Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fender11

0 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az emberiség történelme megírható úgy is, mint folyamatos építkezések és folyamatos rombolások sorozata. Sokszor egyetlen ember élete is elegendő egy ilyen típusú tematizálásra, ha a kortársak számára ez még oly megdöbbentő is.   (Fotó: privátbankár) Orbán…..
fender11 2011.06.01 14:56:30
@2llkedő: ott vannak az önkéntes ny.p.-k. én nem azt mondtam, hogy ne kell önállóan félretett. aki akar tegye. viszont a míg a m.ny.p. lopott és oda jutattott ahova, addig az ö.ny.p-knál erre kisebb az esély.
fender11 2011.06.01 14:57:02
@2llkedő: neked is ott van az előtő bejegyzés.
fender11 2011.06.01 15:00:55
@Balbágy: a végében egyetértek, dehát ez a politika...viszont így lett 2/3-ad amivel nagyobb az esély a kilábalásra mint sima felessel. ha jobb lesz, akkor mindenki meg fog bocsájtani a midnenért. erre indultunk el. ebben kell bízni. másrészt, az EU biztosított minket hogy oké jó elsz az úgy aztán szembeköpött. így megy ez, bizalmatlanság vana világban. és amíg nem bízunk egymásban,nem bízunk a másik szavában, a másik emberben, enm tiszteljük, addig sehova se juthatunk.
most megyek vizsgázni este jövök
Soha nem látott pozitív várakozások előzték meg Orbán Viktor második kormányát. Egy nem csak a hatalom megszerzésére, de kormányozni is képes politikus csodát tudott volna tenni az egypárti kétharmaddal.Orbán azonban elbukott. Olyan helyzetbe lavírozta magát, ahonnan már…..
fender11 2011.06.01 11:39:40
@előrelátó: ezzel a Pápás mondatoddal most a keresztényeket meg a vallásosokat cseszegeted?
fender11 2011.06.01 13:43:34
@előrelátó: 2002-2010 között mi volt azzal a majdnem 50%-al? mármint ami nem mszp-szdsz :D jah hogy akkor az más mi? el kell fogadni: a többség dönt kissebbség nyal! ennyi. aki meg ezt kétségbe vonja...az magát a demokráciát hazudtolja meg. nem véletlenül mondják, mondták sokan: vissza fogják még sírni az emberek a kommunizmust! magyar embernek ultraliberálisdemokrácia nem való!
fender11 2011.06.01 13:45:45
@dopp.man: az LMP alias LUP takarodjon a parlamentből! 2014-ben FIDESZ-KDNP-JOBBIK 2/3-ot! (FIDESZ vezetéssel)
Péntek éjjel meg szerettem volna nézni valamit a Jobbik Facebook csoportjában, de nem találtam sehol se. Bevallom férfiasan először azt hittem, hogy kitiltottak, mert túl sokat lázadtam a szittyák ellen.Így felkúsztam a Jobbik honlapjára és a Facebook-ból kijelentkeztem. Az…..
fender11 2011.05.28 13:46:18
@Mohamed: ott a pont! ÁMEN!
fender11 2011.05.28 13:52:52
@rkazinczy:
1. beszélj magyarul
2. ponthogy ez nem megoldás...a gyerekből is buzit nevelnek, aztán elszaporodnak szépen, ha hagyjuk őket mint a rák (ez lehet erős hasonlat, de a célnak megfelel )...hosszú távon nem egészséges...miért kell elfogadni azt ami természetellenes? (nem véletlenül hívják természetELLENES-nek még egyszer elmondom TERMÉSZETELLENES!)
Reggel óta visszafoglalták Barcelona főterét a rendőröktől a Democracia Real Ya aktivistái, a rendszer megváltoztatásért tüntető valódi demokráciát követelő mozgalom tagjai. Őket azért verte ki (szó szerint) a rendőség a térről, mert holnap a Barcelona BL döntött játszik,…..
fender11 2011.05.27 22:02:25
@nexialista:
hmmm lefogadom, ha az "arab" szót lecserélnénk például, "pajeszos" vagy "karvaly orrú"-ra akkor egyből jönne a moderátor....hagyjuk már szerencsétlen arabokat, mindenki cseszegeti őket aztán csodálkoztok ha "válaszolna" (jah igen bocsi ez is úgy kezdődött, hogy visszaütöttek...)
fender11 2011.05.28 00:19:10
@innen szép nyerni:
Az indextől már megszokhattuk, hogy állandóan csúsztat, mellé beszél, egyoldalúan mutat be rengeteg mindent, stb. Az emberek jó része csak hőbölögni jár ide, meg megtudni, hogy mit nem kell elhinni...
Röpke 800 milliárd Ft elköltéséről döntött ma a kormány. Ez igen. Tudunk élni. 500 milliárd a MOL-nak, 300 milliárd a MÁV-nak, ez a GDP-nek közel 2,9%-a, de mi az nekünk. Ugyan ebből az összegből jelentősen lehetett volna csökkenteni az államadóságot, ennek a pénznek a…..
fender11 2011.05.25 17:55:15
Miközben továbbra is a legmagasabb sebességi fokozatban dübörög a Fidesz-úthenger, az első Orbán-kormány óta nem látott mélypontra zuhant az egykor fiatal és demokrata párt népszerűsége. A Fidesz jelenlegi támogatottsága egy évvel a beiktatása után, 2011. május közepén…..
fender11 2011.05.17 02:02:29
@sofalwy: az utolsó mondatoddal egyetértek teljesen! de egyet meg ekll érteni! nem megy lesz minden jobb egyik napról a másikra! az én véleményem, hogy az még min 15 év mire komolyabban érezhető lesz! ahhoz hogy vonzóvá tegyük, éppen az kéne, hgy télleg radikális változtatásokat hozni! és leszarni, ha valami kicsit sérti a jogainkat, meg ilyeneket! több odaadást! önként! tiszteletből, alázatból. és igenis, leszarni az eu-t meg az iylen szarságokat, és keményen szembemenni ha az nekünk nem jó! (ezt azért mondom, mert figyeljétek meg, 16 körül vége az eu-nak! jobb mínél előbb alapozni az utána lévő időkre!) nem vagyok az erőszak híve, de a nehéz időkben sose volt megoldás az érzelmesség, a liberalizmus, a figyelmesség, meg iylenek...kőkemény fájdalmas lépésekre kell elszánni magunkat...a jövőért és nem a jelenért. aki meg elhitte, hogy nem fog fájni, az meg hülye, igen kimondom hogy hülye...én nem hittem el, de ennek ellenére oda tetteem az x-et, mert tudtam, hogy egy erős, egységes uralom kell most(igen uralom).
fender11 2011.05.17 02:04:41
@Bartolomeo Mazzini: keversz megint! nem azt mondtam hogy ki kommunista hol meg mikor meg miért, hanem azért mert A KOMMUNISTA RENDSZERBEN volt az ország a kettőnek semmi köze egymáshoz. úgylátszik ti paranojások, betegek vagytok, mindig azt hiszitek hogy titeket akarnak bántani.
Az MSZP Schmitt Pálhoz fordul, azt kérve, hogy bírja rá a fideszes politikusokat arra, ne szavazzák meg a nyugdíjak korlátozásával kapcsolatos módosításokat, vagy ha ez mégis megtörténik, az államfő vétózzon. Az ügy, mint csepp a tengerben, világosan mutatja, hogy miért is a…..
Kéretik nagyon figyelni mostan! A nemzeti országgyűlés nemzeti kétharmada ezekben az órákban, napokban vési ércbe – mit ércbe? gyémántba! – a nemzeti Alkotmányt. Ezt a szöveget érdemes megtanulni, mert nagyon valószínű, hogy amíg világ a…..
fender11 2011.04.11 23:02:17
én teljes mértékben egyetértek az új alkotmánytervezettel. nincs azzal semmi gong. ahhoz, hogy az ország belendüljön újra le kell tenni az alapokat. és most ne jöjjön mindenki azzal, hogy de előbb a gazdaság, de előbb a gazdaság... az új alkotmány megteremti az új irányokat, az új felfogásokat, egy új egészségesebb igazságosabb értékrendet, új formációknak nyit utat. Csak így indulhat be késöbb az a gazdaság is. Az eddig működő politikai felfogás, világszemlélet, gazdasági stílus megbukott. Erre bizonyíték, hogy nem csak Magyarország és Nemzetünk sodródott a pusztulás szélére, hanem a világ túlnyomó része. Leginkább az, ahol a nagytőke kezében volt a hatalom, és nem az Állam és a Nemzet kezében. Ez a kilábalás záloga.
Amúgy kérdem én: a 89-es alkotmány a tietek volt ha??? arra ti mikor bólintottatok rá??? azt egy választott testület alkotta meg??? NEM! A mostani sokkal inkább legitimebb. Ez kétségtelen. Az MSZP és az LMP rinyálnak, hogy kihagyták őket az alkotmányozásból. De senki sem akarta kihagyni őket, ők maguk vonutak ki! És ezután neki mernek menni a kormánynak? HAZUGOK! Ők az igazi árulók! Megkérdezték egyáltalán a szavazóikat/szimpatizánsaiket, hogy részt vegyenek-e vagy sem? NEM! Hát akkor meg!
És igen...a Nemzet az fontos...az egyik legfontosabb. Higgyünk a múltunkban, a kultúránkban, magunkban. Higgyünk abban, hogy senkinél sem vagyunk alábbvalóak.