Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bigyómanus

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Éder Krisztián fotókiállítása amiatt izgalmas, mert egyrészről Éder Krisztiánról, vagy ha énekesként említjük, akkor SP-ről van szó, másrészről pedig mert a MOME-n tanult és mert korábban is olyan divatfotók kerültek ki a keze alól, amelyekre érdemes volt figyelni. Így aki…..
Loftlakás a szuterénben (tipp: Anette Laboux) - fotó Karos csillár és kondigép a bevakolatlan szobában - fotó Különleges kútház a pincében, tévével a tetején  - fotó Giccsezhetitek, pusztaromantikázhatjátok, nekem akkor is tetszik - fotó Eladó Vadász…..
A kivándorlás az elmúlt hónapokban igencsak felkapott téma lett a közbeszédben. Az internetes oldalakon egymást érik a külföldön szerencsét próbáló magyarokkal készült interjúk és történeteik. Lassan nem múlhatnak el úgy politikai beszédek, hogy ne lenne szó benne…..
A lényeg, hogy a számot minden körülmények között végig kell énekelni, ahogy a jó Aketosz mondotta. Néha egy borz seggébe nézve, néha kígyók közé nyúlva. Ettől a csaj eléggé metálosra veszi a figurát persze, de tizedjére is annyira vicces, hogy hasonlóan üvöltesz a…..
Bigyómanus 2012.11.21 11:25:41
... mindenki elmegy ..
Bigyómanus 2012.11.15 21:02:55
Subba HIPSZTER MAGAZIN PONT KOM 2012.11.15 17:10:52
Létezik! ..
Bigyómanus 2012.11.15 19:14:14
@FalcoM: Nem olcsó :)
Subba Mi jár a fejedben? 2012.11.08 17:40:47
Üveges tekintettel bámulsz magad elé? Még a Facebook is a klasszikus kérdéssel basztat: 'Mire gondolsz most?'. Talán így, ezzel a művészi videóval lehetne a legjobban megfogalmazni, hogy éppen - mindig. ..
Bigyómanus 2012.11.08 22:20:43
@gőzkazánpiszkáló: Igen ez a régi szocializmus.... Mindenki baszott dolgozni! :)
Bréking nyúz, mondhatnám. Meg felemlegethetném a debileket, akik szerint hülyeség a robogórendszám. Mert ellopták. Igen, a kék szutykot, ami miatt kiröhögött a szerkesztőség és azt állították, ennél 25 ezer forintért sokkal jobbakat vehettem volna. (Igaz, közben a kezük bent…..
Bigyómanus 2012.11.06 11:29:21
@SirDrake: Ez komoly!!!! :))
A 2009-es, 2010-es és 2011-es nagy sikerű listák után immáron negyedik alkalommal, idén is szavazásra bocsájtottuk a kérdést olvasóink körében:"Ki Magyarország Legstílusosabb Férfija?"Idén augusztus 21-én nyitottuk meg a lehetőséget az olvasók számára, hogy az általuk…..
A vihar elmúltával lassan magához tér New York (és az Egyesült Államok többi érintett része). Arra voltunk kíváncsiak (és kértünk meg Titeket), hogy milyen volt belülről megélni az elmúlt napokat. Rolf küldött is beszámolót New Yorkból, sok képpel és videóval. Az ő…..
Amikor az egyik kommentelőnk röhögve jelezte, hogy az X-Faktor legutóbbi döntőjében a kockahasat kajakra odafestették Szabó Dávidra barnítókrémmel, csak legyintettünk, és a kicsinyes rosszindulat újabb megnyilvánulásának tekintettük, amit akár az a kép is kiválthatott, amin…..