Regisztráció Blogot indítok
Adatok
andor26

0 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Maradandót alkotni, ami évtizetek távlatából is zseniális és emellett klubhimnuszként is megállja a helyét? Minél rövidebb idő alatt minél több lemezt eladni és a lehető legtöbb bevételre szert tenni, miközben befutott popsztárokkal kollaborálok? Megmaradni underground DJ-nek,…..
andor26 2013.06.06 10:35:19
A Wagon Repair kiadó vezetési munkálatait is ellátó kanadai techno-producer Mathew Jonson második albuma, a Her Blurry Pictures megjelenése már a küszöbön van, de a türelmetlenebbek lenyugtatására most teljes hosszában elérhetővé tették. A lemez mindenbe belenyal egy kicsit, van…..
Primate Április 1. alkalmából... 2013.04.01 12:01:32
Tudósíthatnánk elsőként arról, hogy John Digweed helyett egyenesen a Daft Punk érkezik Hyperre, vagy a Berghain ettől a hónaptól kezdve mindenkit szeretettel vár, de mivel ma amúgy is húsvéthétfő van, bármi viccesnek vélt hírérték csak szánalmas próbálkozás lenne. Helyette…..
Lemezmegjelenések terén nagyon durva nyarunk lesz, erre a tényre pedig a Boards of Canada és a Daft Punk mellett most három további előadó is ráerősít. A tovább után három vadonatúj dal képében meghallgathatjuk, merre tart a Little Boots-féle electropop, Matias Aguayótól…..
Primate Interjú - Kölsch 2013.01.12 13:23:42
Kölsch-t sokkal jobban ismerhetjük más művésznevek által, de elsősorban a kommerszebb körökből. Népszerűsége folyamatosan nőtt, írt tracket Nicki Minajnak, majd megjelent a Rune alteregó által kiadott Calabria, mely tulajdonképpen az USA Dance Number 1 csúcsára is feltört…..
B-oldal 2011 a B-oldal szerint 2011.12.28 07:30:00
Interstellar Overdrive szerint 2011 ilyen volt:Bár nem akarok túl hosszú évértékelő beszédet mondani, pár jóságot mindenképpen ki szeretnék emelni 2011-ből, hiszen szerencsére érkezett rendesen impulzus az arcunkba:Occam első albumaa Realistic Crew visszatérő korongjaaz…..
90 MIGHTY 90's PARTY 2011.10.27 20:52:00
Mainstream vs. underground? Kit érdekel? Miami bass-től a happy hardcore-on át a jungle-ig, dance, eurodance, a 90-es évek rock és metal bálványai, magyar popistenek és popszennyek. A Tündérgyár és a Blog Music Club most összefog, hogy maradéktalanul kielégítse roppant kifinomult…..
Rapid két gondolat merült fel bennem, miután beszkenneltem egy, a múlt héten levelesládánkba érkezett angol nyelven megfogalmazott levelet, melyben egy lengyel fotós, Mateusz Niedbal bemutatkozó sorai olvashatók. Az etikett ilyenkor szokásos köreit lefutva, a második bekezdésben Mat…..
Matt Wisniewski New York-i művész könnyed és frissítő vegyes technikájú képeket készít mindenki örömére. Digitális kollázsai hatásos fekete-fehér portréfotók és lenyűgöző tájképek ötvözéséből állnak össze. A főszereplők durva textúrájú hegyekkel, finoman vagy…..
andor26 2011.07.06 11:56:01
a medal meg az Axe (nem meglepő módon) elég szexisták

néhány egyéb kreatív (nyomtatott) reklám:
shtrend.hu/index.php/Minden-kep/ezert-szeretjuek-a-kreativ-reklamokat.html

meg néhány hasonló de némiképp sötétebb hangulatú társadalmi célú hirdetés: shtrend.hu/index.php/Minden-kep/komoly-tema-komoly-reklam.html

bár itt is van egy két szerintem sértő, például a kolbásszal magát felkötő kövér férfi
 Szeretnék egy hordozható külső wincsit. Nem értek annyira hozzá (ezért meggyőzhető vagyok), de eddig ezek tetszettek meg nekem: 1. Verbatim Store n Go, 500 GB. szín: türkiz.Tetszik még a lila és a zöld is, esetleg narancs. Ára: kb. 17 000 Ft (akciósan 13 EFt), 13…..
Lehet még valamit ehhez a címhez hozzáfűzni? Na jó, nem csak Rolex, hanem Hermès, Chanel, Dior, Patek Phillipe és Louis Vuitton. A Numéro magazin kínai kiadásában Charles Guo szerette volna feldobni valamivel karórás editoriálját, hát sikerült. Olyan, mintha valaki prezentációt…..
Jelentkezett már be különleges helyszínekről az Utazó, de a mostani fotósorozat aranyérmes, de legalábbis toplistás. A kis ribanc ugyanis most filmekből ismert helyszínekről csekkolt be, és a kamera felé fordulva hihetetlen pontossággal idézi fel a színészlegendákat.Itt például…..
Tarlós István nemsokkal azután, hogy felszámolta a gigadugót okozó budaörsi buszsávot, újabb ötlettel állt elő: a legalább két utast (tehát három embert) szállító autósok hadd használják a megmaradt buszsávokat, a főpolgármester ezzel az intézkedéssel csökkentené a…..
andor26 2011.06.10 15:57:50
shtrend.hu/index.php/Minden-kep/ilyen-egy-utkeresztezdes-new-yorkban.html ilyen egy útkereszteződés new yorkban, a videógrafika megalkotója egy olyan projekt részese, akik biztonságosabbá akarják tenni a város kereszteződéseit
Az egyik legszebb valaha magyar síneken járt mozdony a NOHAB. Bár a modell orra lehete jóval markánsabb, nekem ez még így is csodaszép. A MÁV M61-es granada_turnier (6894eske) keze műve. Az alapvetően ciki szockó járműipar talán legalja volt a Zaporozecs. A mi utcánkban…..
Veteránszabászat Mennyibe kerül? 2011.05.24 21:13:00
Úgy döntöttem, hogy neki kezdek a „mibe kerülős” posztnak. Nem lesz egyszerű, valószínűleg itt-ott elkalandozom majd, de igyekszem szekérderék hasznos információt csokorba szedni. A feladat több szempontból sem egyszerű, ugyanis egy autó felújításánál szinte…..
Ez egy szenzációs, egyedi ötlet, ami talán nem is annyira egyedi. Hiszen még nekem is eszembe juthatott pár évvel ezelőtt, és amikor mondogatni kezdtem másoknak, kiderült, hogy nekik is eszükbe jutott. Igény tehát nyilván lenne egy ilyenre, de nem tudok róla, hogy itthon bárki…..