Regisztráció Blogot indítok
Adatok
miCoach

18 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedvtelésből vagy fogyás céljából; hetente párszor vagy versenyszerűen; aszfalton vagy murván; szereted vagy szeretnéd, hogy vége legyen - egyre megy, a futást egy dolog mindenképp megkülönbözteti a többi sporttól, minimális az eszközigénye. Egy dolog viszont felettébb…..
Minden kezdet nehéz! Amennyire egyszerűnek tűnik a futás, mint szabadidős tevékenység, annyi hibát lehet elkövetni, főleg, ha az ember épp csak most ismerkedik vele. Nem lehetsz egyik napról a másikra profi, ha tetszik, ha nem, meg kell fizetni a tanulópénzt, persze ha időben…..
Melyik a jobb? Sok kicsi lépés, vagy inkább néhány nagy? A legtöbb amatőr futó fejében felmerül ez a kérdés. Jack Daniels legendás szakedző kimutatta, hogy a leggyorsabb sprinterek nagyobb lépésekkel haladnak előre, mint lassabb társaik. Tehát nekünk is így kellene…..
Egymagad róni a kilométereket hosszútávon nehéz, kiábrándító lehet, és akár a kedved is elvehetik a kocogástól. Ne aggódj, van megoldás! Keress valakit magad mellé, aki veled tart, vagy csatlakozz egy futóklubhoz. Megannyi előnnyel jár a csoportos edzés!1. BiztonságCsoportosan…..
Sokan időbeosztásuk vagy feszített munkarendjük miatt csak késő este érnek rá kocogni. Mivel sötétben veszélyek leselkednek ránk, meglepetések érhetnek minket, így gyakran nem marad más, mint a futópad. Pedig ha néhány szempontot szem előtt tartunk, nyugodtan mehetünk ki…..
Nyakunkon a nyár, a nagy meleg, de ha komoly céljaid vannak, akkor  nem állhatsz le az futással. Hőségben, tűző napsütésben kocogni megterhelő, a felhevülő szervezet hűtéséhez és az izmok oxigénnel való ellátásához fokozott erőkifejtésre kényszerül. Ez veszélyekkel…..
Tyson Gay, a világ második leggyorsabb sprintere sérülés miatt miatt visszalépett a 100 méteres síkfutástól a világbajnoki válogatóként szolgáló amerikai atlétikai bajnokságon.A 2007-es világbajnok a 100 méter elődöntőjének bemelegítése közben jelezte: erősödő…..
Könnyedén jutott tovább a világ második leggyorsabb sprintere, Tyson Gay és a négyéves eltiltása után visszatért olimpiai és világbajnok Justin Gatlin az amerikai atlétikai bajnokság 100 méteres számában Eugene-ben.A csütörtöki első napon a csípősérüléssel versenyző Gay…..
Bár részletkérdésnek tűnhet, hogy milyen útvonalon fussunk, de éppen ez jelentheti a különbséget egy hosszú, erőt próbáló, de mégis hasznos edzés, és egy kellemetlen élmény között. Nem kérsz az atlétikai pályák unalmából? Íme néhány tanács a helyes választáshoz.1.…..
Miután kiveséztük az adidas miCoach mindentudó interaktív személyi edzőjét, a Pacert, most sorra vesszük a „kistestvért” a Zone-t. Nem ad ki hangot, nem alkalmas adatelemzésre, de egy futó alapvető igényeit így is bőven kielégíti.A miCoach Zone egy karórára…..
Új, edzést segítő eszközzel jelentkezik az adidas: a miCoach egyszerűen, mégis profin támogatja elsősorban a futókat, de mindazokat, akik erőkifejtésre késztetik magukat. Több részben mutatjuk be működését, előnyeit, tanácsokat adunk az elinduláshoz. Ezúttal arra térünk…..
Új, edzést segítő eszközzel jelentkezik az adidas: a miCoach egyszerűen, mégis profin támogatja elsősorban a futókat, de mindazokat, akik erőkifejtésre késztetik magukat. Több részben mutatjuk be működését, előnyeit, tanácsokat adunk az elinduláshoz. Most a miCoach…..
Új, edzést segítő eszközzel jelentkezik az adidas: a miCoach egyszerűen, mégis profin támogatja elsősorban a futókat, de mindazokat, akik erőkifejtésre késztetik magukat. Több részben mutatjuk be működését, előnyeit és tanácsokat adunk az elinduláshoz. Kezdjük az alapoknál,…..
Minden idők legnagyobb közép-kelet európai váltó futóversenyét rendezték vasárnap Budapesten: a 18. K&H olimpiai maraton és félmaratonra több mint 5500-an neveztek, 1150 csapat és 440 egyéni félmaratoni versenyző, köztük az adidas sztárcsapata, amely kategóriájában a…..
Hetek óta nagy dobásra készül az adidas sztárcsapata, amely gőzerővel készül a vasárnapi 18. K&H olimpiai maraton és félmaraton váltóra. Kíváncsi vagy, hogy bírja Pálinger Kati, Weisz Fanni, Erdei Zsolt, Harsányi Levente, Kovács " Kokó" István, Vajda Attila és…..
Éppen eléggé felidegesítettek a munkahelyen, vagy úgy érzed, van néhány kiló túlsúlyod, nincs erőnléted, vagy nem bírsz aludni? Akkor a futás a barátod! Egészségednek és saját magadnak is csak jót teszel, ha kocogni indulsz! Kevés hatékonyabb módszer létezik arra,…..
Elsőre a futásnál egyszerűbb sportolási lehetőség nincs, felhúzol egy cipőt, aztán indulás! Valójában ennél kicsit bonyolultabb a helyzet. Szeretnél belevágni, de nem tudod, hogyan kezdd el? Mi most néhány tuti tippel és jótanáccsal szolgálunk neked! Gyorstalpaló. Kezdjük…..
Még szinte nem is futottál, máris elfáradtál? Gondolkozz egy kicsit!Miért és mennyi idő alatt fáradunk ki futás közben? Ez a kérdés legalább annyira fejben, mint testben dől el. Az egyszerű kocogást tudatossággal kombinálva csodák érhetők el, ezt a célzatos munkát nevezzük…..