Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kis864

0 bejegyzést írt és 90 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
    Egy hete jelent meg Vági Márton Miért nekem kell fizetnem azt, ha te gyereket akarsz? című véleménycikke az Azonnalin. A jobboldali sajtó azóta is epét hány. Vajon mennyire jogos ez a felháborodás?   "Biztos, hogy a partnerem a megfelelő személy erre a célra? Nem csak azért akarunk…..
A biztonságpolitikai „megmondó-ember” Földi László élesen kikelt a Kossuth Rádió Vasárnapi újság műsorában az internet ellen, aminek esetleges lekapcsolását is felvetette. Földi László viselkedését a népszerűségvesztéssel szembenéző orbánista ideológiai elit zavart állapota magyarázza. Ahogy…..
Óriási nyugdíjkorhatár-emelés jöhet Magyarországon. Mit gondolsz, valóban kell még emelni a jelenlegi korhatáron? Óriási nyugdíjkorhatár-emelés jöhet Magyarországon, nemsokára 70 éves korunkig fogunk dolgozni. A PwC által a magyarországi cégvezetők körében készített kutatás arra jutott, hogy a…..
Január nyolcadika óta az Emberi Erőforrások Minisztériumának fiatalokért felelős helyettes államtitkára Rácz Zsófia,  aki jogi diplomája megszerzése előtt, mindössze 22 évesen tölti be ezt a pozíciót. Lassan két hónapja felel az ifjúságügyért, de a nagy ritkán meghirdetett nyilvános eseményeken és…..
Hangsúlyozni szeretném: ez az újabb milliárdos agymenés se nem konzultáció, se nem nemzeti. Mert nekem bizony teljesen más fogalmaim vannak a Nemzetről, vagy bármiről, amit így nevezünk, mint nekik. Nemzeti lehet egy érzelem, egy eszme, egy cselekedet, egy ember, de nem egy levél. Amikor meg…..
Egyre több otthont hirdetnek amerikai konyhás nappalival. Vannak jó tulajdonságai, de az éremnek mindig két oldala van, így most egy kicsit mögé nézünk ennek a típusú konyhának és kivesézzük, hogy milyen hátrányokkal jár, ha valaki ilyen lakás mellett dönt...
Ma már nemcsak köztudomású a Microsoft magyarországi leányvállalatának korrupciós botránya, hanem büntetőeljárás is indult az államhatalmi szervezeteket érintő visszaélések ügyében. Ilyesmire egyre ritkábban kerül sor, ezért érdemes végignézni a Microsoft-ügy történéseit, hátha ezek ismeretében…..
kis864 2019.10.05 13:45:10
@luis5: Ha régen loptak és csaltak meg most is akkor minden rendben van?
Egymást kioltják az eredmény tehát=O

Ez így rendben van?
Szerinted?
Szerintem nincs.
A "kik a magyarok ősei?" kérdés rendszeresen felvetődik a hazai médiában és Kőrösi Csoma Sándor óta - vagyis már kerek két évszázada - hogy kiemelten foglalkoztatja a magyarságot. Kőrösi Csoma 1819 novemberében (vagyis épp most 200 éve) indult el Erdélyből gyalog-szerrel (!) Indiába és Tibetbe, hogy…..
Féláron esznek. Ráadásul a királyi vár új lakója fordítva fogja a kést, miközben a Gundel szotyimenzáján a vagdalthúst szeleteli. Kedves #Gundel - ez aztán remekmű. Igazi Fine dining...
Sokszor eszembe jut ő. Vajon, mi lehet vele. Sok sok éve már, hogy nem találkoztunk, sok sok éve már, hogy nem tudom, merre vitte sorsa.  Nem akart engem. Mindig kihangsúlyozta, ha összevesztünk, hogy csak "véletlen" gyerek vagyok, egy olyan apától, akit sosem szeretett, sosem ismert. Egyéjszakás…..
kis864 2018.10.31 10:33:38
@BiG74 Bodri:
Persze, hogy komoly.
Most jelentem fel Őket gyilkosságért, mert ha nem csinálnak meg akkor nem kellene meghalnom.
Mennyi külső anyagi támogatás járjon az egyházaknak? Szolgálniuk vagy szolgáltatniuk kellene? Elvárható-e, hogy csak a hívek tartsák el közösségeiket, és milyen feltételek mellett fogadható el az állami támogatás? Vajon összeegyeztethető-e a keresztény teológiával az egyre növekvő iskolai…..
Három nappal ezelőtt ismertettük a Gallup azon nemzetközi közvéleménykutatását, amelyben egy, látszólag roppant egyszerű, mégis elképesztően összetett (és komoly indulatokat kiváltó) kérdésre kérték 64 ország teljes lakosságát reprezentáló, 62 ezer főből álló minta válaszát: ha az ön országa…..
Szerző: Németh Ákos Szombat délután három körül verőfényes napsütésben a búcsúi határon, Ausztriától 20 méterre megbüntet a Magyar rendőrség két marcona képviselője, mivel nem világított a lámpám! Természetesen jogos volt a büntetés, sajnos tényleg elfelejtettem felkapcsolni. Elismertem,…..
Bizonyára Ön is, mélyen tisztelt Olvasó, áltélte már azt az elképzelhetetlen horrort, amit a magyar utakon tapasztalhatunk: balesetből származó roncshalmazok minden utcasarkon, letarolt óvodáscsoportok hullahegyei az út szélén… még jó, hogy szeretett gondnokuk, a nanny state Magyar Állam kiemelt…..
Végigélni egy kapcsolat minden mozzanatát a nagy nyilvánosság előtt: átlagemberként nem is gondolunk bele, mennyire fárasztó lehet. A nyilvánosság ugyanis hat a kapcsolatra, és ez alól nagyon nehéz kivonni magát egy-egy ismert párnak. Nádai Anikó Aurélióval való szakítása után fogalmazta meg: mivel…..
Fontos dolgok derülnek ki a Ryanair legfrissebb üzleti beszámolójából. Eddig is sejthető volt, hogy mire megy ki a játék a szétültetéssel, mostantól biztos a dolog, teljesen összeállt a kép. Nagyon röviden: mindenekelőtt az üzemanyagár szárnyalása miatt a megtérülés váratlanul és nagy mértékben…..
Az utóbbi időben egyre nagyobb terhet rótt a Magyar Postára a sok kínai küldemény. Egyre kevesebb a kézbesítő és egyre több a csomag. A Magyar Posta a Kínai Postával történő elszámolása során sem kapja meg a kézbesítés teljes költségét, így ez egyre nagyobb veszteséget okoz a postának.Valószínűleg…..
kis864 2018.04.02 07:22:29
@Demokrata Hungarofil: " ? "- a posta vezére vagy?
Akkor tudod, hogy csak a te magad miatt kampányolsz.
kis864 2018.04.02 07:24:41
@kis864: 957.04.01.-én születtem.
"Manifesztálódott az integrációtok poltpéterekben, tiborczokban, kibaszott némethszilárdokban, pharaonokban." Ismert roma újságírók szóltak be Lázárnak.......
A Stop-Soros törvény által bevezetni tervezett korlátozások  sértik a szerveződés szabadságát és nem lehetnek szükségesek egy demokratikus társadalomban, s nem összeegyeztethetőek a nemzetközi emberi jogi elvárásokkal – fogalmaz az Európa Tanács emberi jogi biztosának ma közzétett közleménye az…..
Úgy döntöttem, ellenőrzöm, hogy igazak-e a hírek a Nemzeti Konzultáció internetes felületének gyengeségeiről. Alig egy órán múlva már egy tömeges hamisítást elkövető csaló nézett vissza rám a tükörből. Hiszek a nyilvánosság erejében, úgyhogy publikálom az eredményt, aztán vihet a TEK. Komolyan…..
Orbán Gáspár – az elsőszülött férfiember a Viktor fémjelezte családban – miután élete beteljesülését a focizásban látta, de egy Isteni sugallat – vagy egy kitett láb – hatására alkalmatlanná vált e nemes célja beteljesülésében rájött, hogy új „élet-beteljesedés” után kell nézzen. Ez lett a…..
A hivatalos ötvenhatos programsorozat idén a Stefánia-palotában tartott ünnepséggel indult október 19-én, a katonai hagyományokat ápoló társadalmi szervezetek képviselőinek tartott rendezvénnyel. Vargha Tamás államtitkár (a képen) nyitóbeszédében férfias határozottsággal közölte a hallgatósággal,…..
Orbán helyettese felszólította Orbán volt helyettesét, gondolja át a hűség fogalmát...
kis864 2017.10.09 09:04:16
Már többször elhaladtam egy újonnan nyílt ázsiai ihletésű bisztró előtt Helsinki egyetlen bulevárdján, de letesztelni még nem tudtam az éttermet, mivel eddig vagy találkozóra siettem, vagy épp egy vacsoráról gurultam hazafelé megtömött hassal. A múlt szombati késő esti filmfesztiválozást követő…..
kis864 2017.09.28 11:24:50