Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sok hasznos info egy helyen!

0 bejegyzést írt és 92 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Modorosblog Modoros locsolóversek 2009.04.13 08:00:00
Zöld erdőben jártam, akácfára másztam,kiszakadt a LEVIS-em, kifigyelt a ...Szabad-e locsolni? Zúg a traktor, szánt az eke,Elvtársnő, permetezhetek-e?A szobában nő egy páfrány,Meglocsollak, Házisárkány! Nem vagyok én nyuszi,Kell nekem a puszi!Gombold ki a…..
Sok hasznos info egy helyen! 2011.04.25 16:45:09
 "Sziasztok,örömmel tudatom veletek, hogy az axolotljaim szaporodtak. a kicsik másfél hónaposak, íme néhány fotó" - írta nekünk AnitaKöszönjük a fotókat! ..
Sok hasznos info egy helyen! 2011.04.24 11:47:28
Az alternatív vízkarcoló logikus válasz lehet a globális felmelegedésre és arra a felvetésre, hogy a Föld 2/3-át borító vízfelületet is „be lehet lakni” egyszer. Manapság nemcsak a klímakutatók keresik a választ a környezeti kihívásokra, hanem az építészek is. Olyan modelleket próbálnak megalkotni,…..
Sok hasznos info egy helyen! 2011.04.24 11:46:12
Nesze!szer Csokohológia 2011.04.21 19:15:00
    Egy kattintás egy kocka csokit ér   A csokoládé lehet barna, fehér, fekete, vörösborok izgalmas kísérete, vagy akár természetes öregedésgátló csodaszer. Nem felelős a pattanásos bőr kialakulásáért! A kakaóban flavonoid található, amelynek…..
Gyöngyöspatáról busszal mintegy háromszáz cigány nőt és gyermeket szállítottak el péntek délelőtt, civil szervezetek segítségével. A Vöröskereszt bonyolította az akciót, de a buszok költségeit egy roma aktivista szerint Richard Field, Magyarországon élő amerikai üzletember…..
Sok hasznos info egy helyen! 2011.04.24 10:46:06
Megnéztem, hogy milyen meccsek várnak a nápolyiakra, s látom, hogy Nápoly-Genoa is lesz – meg Nápoly-Inter és Juve-Nápoly – a két utolsó fordulóban. Az utolsó két meccsről csak annyi jutott eszembe, hogy Káványiéknak (volt ilyen nicknév:) még meg kell verekedni a…..
Sok hasznos info egy helyen! 2011.04.24 10:44:55
hogyvolt VV4 - 4x125 2011.04.21 17:25:00
Na hát kitört a húsvét, tudjátok, mit utálok a legjobban? Mikor az első tavaszi napsugár végighasal a lakáson és meglátok olyan pókhálókat, két centi vastagságú port, retket, szutykot, szottyot, ami addig fel sem tűnt, pedig ugyanúgy nyaltam mindent egész télen, ahogy szoktam.…..
Ferencváros utcaneveit nem érinti az új fővárosi városvezetés átnevezési dömpingje, azonban a kerületünket Újbudával összekötő Lágymányosi híd új nevet kap. Bár pontosan nem értem, hogy a sok vörös „T” betűben a Duna felet mi a Rákóczis…Huszonhat…..
A gyakori hamis tényállításokon túl még szerzői jogi védelem alatt álló képek manipulálásától sem riadnak vissza. Soha el nem mondott szövegeket adnak államtitkárok szájába. Azt állítják, hogy a birtokukban van Lipcsei Péter - eszmei értékét tekintve…..
Sok hasznos info egy helyen! 2011.04.22 13:43:51
Andy Kurovets ukrán formatervező nem éppen a visszafogottságáról híres. Különleges formavilága valahol a tökéletes használhatóság és az arcpirító megbotránkoztatás határán egyensúlyoz. Egyedi egér-koncepciója elé nem kell túl sok bevezető duma: a kézhez simuló, kellemes…..
Sok hasznos info egy helyen! 2011.04.22 06:33:07
ProgBlog Mi a Fidesz? 2011.04.21 16:41:00
„A fasizmus a finánctőke legreakciósabb, legsovinisztább, legimperialistább elemeinek nyílt terrorista diktatúrája.”A fasizmus definíciója - a Komintern VB 1933. decemberi plénuma(Gondoltam, rögtön a poszt elején adok egy kis muníciót azoknak, akik le akarnak…..
Sok hasznos info egy helyen! 2011.04.22 06:30:49
@Born to be wild:

Így van teljesen igazad van!
Archiregnum Mindenki alkotmánya 2011.04.19 10:54:00
A tegnap elfogadott új alkotmány kapcsán ismét fellángoltak a politikai érzelmek, ismét kedvére vizionálhatott apokalipszist a baloldali B-közép, a liberálisok gyakorolhatták a flashmobozást, az ultrakonzervatívok pedig city-szittyásat játszhattak a Kossuth téren. Akkor mi a…..
Sok hasznos info egy helyen! 2011.04.20 06:32:25
Mekkora lenne már, ha a Monopolyhoz vagy a Gazdálkodj okosanhoz kapott játékpénzekkel a valóságban is lehetne fizetni! Bármilyen hülyén is hangzik is, a kanadai Meki éppen ezt az őrültséget valósította meg nemrég. A Monopoly játékkal karöltve egy olyan promóciót találtak ki,…..
Tegnap jót derültünk azon a listán, melyet a győri időközi választások eredményének tálalása adott - azt vizsgáltuk, milyen címmel hozták a magyar online lapok a Fidesz helyi vereségét. A tanulságos lista alapján kiderült: a Hírstarton látható címeknél a 168 Óra…..
LMP-s kötődésű szervezetek tartottak "rendteremtő akciót" Budapesten - elmondásuk szerint a járőrözéssel a világbékére, a magas sörárakra és a szeles időre szerették volna felhívni a figyelmet. A megmozdulás keretein belül a Bölcsészek a Jobb Holnapért Egyesület…..
Star Wars Angry Star Wars Birds 2011.04.19 13:34:07
Réges régen, egy messzi messzi galaxisban, amikor a gonosz galaktikus malacok elrabolták a madarak tojásait, azok fellázadtak. És ez lett belőlük.Via Starwarsblog..
Sok hasznos info egy helyen! 2011.04.19 18:45:22
Kedves barátaim, az országgyűlés ma elfogadta Magyarország új Alaptörvényét. Erről a történelmi jelentőségű napról a blogban is meg kell emlékeznünk. Először az előzményekről. A választásokat követően az új, nemzeti többségű parlament úgy döntött, tiszteletben…..
Egy nyugodt napnak indult...     Persze a Duna közepéből is kihúzhatott volna párszáz lufi egy ötven méteres Faszt, de perspektivikusan ugyanaz...
"Sziasztok!Ők itt Gizmo és Candy, az én legédesebb és legcukibb ékszerteknőseim. Másfél éve vannak velem, de a képeket jobban engedték pici, pár hónapos korukban. Használjátok fel a képeket, ha nektek is tetszenek :)" – írta…..
Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz…..
Sok hasznos info egy helyen! 2011.04.19 06:31:59
VV Olivér, VV Zsófi és VV Gigi kapott lehetőséget arra, hogy jelenlétükkel támaszt nyújtsanak a még bent lévő játékosoknak, aki persze egyelőre mit sem tudnak az egészről. Olivér természetesen VV Alekosz és VV Éva duóját erősíti majd, Gigi Jerzynek nyújt testi-lelki…..
Sok hasznos info egy helyen! 2011.04.18 15:55:29
Új politikai közösség született, ahogyan a pénteki civil tüntetésen az alkotmányozás ellen Istvánffy András, a 4K! szónoka (és blogunk szerzője) fogalmazott. Olyan politikai közösség, amely elutasítja a Fidesz zavaros és felhatalmazás nélküli alkotmányozását. Ez…..
update: a Magic Burger elköltözött a XI. kerületbe. Az új helyről itt írtunk egy rövid véleményt. A nagy sikerű őszi hamburgersorozatunk után most a gyrosokkal térünk vissza, ami ekkora dózisban kész öngyilkosság: a profik szerint még burgerből sem lehet normálisat kapni…..
Becsületére legyen mondva a Jövő Nemzedékek Országgyűlési Hivatalának, talán elsőként és egyedüliként a magyar állam illetékes és hivatalos szervei közül kimondták azt, ami egyébként teljesen nyilvánvaló: a Mogyoród melletti Hungaroring versenypályán zajló autós és…..
Sárdobáló "Kedves Viktor" 2011.04.17 14:30:00
Pac-Manizáció holnap 2-kor! Hogy mi az? Innen megtudhatja!Fodor Gábor nyílt levelet intézett Kedves Viktorhoz. Ez a levél igazi kincs: lépten-nyomon megtalálható benne az, ami miatt az SZDSZ megbukott. Ilyeneket ír:Nem szabad visszamenőleges hatállyal törvényeket alkotni, a független…..