Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dusan (törölt)

0 bejegyzést írt és 120 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Néhány hete Moszkvában beszélgettünk olyan fiatalokkal, akik nem a helyi közvélemény-kutatások mainstream orosz polgárát testesítik meg. Fiatalok, moszkvaiak, beszélnek nyelveket és nem a tévéből vagy a napilapokból tájékozódnak. És az országuk jövőjét is másképp…..
Dusan (törölt) 2014.04.19 07:06:38
@maxval a gondolkodó birca: önmagában felháborító, hogy van pofája ennek a liberális arcszerkezetű "Vassili"-nek jenki zászlós "hudit" felvenni...
De most komolyan...!

Hány, az orosz nemzeti jelképek bármelyikét magán viselő amerikai fiatalt találhatnánk valamelyik "eredeti" amerikai nagyvárosban?
Hazaáruló köcsög.
Dusan (törölt) 2014.04.19 07:07:20
@vNHM: like! :-)
Némi angol tudás elengedhetetlen ezeknek a képrejtvényeknek a megfejtéséhez, de annyit segítünk: egytől egyig híres rockbandákról van szó! Azért nem lesz minden esetben ilyen könnyű dolga, mint a poszt elején szereplő Guns N' Roses együttessel. A spanyol Tata & Friends…..
Jobbegyenes Schiffer igaza 2014.04.09 16:40:51
Rettenetes dühbe gurult Kálmán Olga, miután műsorában a parlamenti küszöböt a baloldali összefogásból kimaradva is megugró LMP társelnöke, Schiffer András nem tartotta kiemelten fontos témának a német megszállás emlékműve körül kialakult hisztit; hovatovább bátorkodott…..
Dusan (törölt) 2014.04.10 11:25:42
@greatwideopen: sajnálhatod is, ui. pont az: sajnálatra méltó = szánalmas
Dusan (törölt) 2014.04.10 11:26:52
@felcsutisuttyo: hajjaj, tele lett a pelenka, te kis szaros?
Dusan (törölt) 2014.04.10 11:30:47
@gigabursch: Végre valahára egy gondolkodó emberhez méltó normális komment! Abszolút így van, pont.
A legendás Obersovszky - Schmitt Pál interjú ... na jó, ez nem jó szó .... felnyalintás óta nem láttam ilyen minőségi interjút a TV-ben.Kálmán Olgának amúgy nem volt egy jó műsora, sorban érkeztek hozzá a bukott szellemi sasmadarak: Fodor Gábor, aki közös baloldali…..
Dusan (törölt) 2014.04.10 11:07:17
@ColT: "libsipárt..." Confuckinggratulations, seggfej.
Dusan (törölt) 2014.04.10 11:12:23
@BattleCry: nem, szanyinak a bányában a helye, 12 km mélyen...
Dusan (törölt) 2014.04.10 11:15:22
@felcsutisuttyo: kár, hogy nagyapád nem volt metéltfarkú, mert akkor már apád is az lett volna, de így muszáj vagy anyádat megcsinálni húgod hátán.
Remélem, átment az üzenet szemantikai tartalma, köcsög.
A rohanó kisember felülnézetből Látszik, hogy Ben Stiller komfortosan érzi magát a kamera másik oldalán is, mert minden képkockája tudatos, rendezett és egyenletes. Szóval a Walter Mitty esetében ezzel semmi gond nincs is, ellentétben azzal, hogy mennyire felszínes, inkoherens és…..
Az olcsó albérlet olykor bizony nem várt buktatókat is rejthet: ez történt Rozi esetében is, aki most elmeséli a történetét. „2010-ben kerestem albérletet, és hát nem nagyon volt pénzem. Az előző helyemről gyorsan kellett eljönnöm, és úgy alakult, hogy a kauciót csak…..
Ehhez nem kell sok magyarázat: az egy főre eső szép nő arány igen magas egy modellekkel megrakott szobában, így első körben mivel is kezdhetnénk, mint a legdögösebb modellel, Kate Uptonnal? Azt kell mondjam, igazán élvezet volt összepakolni az egészet, úgyhogy még én köszönöm…..
Dusan (törölt) 2014.03.23 01:19:31
Sokan hiányolják, hogy a Fidesznek egyáltalán nincs programja. Ráadásul még konkrét ígéretei se nagyon vannak a pártnak. Orbán ünnepi beszédében is csak 2010-es ígéreteit melegítette fel, ami a kudarc beismerése, hiszen az egymillió munkahelyből semmi nem teljesült.  Meglepő…..
Dusan (törölt) 2014.03.18 03:16:29
avagy hogyan élje túl az ember, ha elkaszálják abban, ami fontos neki Ahogy a Wall Street Farkasát elkezdték adni a mozikban, egy csomó ember, egymástól teljesen függetlenül jött azzal, hogy hogy lehet, hogy ennek a Leo gyereknek még nincs Oscarja. Jó-jó, a Titanicban még nyálas…..
Dusan (törölt) 2014.03.07 23:40:57
@Eltévelyedés: total egyetertek, harmatgyenge film. Amolyan hurkalé... Se íze, se bűze. Bar azert, amit lehet, Leo ment meg belole, de ezert akkor SE jart Oscar. Egyebkent Leto ubereli Mekkánehit is a DBC-ban.

A posztot nem vagom... Komoly? Vicc? Szatira? Essze? Csaladregeny?
Komolyan erre van embereknek idejuk, hogy az ilyen idomilliomos gondolataikkal karcoljak ossze a kijelzoket, hogy "szegeny Leo" mit csinaljon!!!??? WTF???
Azt megszokhattuk, hogy Hajdú Péter és Puzsér Róbert egymást anyázza a facebookon, sőt, a cicaharc néhol egészen szórakoztató is tud lenni. Arra is volt már példa, hogy valami fajsúlyosabb médiaszemélyiség, újságíró, sőt tán még politikus is véleményt nyilvánított a…..
Dusan (törölt) 2014.03.07 18:02:53
@sixx: végre kimondva és dokumentáltan is beletömted az arcod, ahová való: HP seggébe. Gratulálok, így tovább!
Dusan (törölt) 2014.03.07 21:03:13
@sixx: milyen kognitiv disszonanciaval nyugtatod magad?
De most komolyan, TE, idiota, oszinten, legalabb magadhoz: nem igy van, ahogy irtam elozoleg?
De.
Sebaj, szint vallottal legalabb.
Subba Mémriadó: Leonardo Dicaprio 2014.03.03 19:48:20
Csóri Leo, nem elég hogy negyedszerre bukja azt a kurva Oscart, de ma rajta szakadt még a fél interweb is ..
Dusan (törölt) 2014.03.05 21:34:35
@Llew: azt mar jatszotta a Gilpert Grape-ben, es lemosta a sunyiba a vaszonrol Johnny Deppet. Plusz a Djangoban is oriasi a srac, szerintem, meg a Shutter Island-ben is. Viszont a tobbi valoban eleg atlagos domboritas. Mekkánehi nemcsak a polkorrektseg miatt kapta meg, benne lehetett az is, de valoban nagyot nyujt, viszont ha ossze lehetne hasonlitani a mellekszereplot a foszereplovel (marpedig miert ne), akkor hozza kell tenni, hogy Leto lenyomja Mekkánehit, mint Putyin az ukranokat.
Dusan (törölt) 2014.03.06 08:59:51
@Llew: :-D Ez jo! :-)
De viccen kivul oriasit alakit ebben a filmben, es persze abszolut nem gyerekszineszi kvalitasokkal. Ekkor mar 19 eves, szoval nem mondhatni, hogy gyerek, eppen ellenkezoleg. Ez egy mestermunka az o reszerol, meltatlanul alulertekelve. Egyreszt tudjak azok az akademiai gyikarcu kakszakerek, hogy nagy hiba volt azert a szerepert nem adni neki Oscart, 19 ev ide vagy oda; az elet Leot igazolja. A Wolf-ert nem jart neki, ez egyertelmu, de legalabb masik 3 szerepert (Shutter Island, Django, Gilbert) megkaphatta volna, anelkul, hogy tudnam, hogy kik kaptak azokban az evekben.
Gyakran hallani, hogy a gyerekek könnyen, szinte játszva megtanulnak egy idegen nyelvet, így nekik kisebb törés a külföldre költözés. Attila és gyermekei története az ellenkezőjét bizonyítja. Áldozat, törés nélkül a gyermekeknek (sem) megy egy idegen nyelv elsajátítása és a…..
Az amerikai álom kifejezéshez mindenki társít valamit gondolataiban. De biztos majdnem mindenkiben felsejlik az amerikai óceánpart, Hawaii, Florida vagy Kalifornia. Ezekből a témájú képekből készítettem egy összeállítást. Daytona Beach, Florida, 1957...
Dusan (törölt) 2013.12.11 19:21:47
Naiv ügyfél a fallal találkozott a Telenor szervizében, ahol megállapították, hogy a külső sérüléstől mentes, de mégis kettétört kijelzőjű telefon valőszínűleg a szentlélek súlya alatt rogyott össze, ami nem garanciális, úgyhogy 40 ezerért javítanák... de utána a…..
A rendező, aki a Cápával robbantott először, majd sikereket ért el sci-fi filmek terén, emellett letette a névjegyét a kaland, és az életrajzi műfajban is. Steven Spielberg nevét az is ismeri, aki nem látott tőle filmeket, hiszen az egyik legnagyobb rendező, aki valaha…..
A kritika eredetileg a FilmDROID.hu oldalon jelent meg, 2013. március 08-án. Matt Damon, Ben Affleck és Robin Williams. Három filmtörténeti figura, akik méltán ismertek és elismertek Hollywoodban. Nagy utat jártak be és karrierjük egyik fontos állomása az 1997-es Good Will Hunting.…..
Már nagyon régen nem nézek Robert de Niro filmeket. Egyszerűen azért, mert fáj látnom, hogy milyen utolsó szemetekben alázza le magát korunk egyik legnagyobb színésze. Ráadásul mostanában ráállt a vígjátékokra, holott nála jobb drámai színész talán még ma sincs. Aztán a napokban megnéztem a…..
Naked Edwige 2013.11.01 10:05:51
..
Movie Tank Noé poszter 2013.11.13 21:48:48
Végre valami! A valaha élt legkiválóbb filmrendező, Darren Aronofsky pályafutása eddigi legnagyszabásúbb produkcióját hozza el jövő tavasszal. A bibliai történet legújabb filmes feldolgozásában Russel Crowe épít bárkát. megérkezett az első hivatalos poszter, és ha minden…..
Én azt hittem, hogy már mindent láttam, amit a tévében el lehet képzelni azt követően, hogy Alekosz feleséget keresett az RTL Klubon, majd a TV2 Összeesküvők című műsorában egy anyának konkrétan megmutatták, hogyan pocsíkolja meg a fia az arajelöltjét, de a japán tévések…..
Bernie Ecclestone 15 versenyzőből álló álomrajtrácsán a modernkori sztárpilóták közül nem sokan kaptak helyet, sőt a jelenlegi mezőny világbajnokaiból egyedül Sebastian Vettel fért be az illusztris társaságba. A 83 esztendős brit üzletember álomfutamán többek között olyan…..
Több olyan külföldet is megjárt ismerősöm is van, aki hosszabb-rövidebb ideig élt Magyarországon, esetleg most is ott él. Vannak köztük magyarok, akik több évtizedes külföldi élet után tértek haza, és vannak külföldiek, akik valamilyen oknál fogva letelepedtek Magyarországon.…..
Azt ugye korábban már tisztáztuk, hogy az olyan helyiségek az irodában, ahol nem kell dolgozni (pl. vécé, menza, orvosi rendelő) a barátaink. Azt gondolhatnánk, hasonló a helyzet az irodai konyhával is, pedig NEM! Az okok megértéséhez idézzük fel, miért is gyűlölünk a…..
Dusan (törölt) 2013.10.07 16:04:54
@tavolirokon: megalike! :-)