Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Funx

13 bejegyzést írt és 49 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Dj Asa - Hardstyle Sex ah ah ah ah ah ah ah ja ja schnell ;)..
B2S.Phillay @ Shuffle Meetup V   ..
Bemutatnék pár internetes rádiót.Halgatásukhoz ajánanám a winampot.   Fear_FM - HardCore és HardStyleAz oldal jobb oldalán lehet kiválasztani a kívánt sítlust és a vétel minőségét. Techno4ever_FM  - Techno :)Az oldal alján kiválasztható a lejátszó és…..
Scooter - lass uns Tanzen (dj zany rmx)  Kicsit hosszu a szám, de teccetős   Sooter - Jumping All Over The World Azt melléfűzném hogy a Jumpstyle tánc szerintem vicces, de a zene jo :)     Scooter - One (Always Hardcore)   ..
Colours of Styles HardStyle /// 2008.07.23 14:49:23
Deepack - The Prophecy 2:10 től, mélynyomóval :)  Headhunterz - Rock Civilization  2:00 tól szintén :) ..
Blutonium Boy - Mama  2:00 perctől érdemes odafigyelni ;) Blutonium Boy - Acid Overdose ..
A Hardcore műfajbol is...Angerfist - Spook "- Are you scaring me?" "- No?" "- You should be"  Angerfist - Path of Hell   ..
retrópcjátékok Törésteszt 2008.01.01 23:49:02
Üdv!  Végre egy játék amiben nincs hiba! No COmment! ..
Múltkor írtam egy cikket az "Afrika sötét titkai" nevű játék orbitális kézikönyvéről. Aki még mindig nem értené, miről van szó, nézze meg előbb a videótSzóval megírtam, hogy a kézikönyv igen jelentős része, igen zavaros kamu feljegyzésekből áll. De jó pár…..
Ndani hívta fel figyelmemet a techline.hu-nak a viszonylag aktuális cikkére, ahol a szerzők összeállítottak egy Top 10-es listát. Bár nem játszottam egyik játékkal sem, azért elég szigorúak voltak szerintem. Ha ez a 10 legrosszabb, én mi a fenével töltöttem eddig az időmet? De…..
Megint egy Fiatalembert mutatok be, megint elég röviden ViperXXL - Hardtechno anthem És egy partyn   http://www.viperxxl.de/..
New Generation of Hard Technowww.ngoht.hu  Rendelkeznek netrádióval is amit innen le lehet tölteni. Mixek letöltése itt tehető meg...
Colours of Styles Kis dance/trance 2008.06.05 20:22:00
Andain - Beautiful Things ( Shane 54 Remix ) Cosmicman - I Love You maga a videóklipp nem a megnyerőbb, de a szám jó.   Vanessa Mae - White Bird (Cosmic Gate Remix) +..
Brennan Heart vs. Alpha² - Innocence Brennan Heart - Faith In Your DJ   "Utóbbit 2. perctől, mélynyomóval :P"  Szundy..
Funx 2008.05.29 20:10:51
Colours of Styles HardStyle 2008.05.29 21:28:00
HardStyle-al indítanék, mellékelnék is 2 videót. Soundtrack: Showtek - Colours of the Harder Styles 666 - SupaDupaFly Dj Zany - 99.9   DJ Supreme - Kick the Base(Hardstyle Remix)Igaz, ez videóklipp.Gondolom aki nem ismerte eddig a stílust, az is megtudja mondani min alapszik...
Colours of Styles Start 2008.05.29 20:55:00
Az oldal, mint a címéből is hamar kiderül, zene központú.Elsősorban dance/trance stílusról esik szó. Párat említenék:- Dance- Trance (ki gondolta volna?)- Techno- Hardtechno- HardstyleAz itt megjelent zenék meghallgatására a következő programokat ajánlanám:Bearshare…..
Ez a két Berlini fiatalember egy "Horrorcore" nevű rapet űznek, ami abból áll, hogy dalszövegeikben "gyilkolásról, felfalásról, erőszakról" dúdolgatnak. Hogy ezt alátámassza az egész, a klipekben legtöbbször nagyon exXxtrém hárdkór fegyverekkel kalimpálnak,…..
Akinek pedig az előző post kevés volt mára, ejtőzzön kicsit a Music Catch-csel. Relaxációs játék roppant egyszerű játékmenettel (a piros bigyók kivételével mindent el kell kapni), akik szeretik a zongora hangját, azoknak különösen ajánlott...
Ahogy már a Dark Vampires videóm végén is mondtam, az "Ezt vedd meg" sorozatnál megtört valami. Korábban tucatszámra lehetett venni olyan játékokat, amelyek bizony megérték azt a 2000 forintot. Nagyon sok játék is jelent meg, folyamatosan bővült a választék. Aztán talán…..
Annak aki nem jött volna rá tegnap, itt a megoldás. :) szólj hozzá: UFO videó -leleplezés..
Funx 2008.05.23 19:46:29
Gépelési hibák kellemetlenek, de emberek vagyunk. Előfordulnak az ilyenek. Én is jó párszor hülyeségeket pötyögök, de ez azért mégis más. Sajnos már nem ritka jelenségről van szó. Videóimban is jó pár ilyet bemutattam (pl órisái tankcsaták), sajnos a filmes DVD-knél is…..
Lennox megint alkotott Jobboldalt kinn van a link, amiről korábban beszéltem. Holnap majd mennek fel a százalékok, remélem a 100%-ig ..
Funx 2008.05.16 16:27:37
László már vagy fél éve írt nekem, hogy akar írni egy dalt, amely a videóimról/blogról szólna. Természetesen nagyon örültem neki, mert ez azért mégis egy komoly elismerés. Aztán írt egy pár soros dalt, nem túl jó hangminőséggel. Azt mondta, mindenképpen fog még készülni…..