Regisztráció Blogot indítok
Adatok
én is mekkelek

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bejelentem nektek, Mekk Elek neves egyetemes ezermester ehelyett telepedett meg! Péter netet szeretne. Mekk Elek megy, szerel. De Péternek nem kell e mester remeke. Helyette jegyzetel, neheztelve elemez rettenetes helyzetet. Emellett felkeres beszervezett embert, meg epekedve les…..
Elég sokat írtunk már az HBO saját gyártású sorozatáról, aminek október 6-án indul a második évada a csatornán. Voltunk forgatási riporton, és interjúztunk az új szereplők közül Szabó Kimmel Tamással, aki Milánt alakítja, és Fekete Ernővel, aki a Professzort játssza, de…..
Van egy étterem, ami kifejezetten magyar, de mégsem az. Magyarországon van is, meg nem is, magyaros is, meg nem is, valami olyat tud, amit csak kevesen. [Fontos: érzelmi politizálást/történészkedést törlök, tiltok, arra vannak más fórumok.] Nem először jártam már…..
én is mekkelek 2013.09.19 08:21:40
@spinat: Csak számold össze. 8 fogás.
Az ünnepek közeledtével ismét belendül a kütyü piac is, hisz tudjuk ilyenkor ajándéknak sem utolsó egy új tablet, vagy okostelefon. Az első kütyü amirevárunk az a következő iPad, vagyis a sorban már az iPad 5. Sokan arra számítanak, hogy egyszerre mutatják be az iPad mini 2-vel…..
Jippiájé, győzelem! Mit győzelem, G Y Ő Z E L E M  ! Lenyomtuk Brüsszelt , kokit osztottunk és feltartott középső ujjunkkal beintettünk a túlzott deficit eljárásnak. Mi ez, ha nem hurrá? Megcsináltuk, Feleim! Igen, mi, és nem a kormányunk, ezt azért nem baj, ha a…..
Nesze!szer A Kedvesem oroszul... 2013.05.23 10:40:35
ByeAlexet feldolgozták. És most nem Kasza Tibire gondolunk. Ahogy a facebookos oldalán írja Alex, sok országból kap levelet, mélt, hogy miatta jönnek majd Magyarországot megnézni. Az eurovízión előadott dalán keresztül érdekelni kezdett néhányakat hazánk. Oké. És elindult a…..