Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sirtos

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
ByeAlex @ Zöld Pardon, 2013.05.04. Ha az embert élete legrosszabb koncertélményéről kérdezik általában egy túlzásba vitt ivászattal egybekötött tinédzserkori emlék jut először az eszébe. Nekem viszont jó ideig ByeAlex Zöld Pardonban adott koncertje lesz az első reakcióm,…..
sirtos 2013.05.05 16:06:46
@fordán tamás: Hát igen, ennél a bikicsunáj is jobb volt!
 Alternatív Nemzeti Választási Bizottságot hoz létre az Együtt 2014-PM,az MSZP és a DK. http://m.origo.hu/dwap/origo/itthon/20130417-egy-civil-bizottsag-felugyelne-a-valasztasokat.html (Fotó: 168 óra) Mészáros Antónia az ATV-ben 2013. április 17-én 7,30 órakor érdeklődéssel…..
  Indulj az útra és vissza se nézz! Múltad a fájó, bús ezer év. Rád ragyog végre a fényteli nap, Boldogan, vígan zengd hát e dalt. Április 4-ről szóljon az ének, Felszabadulva zengje a nép. Érctorkok harsogva zúgják a szélnek Felszabadítónk hősi nevét! Április 4-ről…..
A garati váladékcsorgás az a jelenség, mikor a beteg azt érzi, hogy valami folyamatosan vagy visszatérően csorog hátra az orrgaratból lefelé a torkába. Ezt az érzést az orrban, orrgaratban termelődő, kóros mennyiségű váladék okozza. Fontos kiemelni, hogy kóros mennyiségű a…..