Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Picur75

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Avagy így tömegközlekedj havi húszezerért. A duplán vett bérlet oka, hogy az automata az utas szerintem nem nyomtatott, de a gép mást mond. Volt már ilyen sztorink, ott még egy korrekt választ is találtok. Panaszosunknak egyébként egészen jó megoldási javaslatai lennének, de…..
Picur75 2019.06.12 23:48:19
@Snagal: Hát most meglepődsz biztosan, de a BKK nem rohan ki azonnal a helyszínre a kedves ügyfél panaszára. Ilyenkor annyit tehetsz, hogy felhívod az ügyfélszolgálatot, ahol elmagyarázzák, hogy 30 napon belül kivizsgálják az esetet. Ezután 30 nap múlva kapsz egy -mailt, hogy jogos a panasz ( jó esetben) és onnantól már csak két hónapot kell várni, hogy a számládon landoljon a pénz. Tapasztalat.
Picur75 2019.06.13 06:23:44
@DarkWolf: Elvileg látják, vissza tudják nézni az automata programjában. A férjem is így járt, vissza is kapta a bérlet árát, igaz csak 3 hónap múlva.
Ismét itt van régi jó ismerősünk, a Spurifuvar! A költöztető cég 2015-ben többek között félrekalkulálásért és ügyeskedésért járt nálunk, idén tavasszal pedig tönkretett búrotok és eltűnt holmi is szerepelt a panaszban. De hogy ne unjuk meg a sztorikat, a harmadik rész egy óriási csattanóval fog…..
A gyerekek az iskola udvarán viháncolnak, kergetőznek, élvezik a tavaszt. A Te kisfiad azonban nincsen közöttük. Ő magára hagyva ül másfél órán keresztül az osztályterembe zárva, teljesen egyedül. Nem csak ma, sok másik napon is. Nem beszél, segítséget kérni nem tud. Mozgáskorlázottsággal él és Te…..
Picur75 2017.07.12 08:54:05
Na kár volt elolvasnom a kommenteket... Ilyenkor arra gondolok, talán csomagolni kellene, nem holnap, hanem ma és a gyerekemnek megadni azt a lehetőséget, hogy ne egy normális ország toleráns társadalmában nőjön fel. Szülőként átélni egy ilyen helyzetet borzalmas, sajnos mi is megtapasztaltuk, hogy milyen az, amikor az óvó nénik közösítik ki a gyerekemet és minden nap sírva viszem haza, mert majd megszakad a szívem, amikor a bánatos arcocskájára nézek. Sok intézményben még midig az a szemlélet uralkodik, hogy a dolgozók érezzék jól magukat, nekik legyen kényelmes a munkájuk, a gyerek szükségletei pedig le vannak ejtve. A fiam régi óvódájában is folyton azt sorolták, hogy mit, mért nem tudnak megoldani. Érdekes, hogy átvittem egy másik oviba, ahol mindenre van megoldás, nincs kiközösítés. Hozzáállás kérdése, nem kifogásokat kell keresni, hanem megoldásokat. És igen, tudom, hogy túlterheltek a tanárok, de akkor sem bánhatnak így egy gyerekkel. Nem egy gyárban dobozolnak, ahol ha elrontják max nem lesz szép a csomagolás, hanem emberek életéért felelősek. Én kórházban dolgozom, elég sokszor 2-3 ember munkáját egyedül végzem és igen, nagyon fárasztó, de azért ha valamit nagyon szeretnék, azt meg tudom oldani. Persze könnyebb azt mondani, hogy nem tudom.. Szurkolok a szülőknek, hajrá, remélem egyre több szülő lesz aki felemeli a hangját és végre változik valami.
Picur75 2017.07.12 09:08:46
@GiaMarie: Így is van, semmit nem kell nekik nyújtani, elég ha az intézmény felveszi utánuk a háromszoros kvótát, ő meg integrálódjon, ha akar. Meg persze az is jól jön, hogy 3 gyermeknek számít az osztálylétszámban. Ugyan mennyi pénzbe kerül pl lebetonozni a lépcső mellé egy rámpát, vagy kialakíttatni egy wc-t, ahova kerekesszékkel be lehet menni? Ráadásul nem is az intézménynek kell fizetni, hanem vannak pályázatok, ahol simán meg lehet igényelni ezt az összeget. Mellesleg már minden építménynek akadálymentesnek kellene lenni az Eu-s szabályozás szerint. Persze könnyű az élet könnyebbik feléről osztani az észt, egészen addig, amíg nem születik egy ilyen gyereked, unokád, vagy te magad nem kerülsz ilyen koszolgáltatott helyzetbe és nem tapasztalod meg napi szinten ezt az életet...