Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kvintett

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez itt az újabb millió dolláros kérdés, amelyre - szokásomhoz híven - nem fogok mindenkire érvényes, tuti választ adni. Erre a kérdésre ugyanis így ebben a formában nincs válasz: a gyerekekről csak egyesével, külön-külön lehet megmondani, szempontok egész sorának átgondolása…..
kvintett 2011.04.12 17:45:26
@Felicitasz:
Szerintem is őrültség, egyetértek.
Bizonyos családok bizonyos gyerekei akkor sem fognak semmilyen hátrányt szenvedni az iskolában, ha csak nagycsoportosan járnak óvodába, más családokon pedig a 3 éves kortól kötelező óvoda sem tud segíteni.

Bennem az a kérdés merült fel, hogy ezzel vajon meg fogják az óvodák programját, "tantervét" is változtatni? Afféle mini-iskolára? Ha igen, arra gondolni is rossz, ha pedig nem, akkor meg minek ez az egész? A mai "tantervvel" hogy tudná segíteni az óvodai kiscsoport a majdani kamaszkori tanulást?
kvintett 2011.04.12 17:55:26
@Felicitasz:

Azzal is egyetértek, hogy nagyon hamar nagyon sokan fel fogják fedezni a kiskapukat. Sőt! Nem feltétlenül azok, akik gyereke "magától is felnő", hanem a tudatos, bizonyos elvek, érvek miatt a gyereket sokáig otthon tartó, a gyerekkel rendszeresen fglalkozó, gyurmázó, kalácsot sütögető, verset tanító, énekelgető, parkban tavasszal virágokat, madarakat leső, stb. szülők.