Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hajbaszilvia

18 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van egy kérésem. Kérlek, nézd meg az alábbi linket.  https://www.vezess.hu/vezetunk/2016/12/23/negy-eros-foton-korosztalyok-kozti-szakadek/ Ennek valóban így kell lennie?  Ha elfogadod, igen, így lesz.  Legfőképp azzal fordulhat elő, hogy akármilyen autójáról is le kell majd mondania…..
40-es éveidet taposod. Épp felújítasz. Épp a lányod, fiad tanulmányai árát nyögöd. Épp autót akarsz cserélni, egy fiatalabbat, mert kell. Épp nagyobb házat tervezel, mert unod a lakást. Épp jobbról fúj a szél. Most meg épp balról fúj a szél. 40-es éveidet taposod. Mondogatták az emberek, hogy pár…..
Két kérdésem van, ami kivétel nélkül mindenkit érint:    1. kérdés: - Mi lenne, ha az állam nem 16, hanem inkább 20 % adót venne el tőlünk?? Válaszok, reakciók: Felháborodás, elégedetlenség, "nekik mindent lehet", "külföldre költözöm", bezzeg más országban,...stb.   2. kérdés: - Mi…..
  Sziasztok!  Szeretettel várok mindenkit a Pénzügyi Ébredések facebook-csoportba! https://www.facebook.com/groups/penzugyi.ebredesek/ Úgy gondolom, hogy a facebook mássága megfelelőképpen kiegészíti majd a Pénzügyi Ébredések blogomat. Miért tartom fontosnak, hogy minél…..
Tevékenységeim megkívánják, hogy időnként emberekkel találkozzam. :-) Nem először hallottam a fenti félszeg kérdést: "- Ugye nem MLM-ről lesz szó?" Most épp egy jó ismerősöm pottyantotta el a kérdést, és valahogy megszállt az ihlet. Így a neki írt levelemet igazából itt…..
Nagyon szeretem a jó dolgokat, ezért ezeket szívesen megmutatom, vagy elmondom másoknak is, ha érdeklődésre találok. Tudom, nem mindenkit érdekelnek az alga étrend kiegészítők. Munkám során tudom, hogy nem mindenkit érdekel a pénzügyi jövőképe - eléggé sajnos, és soxor még a…..
Információs korban élünk. Akinél az információ van, annál a hatalom, az erő, a kiszámíthatóság, a lehetőségek tárháza. Ma még lehet ingyen kapni. Ha nem becsülöd, LEMARADSZ!! Legalább hallgasd meg!    1) Vannak emberek, akik előre félnek az információtól - mint egy…..
Ha van passzív, akkor van aktív jövedelem is? Igen! Az emberek a 4-6-8-12 órás alkalmazotti állásukban a munkahelyükön aktivitásukkal aktív jövedelemre tesznek szert. Eladják az idejüket, általában 8 órányi keretben, és ezért pénzt kapnak. Órabért, havi alapbért, esetleg…..
Eltelt egy kis idő a legutóbbi gondolat óta. Az utóbbi időben nagyon sokat tanultam. Mit mondjak? Sokkal jobban érzem magam! :-) Megcsináltam a CASHFLOW 101 pénzügyi intelligencia oktató társasjáték játékvezetői tréningjét, és sikeres vizsgát tettem. Az információs blogot már…..
Sziasztok Kedves Osztálytársak!Nem riogatni akarlak Benneteket, de ami tény, az tény: immár 29 éve végeztünk a II. sz. Általános Iskola padjai között alaptudásunk megszerzésével Sárszentmiklóson. :-)Bernáth Csabi adta az ötletet és az igényt először arra, hogy lehetne már…..
Álmodozol-e arról, hogy jó lenne, ha sok pénzed lenne? Vannak-e visszatérő anyagi problémáid időnként? Biztosan állsz a lábadon, de még ennél valamivel többre vágysz? Alkalmazott vagy, jó állásod van, mégis szeretnéd jobban érezni magad a bőrödben? Nincs jó állásod, és már nagyon szeretnél…..
A cashflow angol szó, jelentése készpénzáramlás. Lehet pozitív, lehet negatív előjelű is. Úgy számoljuk ki, hogy megnézzük, mennyi az összes bevételünk a hónap folyamán, és megvizsgáljuk, összeírjuk, mennyi az összes kiadásunk. Vannak, akik ezeket az adatokat összeírva…..
 Az első és második gondolatban taglalt helyzetem árnyaltan kezd kitisztulni, világosabb színt alkotni az elmémben. A több év, ami visszavan a futamidőkből, még végeláthatatlannak tűnt nemrég. Esélyt sem láttam arra, hogy annyi plusz bevételre tegyek szert, hogy akár egy…..
 Ezennel kijelenthetem, hogy FEJLŐDÖM!!! :-))))Érzem a hatását a rengeteg könyvnek, amiket olvastam! Mint pl.:Robert T. Kiyosaki: Gazdag papa, szegény papa Robert T. Kiyosaki: Cashflow négyszög Robert T. Kiyosaki: Jó hitel, rossz hitel T. Harv Eker: A milliomos elme titkai -…..
hajbaszilvia 2011.10.09 23:07:57
@Saab:
Hello Szabolcs!

Köszönöm a hozzászólásodat és ajánlásaidat!

Nem tudtam, hogy a tízparancsolatról könyv is van, én a hanganyagot szoktam hallgatni. Erre is gondoltam kitérni valamikor, majd ahogy jön a mondanivaló. :-) Mostmár akkor a könyvet is le kell vadásznom valahol. :-)

Agykontroll CD-ket tanfolyamon kívül is lehet vásárolni? Egyelőre a könyvet olvastam Silvától Agykontroll címmel, még hanganyaghoz nem jutottam hozzá. Talán mert találtam addig mást.
Ami késik, nem múlik! Eljön ennek is az ideje! :-) Székesfehérváron lesz Agykontroll tanfolyam novemberben, előtte egy ingyenes tájékoztató októberben: www.kofemmuvhaz.hu/programok.htm

Kellemes hetet kívánok!
Szilvi
 Annyira nem szeretek beszélni a hiteleimről, hogy majdnem abbahagytam a blogomat emiatt. Bátorítottak többen, hogy folytassam mindenképpen, mert hiszen a cél, ahogy kezdtem is az egész írását, az, hogy hasznos lehet mások számára. Köszönöm, hogy ébresztőt fújtatok…..
Pénzügyi ébredések 2. gondolat 2011.04.14 23:31:00
 Egyáltalán hogyan lehet odáig eljutni, hogy az ember ki sem látszik a hitelekből?   Megvallom őszintén, én már nem szeretek a hiteleimről beszélni. Nagyon sokat olvasok mostanában – bár előbb kezdtem volna ezekkel a könyvekkel, majd mondom, melyekkel -, és mindenhol…..
 - Szia! De jól nézel ki! Ott laksz még a panelban? Vagy eladtad már?- Ebben a piaci helyzetben? Még nem vették meg, lehetne több érdeklődő is.- Megvan még a jelzáloghitel a lakásodon?- Persze, meg.- Hány évre szól? 15? 20? Esetleg 25?- Ne is kérdezd.. Nyugdíjig…..