Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bodzsi86

6 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Eltelt egy jó pár hét a triatlonos szezon záró versenye óta, s az edzések mellett hiányzott az adrenalin fröccsel járó próba. Így nézelődtem futó versenyek között. Így sikerült dönteni, hogy lefutom életem 1. félmaratonját. Néztem az időpontokat, a pesti rendezésű…..
Sziasztok!Augusztusban került megrendezésre a triatlonos szezon záró versenye Faddon.Nagyon hangulatos verseny volt, de csak szépen sorban haladva... Elég sűrű hétvégének néztem elébe, péntek utazás, szombat verseny, még aznap este utazás tovább Siófokra, majd másnap irány…..
Az első kis firkálmányomban (http://bodzsi-tri.blog.hu/2011/06/26/egy_bemutatkozasba_burkolt_vilagszemlelet_lecke_a_sorstol) ott hagytam abba a dolgot, hogy miként született meg a gondolat, hogy triatlonozásra adjam a fejem valamint, hogy sikerült Ádi keze alá kerülni edzések…..
Ismét hétvége, ismét verseny. Az időjárás kicsit szomorkás, de legalább nem esik az eső. Mivel elég korán megérkeztem a hazai kis triatlonistákhoz csapódtam, hogy ne csak tébláboljak amíg megjönnek a többiek, gondolok itt Zsófira,Szabira,Ádira. Hangosbemondón közlik…..
Megérkezésünkkor kellemesnek épp nem mondható esős, hűvös időjárás fogadott minket.  A verseny előtti kötelező dolgok elintézése után, azon kaptam magam, hogy már depózni kell és lassan lehet indulni a rajthelyre. No itt kapott el az…..
Sziasztok! Bodzsár András vagyok, alias Bodzsi. 7 éves korom óta sportolok, mivel kis településen élek, így nem sok lehetőség tárult elém akkoriban, plusz a labda mindig vonzott így a focival kezdtem a mozgás örömét megismertetni magammal. Közben mikor adódott a lehetőség…..