Regisztráció Blogot indítok
Adatok
norbertus

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A csillagporos gyermekmesékben a hercegnős-békás smacit hepiend követi. Néhányan el is hiszik mindezt, sőt! A következő szintre emelik: egyenest az álruhás gáláns világbékát várják, hogy a lenge fotókra cuppanva ő igényelje a csókot koitálást.A szikár valóságban a srácoknak temérdek békaöltőt kell…..
Pár napja telefonmarketing hívást kaptam egy cégtől, melyben örömmel tájékoztattak arról, hogy az én lakóhelyemen is egészségnapot rendeznek, és ha szeretnék többet tudni az egészségi állapotomról, akkor melegen ajánlják a részvételt a szűrővizsgálatokon. Némi kérdezősködés után kiderült, hogy…..
A pasik kinyitották a recska-albumot, a kutatók belekukkantottak és közzétették, amit találtak. Mi meg elhoztuk a legkívánatosabb nőkről a forró képeket. Jöjjön hát a nagy nemzeti önkielégítés. Galéria a tovább mögött!..
norbertus 2016.08.02 20:18:37
@csakférfi: Nem gondolom hogy hazudnal, csak szerintem nagyon sarkitva latod a vilagot. Ami nem feher, az szerinted szuksegszeruen fekete. A gondolataidert valoban te vagy a felelos es a gondolataiddal hathatsz a kornyezetedre. Csakhogy vannak olyan kulso tenyezok is, amik befolyasolnak, mint pl az oroklott tulajdonsagok es a gyerekkorbol hozott felelmek. De ez mar egy masik tema. A parkapcsolatok viszont egy keplekeny dolog. Ha elfogadom, hogy feltetel es lazadozas nelkul szeretem a paromat, az ket dolgot feltetelezhet: vagy oltari szerencsevel pont a tokeletes embert sodorja felem a sors, vagy egy olyan ember mellett elem le az eletemet, aki sok szempontbol nem felel meg nekem, de a lazado enemet elnyomva elfogadom ot es egyutt dolgozunk a kapcsolatunk sikereert. Esetleg van mas lehetoseg is? Az nem lehet, hogy tudat alatt te magad is lazadsz a valodi vilag ellen? Nem akarod elfogadni, hogy ez a vilag nem az a tokeletes hely, mint ami szerinted kellene legyen. Mi van ha a maszturbalas tagadasa a lazadas, nem pedig maga a maszturbalas?
norbertus 2016.08.06 01:21:25
@csakférfi: Nagyon eltertunk a tematol, bar ezzel egyebkent nincs problemam. Ezekhez a filozofiai alaptetelekhez nem tudok erdemben hozzafuzni semmit, mert nem foglalkoztat a tema, tehat el sem melyedtem benne. Az vilagos, hogy teljesen maskent gondolkodunk es sokmindent maskent ertelmezunk. Nagyjabol ugy, mintha azon vitaznank, hogy van-e vagy nincs Isten. Mindketten massziv erveket tudnank felhozni a sajat igazunk alatamasztasara, de valojaban egyikonk sem tudja, hogy mi az igazsag. A lenyeg, hogy ki miben hisz. Ha te 50 evesen megtalaltad a lelki bekedet, az nagyon jo dolog, valoszinuleg a keves igazan szerencses emberek egyike lehetsz. Viszont ehhez a lelki bekehez meg kellett elned a lazado korszakodat is (ha mar te ennek nevezed). Ez is resze az eletnek, lazadozas nelkul nem tapasztalhatsz meg dolgokat, anelkul pedig nem lehetsz kepes kulonbseget tenni a jo es rossz dolgok kozott (ha mar mindenkeppen sarkitunk). Bar en tovabbra is fenntartom, hogy az elet nem ennyire feher es fekete, a jo dolgok is ugyanugy arthatnak, mint ahogy rossz dolgok is hasznunkra valhatnak. A lenyeg, hogy tudj jozanul merlegelni es mindig el tudj szamolni a lelkiismereteddel.
Sosem tagadtam, hogy Tarantino az egyik kedvenc írom. Nem igen létezik nála már a kicsit szeretem vagy néha bejön átmenet. Mostanság divat utálni, vagy nagyon szeretni. Szükség van ilyen ellentmondásos, kissé egoista karakterekre a filmvilágból, aki olykor félpiásan lyukat dumál az Oscar hallgatóság…..
norbertus 2016.05.27 23:57:48
@Tucker Crowe: Az nekem is nagy kedvencem, furcsaltam is, hogy a Ponyvaregenybol nem az kerult a listara. De vegulis ebbol a filmbol meg legalabb 6-7 klasszikus jelenetet lehetne idezni.
norbertus 2016.05.28 00:04:48
@zenbubu: A Django-bol a nyitojelenet is zsenialis. De nagyon jo DiCaprio jelenete is a koponyaval.
A magunk részéről nagyon szeretjük Olaszországot, a történelmét, az építészetét, az embereket és (nem utolsósorban) a fantasztikus konyháját. Persze nem csak mi vagyunk így vele, hanem a milliomosok is, ma azt nézzük meg, melyek az ő kedvenc helyeik Itáliában...
norbertus 2016.04.13 00:13:21
@Kivlov: olaszban is vannak csodas helyek, csak azok nem feltetlenul a nagyvarosokat jelentik. Nekem az egyik legszebb nyaralos elmenyem pont olaszban volt, Maggore to kornyeke. Csodas taj, isteni levego, remek kaja. Persze aki a nyuzsgest kedveli, annak ez unalmas.
norbertus 2016.04.14 00:55:15
@mojoking77:eloszor is, nem hinnem hogy baratok lennenk, ugyhogy mellozd kerlek a lekezelo pesti haverkodo stilust. Csak a tisztanlatas kedveert: 2012 nyaran voltam Milanoban, a varos leheto legkozpontibb reszen. Pont ezert volt megdobbento amit ott lattam es pont emiatt tartom komolytalannak ezt a listat is.
A 2015-ös E3 a Bethesda Softworks első önálló show-jával kezdődött, amelyben lényegében minden fontosabb régebbi klasszikus kapott egy instant get folytatást. Elsőként egyből a legvártabb játékkal indítottak, amelyben egyetlen dolgunk van: kinyírni a démonokat, ez pedig nem…..
Nemigen hiszem, hogy bármi újdonságot tudnék mondani Hofi Gézával kapcsolatban, úgyhogy meg se próbálom. Egy biztos: nincs még egy olyan humorista, aki ekkora hatással lett volna nemzetünkre. Poénjai és gondolatisága generációkat nevettetett meg és gondolkodtatott el, szállóigéi…..
norbertus 2014.07.30 12:55:06
@Bon Ci: És a belgákkal kapcsolatban ez miért lenne vicces? Nekik ugyanis van tengerük. Azt meg kétlem, hogy sokkal rosszabbul élnének, mint a franciák.
Vasárnap játsszák az Európa-bajnokság első gdanski meccsét. A kikötővárosban a spanyolok három csoportmérkőzését rendezik, ebből az első épp az olaszok elleni csoportrangadó lesz 10-én délután hattól. Lehet, hogy üres lelátók előtt rendezik. Már ha a csapatok bejutnak…..
Az Immigrants kiesése számos okból fáj nekem. Egyrészt azért, mert a rockzene méltatlanul alul van reprezentálva a mainstream médiában. Miközben ez a legnépszerűbb hazai műfaj, amit bizonyít, hogy stadionokat töltenek meg a rockkoncertek, a Viva TV meg a kereskedelmi rádiók…..
Belsőség Őszinte részvétünk 2012.01.11 12:47:00
Röstelljük magunkat, hogy ilyen szakadt, lúzer, hatéves A6-os Audikba kényszerültek azok, akiknek nem jutott már a hamvas Superbekből. Tényleg, őszintén. És még nehezen is indulnak. Mi javasoljuk a márkaszervizt, ha valami gond van. Istenem, mi jöhet még?! Tata Nano? (Mindazonáltal…..
norbertus 2012.01.11 14:16:27
Kitől mástól, mint cork77-től érkezett az alábbi hármas Golf. Legalábbis az volt fénykorában.Egy kicsit mintha felismerhetetlenné vált volna a idők folyamán. Ez még demoautónak is ronda...
norbertus 2011.05.18 22:49:44