Regisztráció Blogot indítok
Adatok
marla.singer.

0 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
..
marla.singer. 2013.12.26 21:06:31
comment:com A nap képe 2013.06.03 10:00:00
Vince Gilligan, Aaron Paul és Bryan Cranston a Breaking Bad forgatásán. Vidáman. ..
marla.singer. 2013.06.04 18:29:12
@Reeku4:
én is várom már...olyan bosszantó ez az évnyi szünet, de már előre tudom hogy eszméletlenül jó lesz!!!
És bírom a Dexteres képedet, nekem ez a mobilom háttérképe:-)
A keményvonalas sorozatfüggőnek minden év egy elsőre megoldhatatlannak tűnő sziszifuszi feladat, hiszen maga előtt görgeti az el nem kaszált előző évi kedvenceket, ehhez hozzájön az újoncokból álló aktuális adag, és még nyáron vagy télen sincs már pihenője, mert a…..
marla.singer. 2012.10.31 00:07:21
@Fidel!:
Már én is kezdtem azt hinni, hogy a billentyűzetem alatt figyelő A4-es táblázat a 16 sorozattal kissé cikis ( lebontva melyik rész hányadikán van; naponta milyen sorozatok vannak:tehát másnap este munka után hazarohanva mit kell letöltenem,aztán feliratot böngészni és még éjfélig megnézni, kipipálni majd felsóhajtani, hogy ez fasza volt.... ) de most ősszel már nem tudtam fejben tartani, hogy melyik nap mi van terítéken .

és igen én is megkérdeztem volna sixx-től :Hogy bírja ?!?!?

Én a Dexter, Homeland, The Walking Dead, SOA Breaking Bad-nél nem bírom kivárni, hogy összegyűljön 5- 10 rész és egyben nézzem meg, mert az elvonási tüneteket okozna.Ezekben nem csalódtam és mindig várom mint a messiást.

Emellett tömörítve kénytelen vagyok nézni késő este/ hétvégén/ betegen otthon mondjuk a Person Of Ineterest, Once Upon... Revenge, Revolution,American Horror Story, Weeds, True Blood, Scandal, Fringe kb ezekből. Bár most a true blood kivágta a biztosítékot nálam: amennyire imádtam az első évadot, ezt az 5.-et nehezen nyomom le a torkomon pedig már 2 hónapja véget ért....

mindenkinek kitartást, hátha kitalálnak valami tablettás megoldást nézés helyett :csak lenyeled és kész!!!!
Kezdjük a legfontosabbal: a Sons of Anarchy múlt heti epizódja csak a CBS Vegas című pilotjától kapott ki, ezen a héten kedden viszont már nem volt ellenfele, és az este tízórás sávban 2,4-es 18-49-et tudott (4,6 millió néző mellett), amivel megverte a Vegast (2,0 viszont 12 millió…..
Az ötödik évadát három hete kezdő Sons of Anarchy harmadik idei epizódja mérföldkő volt a sorozat történetében, és nemcsak azért, mert jóelőre lehetett tudni, hogy egy fontos szereplőt kiírnak a történetből, hanem Jax sorsának alakulása miatt is. Charlie Hunnamot a múltban…..
Furcsa hírünk van Kárász Róbert tévés műsorvezetőt illetően: a Tv2 Mokka című műsorának egyik oszlopa egy amerikai sorozatban, a USA Network nyári slágerében, a Burn Notice-ban próbálja majd ki magát színészként (vagy statisztaként), bezony. A dolog mögött a Tv2 anyacége…..
comment:com Hírek kávé mellé 2012.07.19 11:30:00
A Hulu és a BBC America koprodukcióban készíti el a The Thick of It című brit pilitikai szatíra negyedik évadát. Camilla Luddington (True Blood, Kaliforgia - képünkön) visszatérő szereplő lesz a Grace klinikában, Richard Burgi a Blue Bloods évadnyitó vendége lesz, a…..
Michael C. Hall új, epizódonként 850 000 - 1 000 000 dollárt jelentő szerződésén tán még meg sem száradt a tinta, amikor a Showtime bejelentette, hogy a szeptemberben jelentkező hetedik évadot egy nyolcadik követi, ami egyben az utolsó is lesz. Ez a második olyan sorozata a…..
Az internetes népművészet azonnal lecsapott a Breaking Bad utolsó évadához a napokban kiadott poszterre, miért is ne csapott volna le, hiszen adja magát az átdolgozás lehetősége. Mutatunk párat, de előtte nézzük az eredetit: És a trónkövetelők (bocs): ..
marla.singer. 2012.06.06 19:49:06
Amikor 2002 március 24-án este tíz körül Laura Ziskin, a 74. Oscar-gála producere leállította stopperóráját, a kijelzőn ez állt: 4 óra 23 perc. Ennyi ideig tartott az Amerikai Filmakadémia díjainak átadása. Ez volt a leghosszabb gála a díjátadók történetében, és…..
Nahátakkor. Kedves olvasóink igencsak felbaszták az agyukat azon, hogy ebben a posztban, illetve az Index címlapra kitett ajánlóban Hamlet kolléga elspoilerezte a Trónok harca első évadának egyik fontos momentumát, azt, amiben Ned Starkot lefejezik. A spoiler valóban minden történet…..
A Huffington Post szerint az alábbi videóban látható/hallható félmondatok voltak a 2011-es év legjobb sorozatbeszólásai. Lehet vele vitatkozni, sőt, kell is, erre vannak a kommentek. ..
Októberben már pedzegettük, hogy ha a Showtime és Michael C. Hall nem tud megegyezni a színész fizetését illetően, akkor szarban lehet a Dexter, hiszen főszereplő nélkül azért elég nehéz sorozatot forgatni. Tessék szépen megnyugodni, a várakozásoknak megfelelően Hall és a…..
A CBS állítólag két drámájának is egész évados berendelést ad pillanatokon belül, az egyik a Person of Interest, a másik az Unforgettable, az egyiket értem, a másikat kurvára nem. A Person of Interest a CBS-től megszokott procedurális sorozat, amit az különböztet meg a Gyilkos…..
A Viasat3 tavaly kezdte ezt a jófejségből 5-ös szériát, amiben szegény családok kapnak új esélyt az életre egy új lakás/ház formájában. Megrázó pillanatokban, könnyzacskó-feszegető jelenetekben nem volt hiány a reality első évadában, csütörtök este 22:10-kor pedig…..
A kiváló első évad jelmondata a "When you play the game of thrones, you win or you die." volt, ezt cserélték most le a készítők a "The night is dark and full of terrors."-ra. Ne nagyon tessék elspoilerezni, miért! ..
Örülhetnek Sarah Michelle Gellar rajongói, kedvencük ismét tévézik, és menten két példányban is, hiszen egy ikerpárt alakít a CW legújabb üdvöskéjében, a Ringerben. A pilotból is látható, hogy a sorozatot nem az alkalmi nézőknek készítették, szeriaizált, szerteágazó…..
Ha valaki eddig nem láttott volna egy SOA-epizódod sem, de itt már annyit olvasott róla, hogy jövő héten bepróbálná, viszont annyi ideje nincs hogy három évadot ledaráljon időközben, fellélegezhet, hiszen az F/X készített három felzárkóztató videót a negyedik etap elé, amiket…..