Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kocsmaros

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Érvek az állami tulajdonú légitársaság fenntartása mellett:  ...ennyi.Semmi szükség állami fodrászszalonra, csemegeüzletre vagy golfpályára, ugyanis ezeket a szolgáltatásokat a piac képes nyújtani a fogyasztói igényekhez igazodva. Ugyanígy nincs szükség állami…..
A Ténytár szerkesztőségének tagjai mostanság kifejezetten örülnek annak, hogy már túlestek az egyetemi éveiken. Az általunk is több alkalommal elemzett felsőoktatási törvénynek hála, az idén felvételiző diákok még mindig nem tudják, pontosan mennyit is kell fizetniük,…..
kocsmaros 2012.01.18 22:01:23
@bélabácsi2:A rendszerváltás előtt is megvoltak a hasonló problémák és akkor is voltak és volt lehetőség pénztkeresni PL: vagonkirakás,piaci alkalmimunka,költöztetés, hólapátolás STB Szerintem most is van csak keresni kell...Akkor nem lehetett a diploma után külföldre menni dolgozni...Ma az adófizetők pénzén tanulni aztán irány a nagyvilág,,,A megöregedett adófizetőt meg nincs orvos aki ellása.. Aztán ott a sok semmire való humán diplomás ...EZEN VÁLTOZTATNI KELL még akkor is ha ez sokembernek nem tetszik...
kocsmaros 2012.01.18 23:36:02
@Zabalint: Régen is kellet és ma is sokan vannak akik nem mennek be minden órára...Ismreőseim közöt ma is van aki munka mellet tanul...Aki nagyon akar az megtalálja a lehetőséget a tanulásra...Ez persze lemondással és áldozattal jár, de valamit valamiért..
Egy szegedi szoláriumszalon büntetést kapott az Artisjustól, mert a háttérben szóló rádió után nem fizette be a jogdíjat. Nem, ez nem valami hülye április elsejei vicc, ez egy valós hír.Megbüntetett egy szegedi szoláriumszalont az Artisjus, Magyar Szerzői Jogvédő Iroda…..
kocsmaros 2011.11.06 18:02:47
@smokedoc: Pont igy jártam a vendég a saját rádióját halgatta, ezt irásba is adta a biróság mégis a szerzői jogvédőknek adott igazat. A vendég vallomását figyelembe se vették.Fizetnem kellett.Láttam árverést a jogvédők miatt. Ez egy tolvaj banda. KI ADOTT NEKIK ILYEN HATALMAT AZT IS AGYON KÉNE ÜTNI. Tanács: ha jogvédőt látsz üsd agyon.
Nívó Legyünk már bóvli végre! 2011.10.28 09:09:00
Tudom, kicsit erősen hangzik a cím, de lenne egy nagy előnye a bóvli kategóriának: végre a piac rádöbbentené a kormányt, hogy ez így nem mehet tovább! Ha már az elmúlt 20 évben nem sikerült... Elég jó esélyünk van erre: a legutóbbi állampapír-aukció csúfos bukás lett, és…..
Hasonlóan a kisebb parlamenthez, az országgyűlési képviselői juttatások rendszerének megváltoztatásának témája is időről-időre felbukkan hol a bal, hol a jobboldalon. Nincs is ezen mit csodálkozni, abban ugyanis nagy az egyetértés a pártok között, hogy a jelenlegi rendszer…..
Gyurcsány Ferenc vásárolni volt, és ezt egy blogbejegyzésben is megírta. A boglári Tescoban nagybevásárlást tartott, és a tejeknél érdekes választás elé került: most melyiket vegye meg, az olcsó, 120 forintnál alig drágább szlovák tejet, vagy a 240 Ft-os magyar tejet? Te…..
kocsmaros 2011.07.29 20:36:38
@mindegykj2t5gb: Egy tejipari válalat nyugdijas igazgatoját kérdeztem hogy mi az igasság a tej árakal. Sok évig mig tej szakmába volt a tej pontos árát soha nem tudta meg .Minden gazda másképen számolt. Álandóan csődel fenyegetőztek közbe meg vették az új terepjárót. Ez pont olyan mint most a dinnye. Nállunk a dinnye árát akarják emelni /védeni/ Szlovákiába tegnap vettem 59ft/kg /átszámolva/ dinnyét MAGYAR DINNÉT.
Volt rá példa, hogy a harmadik országból Magyarországra behozott kukoricát átcsomagolták, és magyar vetőmagként adták el, ráadásul GMO-szennyezett volt. [...] A tárca kész arra, hogy sóval hintse be minden olyan cég helyét, amely hamisításra vetemedik – fogalmazott a…..
kocsmaros 2011.07.26 22:40:49
@masenyka.73: @Reeei90: @Ipari-antidepresszió: Sok véleményt elolvastam de senki nem irta meg miért nyolcszorozódott meg a vastagbél RÁK Magyarországon az elmult 20 évben. Vagyha már ugyis sok mérget eszünk eggyel több vagy kevesebb nem számit. Aztán meg ha tilos a GMO akor vegye tudomásul minden paraszt. Mert ne hogy valaki is elhigye hogy a paraszt nem tudja mit VET... és ugy vet el többszáz hektárt csak most jó lenne másrafogni a balhét és még kártéritést is kérni....
kocsmaros 2011.07.27 00:04:21
@Reeei90: Elfogadom mások véleményét de senki nem irta eddig hogy Magyarországon GMO-os kukoricából hettáronként mennyi haszon van . Lehet hogy ennek a haszna is külföldön csapodik le. A cukoripar szétverésből kinek van haszna. Hol a sok kövér liba ,nem szabad tömni mert fáj a libának. Hol vannak a magyar sertéstelepek. Az 1970-es években a fél ország tatott hízóz ,bikát ,birkát ,libát a világ szinte minden tájára expotáltunk. Kinek volt érdeke megszüntetni, tönkre tenni a magyar álattenyésztést: AMULTIKNAK . Ma honnan honnan jön a GMO ONNAN: HOVA MEGY A HASZON...Eről szól az egész . Várom mindenki véleményét.
Ki véd meg minket, ha a rendvédelmisek és a kormány közötti kötélhúzás elfajul, és zavargások törnének ki? Valamiféle veszélyt a kormány is érezhet, mert legalábbis meglepő volt az a nyilatkozat, amelyben „elvárják” a rendvédelmisektől, hogy a rend, és ne a rendetlenség…..
Szívatja a Lakiteleki Takarékszövetkezet a Pénzcentrum.hu olvasóját, a tét nem kevés szinte mindent bukhatnak. A család mindenét elveszítheti, 50 milliós hiteltartozásuk megmaradt annak ellenére, hogy a hitelező takarék már elvette tőlük 125 milliós ingatlanjukat. A…..
kocsmaros 2011.06.10 22:54:03
@gabest1: Ha valóban 154 milliót ér az ingatlan miért nem árverezték el.Az árverési törvény szerint 50%-on 77 millió az ára ée nem 2.5 milló. ITT valami suskus van forduljanak birósághoz.
Mit lehet kezdeni egy négyéves követeléssel? Ez a poszt egy kicsit "énposzt" jellegű lesz, mert velem történt meg, és a végén szeretném a kedves olvasó tanácsát kérni, mit érdemes tenni ilyen helyzetben.  2006-2007-ben a régi albérletemben szerződésem volt a…..
Talán nem olyan meglepő, de igencsak idegenkedem az összes szakszervezeti megmozdulástól, munkabeszüntetéstől. Általában nem értem, miért várja el a dolgozó nép egyik fele, hogy mindenki más szolidarítson velük, és mosolygósan küzdjön magasabb fizetésükért, jobb…..
kocsmaros 2011.05.08 21:51:29
@Szalai Máté: Szerintem 40 évesen mindenki tud még változtani a munkályán ha a körülmények ugy alakulnak.55-60 évesen meg a katona,rendőr, tüzoltó lásson el laktanya örzést, ügyeletet stb. 60 éves kömüves, festő, ács, boltieladó,szerelősori munkás 1-se tud már ugy dolgozni mint 40 évessen, akkor mért várjuk el hogy 60éves sofőr tarsa el a 45 éves nyugdijas rendőrt mert a nyugdijast a dolgozó tertja el ezt mindeki tudja csak nem akarnak róla tudomást venni eggyesek.
A FIDESZ és Orbán népszerűségének csökkenése beindította a marketinggépezetet: elővették azt a csodareceptet, amit már anno Gyurcsány is megjátszott: a hivatalban lévő miniszterelnök tiszteletét teszi egy bulvárshow-ban. És mivel ebben a műfajban ma (számomra némileg…..