgólépcsőjét is csak így használhatjuk és oda sem lehet máshogy lemenni.…..
Stroke  gyanúval vittek kórházba .180/100 vérnyomás.Nem is  volt  gond  amíg  a  kórház  neurológia  osztályán  egy  doktornő   el  nem kezdett kérdezgetni  Tisztelt Praxis. Szeretném megosztani …..
Tripolisz 2013.11.06 16:41:45
@csak néha benézek ha marhaságot látok: Nem hiszem , hogy marhaságot írtam volna le ! Két infarktus és tavaly egy stroke most pedig a fenti történet. A történetből kimaradt , hogy az ügyeletes orvos oldalon eltolódást észlelet!
Tripolisz 2013.11.06 16:51:52
@CPR: Nem iszom és nem dohányzom!Szeretem tömören le írni ami van.
Mozgás! Több mint 25 évig hegyeket másztam amit pár éve nem tehetek,de azért megtalálom a mozgás más módját.A neurológus doktornő dohányzik ez érezhető volt a ruháján és a beszéde közben ki áramló dohány szagból.A CT eredmény csak a tavalyi stroke maradványát mutatta ki mást nem.Nem kórházat választok , ha tehetem hanem orvost .Eddig soha nem volt gondom mert türelmes és alaposan megvizsgáltak mindig.Becsülöm azokat akik a mai helyzetbe még mindig kitartanak.
Tripolisz 2013.11.07 09:51:02
@mig54: Háborodjak fel?Mit érek el vele?!A történet vagyis inkább a jelenség a fontos.A jó szakemberek elmennek az országból .A rezidensek attól tanulnak aki van.
Tanulnak beteggel türelemmel bánni, meg érteni azt az állapotot ami érte.Ki oktatni egy beteget szerintem nem helyes!Ki oktatni arról , hogy legközelebb ne az orvosi ügyeletet hívja ha fáj a feje!Már írtam az előzőekben , hogy szerencsémre eddig nagyon lelkiismeretes orvosokhoz kerültem.Cerucal és 2 ampulla Furosemid injekciót is kaptam a hátsó felembe a ki érkező ügyeletes orvostól.A SB-on egy fiatal nagyon lelkiismeretes doktornőhöz kerültem.
TComment Adócsalókat fogtunk 2012.03.29 10:15:00
Azt mondták, negyvenezren vannak a külföldi rendszámmal közlekedő magyarok és milliárdos a bevételkiesés. A valóság sokkal szórakoztatóbb. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Publius Egyforintos megalkuvás 2012.02.26 15:56:00
(forrás) Simor András bejelenti, hogy hátrányos helyzetű közgazdászhallgatók javára lemond fizetéséről, amennyiben a kormány visszavonja a jegybanki függetlenséget sértő rendelkezéseit. Mindenki örül: végre egy konstruktív ellenzéki tisztségviselő, aki pompás stratégiai…..
Tripolisz 2012.02.27 06:44:47
Az új, fantasztikus Mt-tervezetben szerepel:   A hvg.hu által megkérdezett munkajogász szerint az, hogy a tervezet a magánéletre is kiterjesztené a törvény hatályát, aggályos, főleg azért, mert olyan gumiparagrafusokról van szó, amiket nehezen lehet értelmezni. "Ha…..
„Kiderült, hogy szeptember óta több kisebb kalandja is volt más srácokkal. Konkrétan suli után elvonultak egy eldugott helyre pettingezni, mintha ez valamiféle teljesen átlagos délutáni szakkör lenne” - A szüzesség elvesztése meredek változással járhat néhány lány…..
Tripolisz 2011.07.07 09:50:41
@michaela77:
talász nekem egy normáliat szólj !
Tripolisz 2011.07.07 09:54:14
@Zsit (nyau és rémizé):
Olyan fék , hogy belegázolt ami léleknek neveznek!
Nem vagyok szerelmes és nem is voltam belé.
A gusztustalan geci láda nem merte kimondani bocs ,de találtam mást aki mindig lefekszik velem amikor akarom.
Tripolisz 2011.07.07 09:56:06
@michaela77: De hogy nem , legyen 55- és kb 60 között 170 cm és lehetőleg ne kövér.A társkeresőkön már túl vagyok linkek gyüleketete.