Regisztráció Blogot indítok
Adatok
amorph

0 bejegyzést írt és 77 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindannyian sok időt töltünk különböző épületekben: irodaházakban, üzletközpontokban, ipari létesítményekben és persze otthon. Néha azonban előfordul, hogy a hétköznapi munkavégzés vagy bevásárlás egyik pillanatról a másikra katasztrófába csap át. Földrengés,…..
amorph 2014.02.14 08:13:04
@ZeroPont: miért nem gyártod, értékesíted ezt egy kis webshopban? egy ilyen sípos, 2másodperc alatt oldódó karkötőt nagyon megvásárolnék.. kb. mennyibe kerül?
Bár az állásinterjúk többsége nagyjából hasonló forgatókönyv szerint zajlik, vagyis vannak állandó, visszatérő kérdések, bőven akadnak olyan jelentkezők, akik felkészületlenek, és a lehető legrosszab választ adják – újra meg újra. Az about.com karrier tanácsadója,…..
Bölcsészhallgatóként fűznék néhány megjegyzést az újra és újra feléledő témához, miszerint a műszaki és természettudományok a bölcsész- és társadalomtudományi szakok felett állnak. Klinghammer István emblematikus mondata már falvédőkön is terjed, azóta tudjuk, hogy a…..
amorph 2013.06.13 14:40:04
A harmadik világ (franciául tiers-monde) azokat az országokat jelenti, melyek a hidegháború időszakában sem a nyugati hatalmak, sem az egykori szovjet blokk országaival nem kötöttek szövetséget. A kifejezést Alfred Sauvy francia demográfus alkotta meg 1952-ben. Mára tágabb…..
A Fox újabb évadot kért a szerdai sitcomblokkból és a Following című horrorthrillerből, azaz négy sorozatot (a sticomok: New Girl, The Mindy Project és Raising Hope) rendelt be jóval a májusi upfronts előtt. A sitcomok teljes évadra, a The Following 15 részre jön majd, azért, mert…..
    Nehéz lenne összeszámlálni, hányan tértek be sajgó végtagokkal, vállal vagy derékkal Vargyas Béla portájára. A csíkszentgyörgyi férfi nem csupán az emberekkel „ tesz csodát”, masszírozásával sok állatot is megmentett már a pusztulástól. Nem…..
Az H&M februártól tényleg elindítja azt a kezdeményezést, amire szerintem már mindenki, aki tényleg szeret vásárolni, régóta vár. Nekem személy szerint elég sok helyet elfoglalnak azok a ruhák, amiket egyáltalán nem hordok, de kidobni sem szeretném őket. Ezért is tűnik…..
Már egy ideje a fiókomban tanyázik ez a toll, mert sajnáltam elhasználni. Tudtam ugyanis, hogy a Waterman tollak rohadt drágák, legalábbis abban az esetben, ha nincs rajtuk egy Ignis felirat. A Suzuki Ignis gyártási idejéből szabadon kiszámolható, mennyi ideje vigyázok erre a…..
amorph 2012.12.21 08:29:10
Belsőség Heti merítés 2012.11.04 08:04:44
Egyszerűen csak ennyi: SZERETEM Először is tudni kell, hogy ez az első autóm 19 évesen. Szerintem nem mondok hülyeséget ha azt mondom,hogy inkább egy öregebb autó mint egy új Htp Fabia 3 hengerrel :) Ne aranyat,valutát,Munkácsy-t...Landyt vegyél! A teljesen rendbehozott gép…..
amorph 2012.11.05 09:56:23
@DeezL: milyen baja szokott lenni a VW 3 hengereseinek? nekem egy 1.4 PD TDI Polom van, 6 eves.. 2 eve vettem 72ezres km-allassal.. szerintem egy 100as volt meg benne, amit letekertek, de mivel tenyleg jo allapotban volt, igy nem firtattam.. mindenesetre vezemruszijat es olajat egybol csereltem benne, mentem 2 ev alatt 50ezret mialatt meg 2x volt olajcsere.. ennyi volt az osszes koltesem ra leszamitva egy szett teligumit.. vegyesben fogyaszt 4,5 litret szazon, de ha a klima is megy es meg taposom is, nagynehezen akar 5 litret is meg tud enni.. annal tobbet meg sosem tudott, pedig 2 eve folyamatosan vezetem excelben a teljes tortenetet :)
de van valami olyan tipushibajuk ezeknek a motoroknak, amitol felnem kell, hogy a kozeljovoben bekovetkezhet?
amorph 2012.11.05 11:20:37
@dani: koszi, akkor meg 2-3 evig nyugodtan alszom, utana meg lepek valamit, szerencsere nekem mar az oratekergetessel sem kell majd foglalkozni
Akarod, hogy a faszbúkos e-mail címed legyen az alapértelmezett a közösségi oldalon? Nem? Basznak rá arra, hogy te mit akarsz, elvégre nyavajás kis user vagy és ingyé használod az oldalt... Két új változást is bevezetett a népszerű közösségi oldal, amelyről nem tájékoztatta…..
amorph 2012.06.27 09:29:36
@Környezettudatos: pedig van.. a vege fele egy vesszod hianyzik.. s egy dolog tudni helyesen irni es esetleg nem foglalkozni vele (mert annyira nem fontos ez a blog), mas dolog viszont nem tudni, de pofazni, hogy mennyire nagyon megy.. na ez a gaz inkabb
Ha mennél szívesen Lyonba, ráadásul nem is egyedül, akkor most abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy az AirFrance-nak és a 19-én induló új közvetlen járatának köszönhetően tudok is segíteni abban, hogy eljuss az egyik kedvenc gasztrovárosomba! A nyeremény: 2 darab…..
  A választ még mindig keresem. Természetesen nem a teológiai hátterében, félre ne értse senki, jelen videómban sem elemeztem magát A vallást. Nem az én reszortom. Az, azonban, hogy egy ilyen veszettül átlagos filmet sikerült gyártani egy kétségtelenül figyelemfelkeltő…..
A előző két részben, hogy is mondjam, elmérgesedett a helyzet Ned Stark és a Lannisterek között, meghalt egy király, egy törpét majdnem kihajítottak az ablakból és így tovább, nem egy szívderítő hely ez a Westeros. Ebben a stílusban folytatjuk tovább a történéseket egy…..
amorph 2011.06.07 11:02:39
@Amorphis: kidöfném a szemeid ezért a Benjenes beszólásért, te barom
amorph 2011.06.07 11:15:26
@Amorphis: mekkora suttyó vagy, elképesztő.. tehát akkor hátradőlhetek, mert a következő három évadban (3 évig) két kedvenc szereplőm úgysem bukkan újra fel.. köszi mindenképp, esetleg dobj egy mailt egyéb ilyen hasznos infókkal és akkor már nem is kell fárasszam magam a sorozat végignézésével..
A TV2 Champions League részlegének korábbi 80 százalékos leépítése után, kedden felmondtak Hajdú B. Istvánnak is, ezzel is folytatva az adó költségeinek radikális csökkentését. Hajdú B.-től azért válik meg a TV2, mert a kommentátor nem vállalta a csatorna új feltételeit.…..
Nem nagyon értettem miért ugrál összevissza az egész klippben ez az elbaszott operaház fantomja, de ameddig bírtam nézni, addig egész szórakoztató volt!..
Játszani jó! Játékra pedig mi sem lehet alkalmasabb, mint aminek a neve is ezt jelenti: leg godt azaz játszani jó. Röviden Lego. Csak a jegyzőkönyv kedvéért leírom: Lego a világ legjobb játéka. Pont! Emiatt könnyű nekem ajándékot venni. Nem is okoztam soha ilyen téren fejfájást…..
A 2010 legjobb sorozatait összegző lista első felét már olvashattátok, most következzen a legjobb nyolc mezőnye. 8. Rubicon (AMC) Az AMC sorozata a 70-es évek paranoid thrillerjeire hajaz, mely ennek, valamint az operatőri munkának és a sorozat jellegéhez abszolút illő zenének…..
amorph 2010.12.24 23:21:54
@Tiggger: bizony... a Sherlock es a Luther is igazán beférhetett volna :o)
Drága olvasók!Véreim! Magyarok!Megkérdezném tőletek, hogy ez a mondat:vége lehet a nyugdíjpénztáraknak kinek hogyan smakkol.1. Teljesen természetes.2. Jó az úgy is.3. Van benne valami furcsa.4. Hát, nem az igazi.5. Tök szar.6. Egyértelműen hibás, csak elírás lehet.És…..
A napokban Budapesten történt kukás balesetet a a www.kisalfold.hu is közreadta. Most néztem csak meg a hírlevelüket, s a kommentek között ezt a gyöngyszemet találtam. Itt nincsen semmi gyűlölet, én nem érzek gyűlöletet, de nem tudom az ilyeneket sajnálni. Persze nem érdemelte…..
amorph 2010.08.19 21:41:24
@Görény Jenő: ha van rá lehetőség valahol, én az egész életútról szeretnék bővebben olvasni, a lejtő tetejétől az aljáig, majd a visszaútról is..
A fiatalok úgy szeretik a képregényeket mint kecske a káposztát. Talán ez lehetett a  kampány kiinduló felismerése, mert más kapcsolatot így hirtelenjében nem látok a fiatalok bankolási szokásai és a kecskék között. A facebookon már megkérdeztem a többieket, hogy ők…..
Egy hazugság megkerüli a világot, mire az igazság felhúzza a bakancsát. (Mark Twain) Mi újság a nagyvilágban? Képzeljünk el egy embert, aki azt állítja, hogy 20 napig nem vett levegőt, és ennek bizonyítására tanúk előtt 20 percig visszatartaná a lélegzetét. Vagy egy orvost, amint bejelenti,…..