Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Boom74

0 bejegyzést írt és 70 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az alternatív személyszállító vállalkozás döntése mögött az áll, hogy képtelenek megfelelni a regionális kormány által nemrégiben hozott új szabályozásoknak. A katalán kormány által bevezetett korlátozások nem hagynak nekünk más választást, mint a tevékenységünk…..
Történelmi évad volt ez, a döntőbe ugyanis három olyan előadó jutott be (Stolen Beat, USNK, Tamáska Gabriella), akik közül egyik sem tud énekelni. Ehhez képest ugyan mindegy volt, ki nyer, de a rend kedvéért: a USNK nevű formáció lett a 2018-as X-Faktor nyertese. ByAlex mentoráltjai (a nagydöntőbe…..
Boom74 2018.12.16 08:37:51
@Dave_bloghu: Az meglehet hogy szívtak vmit... Gáspár valami ütős nagyképű egóport, Pusi meg lehet a Lacit... akarom mindani Lilit, az Lili... bocs :))))
Boom74 2018.12.16 08:41:11
@csAlonzó: Lehet igazad van, bár Patrik is csak egy huszadik vastagcsabi (így kisbetűvel) lett volna sztem a magyar popkultúránkban, Taka meg egy kis képzéssel a keleti hungarikum :))
Nem húzzuk tovább az időt, jöjjön az év legjobban várt anyaga, ha már úgyis az utolsó napjánál tart az idei Sound. Az idén végre zene is volt a fesztiválon, isten tartsa meg a szervezők jó szokását, de persze akármi is szóljon, a csajok úgy sem maradnak otthon.Most sem maradtak, tessék, jó…..
Aki már volt vadászkutyákat megszégyenítő szaglással megáldott terhes, vagy szagolt akár csak átlagos orral is romlott húst, annak az együttérzését biztosan egyből elnyeri olvasónk, aki feltuningolt szaglósejtekkel futott bele egy tálca büdösbe. Amit, ha jól értem, szegény…..
Phil Heath és Kai Greene balhéjától zengett a 2014-es 50. Mr. Olympia, miközben Oláh Noémi 9. helyen végezett bikini kategóriában, Toldi Zsuzsi pedig kiválóan helyt állt a Figure kategóriában induló versenyzők erős és profik, hangsúlyozom profik mezőnyében.  Bejött a…..
Jeles nap a mai: épp 70 éve, 1944. augusztus 1-jén született a nemzeti filmipar megújításáért felelős kormánybiztos, ifjúkorunk kedvenc akciófilmjeinek producere, Andy Vajna, a Rambo-trilógia, a Terminátor 3, és egy seregnyi másik Stallone- és Schwarzenegger-mozifilm producere.…..
Az 1988 és '92 között futószalagon ontott, legendás sárga videókazettás VICO-filmek sorában a sok nézhetetlen szutyok (lásd a korábbi posztokat: Halálpart, Amerikai nindzsa, Tiszturak, Vadászok, Börtönbolygó) mellett azért rengeteg ínyencfalat is akadt. Fenyő János, a…..
Ha van olyan testrész, amely az érdeklődés középpontjában áll, akkor az a női mell. Nehéz eldönteni, kit érdekel jobban, a heteró nőket vagy a heteró férfiakat - persze a meleg nőket és a biszexuálisokat se felejtsük el... Akiket azonban zsigerileg legjobban érdekelhet, azok a…..
Boom74 2014.07.09 10:42:15
@Feromontika: A brit kutatók komolytalan kísérleteiről már sokat lehet olvasni, főleg a bulvár oldalon :) Napi szinten tartom kizártnak hogy egy még szoptatós baba egy nap több kalóriát égessen el mint pl. egy élsportoló (nem sakkozó) napi két edzéssel már csak azért sem, mert a babák ebben a fázisban azért elég sokat alszanak is ezt se felejtsük :) Nade itt nem is én akarok bizonygatni, a témáról csak próbáltam véleményt alkotni ami még mindig az, hogy szép dolog a szoptatás, szoros kötelék anya és gyerek között, de akkor is törekedni kell a diszkrécióra közterületen ahol másokat esetleg zavarhat.
Boom74 2014.07.09 11:11:57
@Gera: Tudod a táplálékkiegészítőket pont arra találták ki a felnőtt aktív sportolóknak, hogy az elhasznált energia pótlására, izomépítésre ne kelljen "zabálni" és ezzel terhelni (növelni) a gyomrot, tudniillik a szilárd táplálék emésztése is sokkal több energiát emészt fel, mint egy gyorsan felszívódó turmix. 10 éve versenyző koromban simán megittam napi két turmixot darabonként 5500kcal tartalommal és mellette még szilárd táplálékot is bevittem. Számolgathatunk de felesleges...
Az anyatejben rengeteg a kalória amire szüksége van a picinek a fejlődéshez és gyarapodáshoz (növekedéshez), de nem feltétlen csak azért eszik ilyen sok kalóriát naponta, mert többet mozogna mint egy aktív élsportoló. De ezt a bizonygatást abba is hagytam mert nem is ez volt a téma és nem is célom a csecsemőkkel versenyeznem, szeretem őket még ha nem is úgy tűnik. :)
Boom74 2014.07.09 12:09:38
@Gera: Távol állt tőlem hogy kötekedjek veled, ha ilyennek erezted az írásom akkor elnézésed kérem! Nem is a kalóriabevitel volt a lényeg, hanem hogy mennyit mozog egy komoly élsportoló és egy csecsemő. De tényleg felesleges is tovább rugózni ezen a témán, picit el is kanyarodtunk a nyilvános szoptatás témától is :)
Miután ittasan karambolozott, majd a börtönben szerzett tapasztalatairól írt egy könyvet, - amiért aztán a bíróság elmeszelte egymillió forintra -  Stohl Andrást egy ideje jegeli az RTL Klub, és az ecsetfejű Istenes Bencével próbálkoznak inkább. A TV2 pedig kapott az alkalmon,…..
Régebben, ha ide tetszettek klikkolni, akkor feljött egy videó, amin Király Linda átértelmezi a Himnuszt, márminthogy elfelejti a szöveget, és a közönség segítségét kéri, mert "hát nem magyarok vagyunk mind?" vagy valami hasonló indokkal, sajnos nem elérhető a videó, így nem…..
Boom74 2014.03.11 12:11:43
@stano: Miért mennének a Tesco-ba dolgozni? Arra ott vagy te, nem akarják a munkád elvenni... miből fizetnéd a neted akkor ha nem dolgozhatnál ott? :)
Boom74 2014.03.11 12:13:20
@oszt jónapot: pár zsepit biztos telerakott abban a hiszemben hogy Lindát látja :D
Boom74 2014.03.11 12:13:58
@totii: ezek szerint lehet utólag is ilyet...
Eddig csak képünk volt a Bors zseniális cikkéről, amiben Berki Krisztián herevasalásáról írnak, most viszont a TV2-nek köszönhetően itt a videó is, ha valaki esetleg nem hinné el, hogy ez az egész tényleg megtörtént. A másfél perces videóban a tökig meztelen Berki és egy…..
A Bors egy cikkbe mindent beletett, amitől gyönyörű a magyar bulváripar, van benne kváziceleb (Berki), testépítés+pöcsös kép, herezacskót vasaltató ember, kolbász, baktérium, botox és egy plasztikai sebész, dr. Tizedes, aki a heréket csak lazán golyózza. És akkor az url-ről…..
Tetszik a "mű"vésznő, habár én inkább egy orrhangú kóris­tának hívnám. Ha lehetősége lenne újraszületni, még akkor is vérátömlesztésre lenne szüksége, hogy megközelítse Lindát. Opportunista seggnyaló! Ezt kommentelte a Facebookon Király Tamás, Király Viktor apja,…..
Boom74 2014.02.25 15:36:35
@allapogácsova: Sok mindenben egyet kell hogy értsek... Magdinak egyébként a Röpülj Pávában kellett volna pontoznia szerintem, oda inkább való... Szerintem itt Király apunak azzal lett tele a töke, hogy végig tolták a 10-eseket a Viktorra a nézettség miatt, majd amikor dönteni kellett a végén már nem őt tolták. Kállaynak egyébként nem rossz a száma (a palit magát nem szeretem), de az én ízlésemnek ebben a könnyű műfajban a Viktor jobban tetszett. Csodálom egyébként hogy nem a mezitlábas kislányt tolták jobban a "rúzsamagdi" vonalon elindulva...
Boom74 2014.02.25 15:43:57
@fátum: "Összegezve:
Rúzsa Magdi, 6 lemez, ebből 3-szor MAHASZ Top 40 - 1. hely
Király Linda, 1(!) lemez, MAHASZ Top 40 - 19. hely"

És ez mit bizonyít? Semmit... talán annyit, hogy a MAHASZ-nál jobban menedzselték a Magdit... zenében jártasabb (értsd: komoly képzett zenész és énekes) ismerőseim szerint Lindának komoly és képzett hangja és énektudása van... Magdiéhoz képest meg pláne :)
Hogy emberileg esetleg kevesebben fogadják el Lindát az már más tészta...
Boom74 2014.02.25 15:46:55
@belekotyogok: Sorry, nem tudtam róla hogy ez tabu téma... nem bántásként írtam... ezt én így gondolom, de tudom sokan szeretik a hangját ezt is elfogadom :)
Lezajlottak az elődöntő a Dalban, a két középdöntőt pedig egy hétvége alatt akarja lezavarni a közszolgálati tévé. A műsor tavaly óta nem lett jobb. A második adásnál ledöbbentünk, hogy aztán utána már totál érdektelenné váljon az egész. A középdöntőre ráadásul…..
Boom74 2014.02.16 12:13:44
Az egy@KopaszMercis: jól mondod... kb. ezért sem vagyunk sehol a világ zenei palettáján, mert nekünk nem jó az "egyenpop", nekünk mindig valami más kell... mezitlábas rúzsamagdi vagy bociboci bájaleksz... ha valaki populáris zenét próbál itthon elsütni az nem kell nekünk mert unalmas és sablonos. Tényleg balkán...
Boom74 2014.02.18 11:54:19
@BotloB: Azért van pár profi előadónk már a popszakmában profi menedzsmenttel akik megállnák a helyüket külföldön... de sajnos csak ott. Mert amit nálunk páran "lelaposszaroznak" csak mert magyar popzene, az kint komoly sláger lehetne. Ha eljutna oda! Lehet itt jönni a Depresszióval meg Bogival, nekem pl. ezek a lapos szarok, itthon egy klubban még elmegy de egy nagyobb szinpadon szerintem nem. Lehet itt "tucatpoppozni", de még mindig ennek van nagyobb piaca a világon mindenhol.
De mondom ezek szubjektív állítások, nem tények. Más mást gondolhat...
Eddig sem ment rosszul Tóth Gabinak, ebben az évben azonban az ország egyik legfoglalkoztatottabb sztárjává lépett elő. Olyannyira, hogy őt ültették az X-Faktor mentori székébe is, Alföldi Róbert, Szikora Róbert és Geszti Péter mellé. Mint arról már eddig is szó volt, a mentori…..
Tovább versenyezhet a Dal című showműsorban a Radics Gigi Eurovíziós Dalfesztiválra szánt nótája, az Úgy fáj. Ez volt az a dal, amikvel kapcsolatban korábban felmerült a gyanú: egy román énekesnő, Paula Seling Timpul című 2003-as slágeréről…..
Boom74 2013.02.28 16:15:03
@nextexit: Miért kell cigányozni? Ki beszélt itt már a cigányokról? A dal egyébként tényleg sokban hasonlít a román változatra, akkor is ha ez sokaknak nem tetszik. Gigi szép lány és nagyon tud énekelni... bár azzal nem értek egyet, hogy ennyi tehetségkutató versenyt csinálnak egymás után... még ki se hűlt a helye az előző győztesnek, máris újat kell keresni? A régi jó énekesek, zenészek meg mehetnek a levesbe mi? :) Vastag brádörsz meg palcsótomi kell ide!!! juhééé!!! :D Na meg tollashátú plömplöm énekes és gyurcsiktibó... :D A DAL c. versenybe pedig a "közönség"(?!) beszavazott egy boci-boci tarkára hasonlító zenét is... az is PLÁGIUM!!!!! :D
A napokban volt ugye a sztori, hogy a Vatera nem veszi le a hamis termékeket. A felhasználókat viszont egy idő után törli, és az összes vásárlójuknak emailt küld, hogy ne fizessenek és küldjék el a rendőrségi feljelentésük számát. De hogy mi alapján, azt nem lehet tudni. Naiv…..
Véget ért az idei X-Faktor egyik különversenye, hogy Malek Miklós szavaival éljünk, Jimmy fia Krisztián a hangokkal vívott hősies küzdelem végén a fater szellemét megidézve távozott a műsorból, amiben tényleg most énekelt a legjobban egyébként. Jó, Jimmy Még nem veszíthetek…..
Boom74 2012.11.26 10:48:06
@AnnaKarenina: Nem a kommunista dalról volt itt szó, hanem egy kommunisták által ellenőrzött időszakban működő együttesről... a két dolog nem egy és ugyanaz... bár szerintem is hülyeség zenei ízléseknél kommunistázni... nekem anno sem és most sem tetszik R.S hangja, zeneisége de ez az én véleményem, butaság tényként közölni róla hogy milyen k. jó.... neked lehethogy az, nekem kis túlzással a híg f.s kategória, ezt hívják különböző ítlésnek... ezért mindig hozzá kell tenni hogy szerintem :) O.G-nek azt gondolom valóban nem állt jól ez a dal, nem tudom a kappanhangú Feró miért erőlteti, hogy a versenyzők olyan stílusban is énekeljenek, ami nem az övék... ráadásul O.G. olyan műfajban jó, ami most a legnépszerűbb, populáris zene... Adélka aranyos, kedves kis bohém lányka, de valahogy engem idegesít a hangszíne... ez van. Gergő mellett még a Timi az, aki valamilyen színvonalat képvisel ebben a mezőnyben, de sajnálnám ha vele nyeretné meg a retekklub a versenyt, pedig úgy hallottam ez lesz... persze ez csak az én véleményem, "fröcsögésem" :D
Boom74 2012.11.26 10:50:17
@NYJetsTD: ez jó, sok mindenben tudok veled azonosulni :D
A rendőrségen és a médiahatóságnál is feljelentették Bochkor Gáborékat, mert a Bumerángban a teknőcök agyonverésével viccelődtek, illetve arról beszéltek, milyen állatok pusztulhatnak még ki, írja a Blikk.A Bumeráng csapata a február 7-i adásban azért kezdett el a teknősök…..
Boom74 2012.02.17 12:47:29
@Nayime: Minden csak nézőpont kérdése... továbbra is fenntartom hogy a "kulturált" állatvédést preferáljuk itt a legtöbben... ez a foggal körömmel védés és pocskondiázás téged is minősít ám, ne feledd! :)
Boom74 2012.02.17 15:30:26
@Koholmány: Szívesen összemérem veled a tudásomat akár lexikálisan akár másképp... mondd az időt és a helyet, kiderülhet kettőnk közül ki az egyszerűbb :)
Boom74 2012.02.17 15:44:17
@Démonmac1: Hagyd csak, aki eddig sem értette meg az ezután se fogja! Sajnos az index is hibás, mert a cikkükkel ők adták ezeknek a túlbuzgóknak a szájába az állatkínzásra felszólítást, holott semmi ilyesmiről nincs szó...