Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szilárd.

70 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Myswing #66 Cipők a villanydróton 2014.11.11 16:46:13
Nem egy városban, ráadásul nem is egy helyen látni, hogy a fejünk fölött átívelő elektromos vezetékeken egy-egy pár cipő virít. Már régebben is megfigyeltem ezt a jelenséget, de múltkor a Corvinnál járva találtam egy újabb példányt és gondoltam most már ideje utána…..
Nem is olyan rég, újra a Hősök terén járva felfigyeltem valamire, ami addig még sosem tűnt fel. Ha már ott voltam és rám tört a művelődés vágy is, elindultam az emlékmű jobb oldalától balra, közben szemügyrevettem az uralkodók szobrait és elolvastam még a domborművek alatti…..
Az önkiszolgáló mosoda fogalma korántsem számít már újdonságnak Magyarországon, azonban ha megemlítem valakinek, hogy nemrég mostam is egy ilyen helyen, akkor általános rácsodálkozás a válasz. Amerikai filmekben többször látni olyasmit, hogy valaki bemegy egy mosógépekkel teli…..
Szilárd. 2014.10.19 01:25:53
@zbzbzb: Olyasmire gondolsz, mint például a felszólító mondat végére felkiáltó jelet kell tenni, vagy arra, hogy ne toldjam meg a szavakat extra betűkkel? Két mondatot írtál, mindkettő hibás.
Myswing #63 Megújul a blog! 2014.10.14 14:00:20
Mostantól szép új külsővel, és némileg kevesebb "giccsel" újra elkezdek posztolni itt a Myswingen. Megváltozott a blog alcíme is:„Gondolatok belülről kifelé”.Vagyis szakítok a korábbi egocentrikus írásmóddal és a történetmesélő, szurkálódó leírásokkal. Persze…..
Sandy, az örök lázadó. Esetleg figyelemhiányos, nem tudom mi van vele. Azt hittem egy ideje már egész jól megértjük egymást, legalábbis minden jel erre utalt (kivéve talán mikor eltitkolja el a bejövő hívásaimat, alig öt percig keres egy műholdat a belvárosban, de van úgy,…..
...ne szúrd el nekünk!Már jó pár hónapja kiderült a hír és azóta sincs egy nap, hogy valamelyik filmes portál, fórum, vagy akár pletykalap ne foglalkozna a témával. Mi más lehetne ekkora horderejű téma a filmvilágban, ha nem a Star Wars?! Mivel a Világon milliók rajonganak…..
Körülbelül egy hete írtam élménybeszámolót az egyik legjobb budapesti underground rendezvényről a Journey to the end of the night - Budapestről és aki arról lemaradt, íme, ilyen rövid időn belül itt a következő esemény, ahol hasonlóképp kifuthatják magukat, vagy…..
Myswing #59 Mosoly... 2013.09.16 16:55:28
Ma bejött egy nő az üzletbe valami írószereket vásárolni, de "csak" velem találta szembe magát a pultban. Én sem értem hogyan kerültem oda, olyan gyorsan történt, de hát be lettem állítva egy percre, míg a kolléga hátramegy a raktárba. Amíg visszajön én ártatlan…..
Myswing #58 A kevesebb több... 2013.09.12 11:18:37
Alig egy-két hónapja írtam az apró dolgok fontosságáról, hogy ne szalasszunk el egy apró, kellemes pillanatot sem! Most újra van valami, amit muszáj megosztanom/megmutatnom. Egy szám, amit ajánlok mindenkinek és nem csak a zene vagy dallam miatt - bár az is eszeveszett jó! - de…..
Állítólag ennyi volt. Itt a vége. Azt mondják az idei nyár amilyen későn jött, most olyan hirtelen távozik is, szóval épp ezért örülök nagyon, hogy sikerült a nyár utolsó napját egy nagyszerű nappal eltöltenem. (Jó értem én, hogy majdnem két hetes a történet, de a mai…..
Indul az ősz, indulnak a programok és én lassan nem tudom merre szakadjak, hogy biztosan a legjobb programokat fogjam ki magamnak, de a tegnapi este után - és bár még csak a hónap eleje van- kijelenthetem, hogy a szeptember legjobb szabadtéri programján sikerült részt vennem. Ráadásul…..
Myswing #55 Érdekes 2013.08.21 13:57:58
Két, három éve dolgozom itt. A Blaha Lujza tértől nem messze vagyok, egy kis irodában. Még akkor, az elején találtam a közelben egy gyros-ost. Szeretem ott a gyrost, van úgy, hogy heti háromszor is bemegyek, de persze van úgy is, hogy kimarad egy-két hónap. Két év alatt sokszor…..
Sehogy. Na jó, ez így nem teljesen igaz, ugyan is az a helyzet, hogy a hangzatos cím mégis rejteget némi igazságot:Körülbelül tavaly ilyenkor történt. Legalább is nyáron ez egészen biztos. Egy barátommal az új Batman film premierére tartottunk a MOM parkba, de már akkor is nagyon a…..
Már lassan két hónapja, hogy Sandy és Én szimbiózisban éldegélünk egymás mellett. Vére kezdünk összerázódni a kezdeti nehézségek ellenére, és igaz, hogy azóta megpróbált kirúgatni, elraboltatni és fizikálisan is bántalmazott egyszer (komolyan mondom, nem viccelek olyan…..
Myswing #52 Hirdetési öngól 2013.07.15 09:56:12
Bár még mindig népszerű téma a trafik mutyi boncolgatása, na meg a Nemzeti Dohányboltok fikázása -amúgy teljesen jogosan- ami nem csoda, hisz az átgondolatlanság országszintű mintapéldáját tettük le idén nyáron a nagy nemzeti asztalra, a külföldiek által is szexshopnak…..
Myswing Apró dolgok 2013.07.10 08:33:21
Az apró dolgok fontosak! Egy kósza napsugár, egy vidám dallam, mosoly meg ilyenek, tudjátok, ami mellet sokszor elmegyünk, de észre sem vesszük őket és ez hiba. Hatalmas hiba, hisz egy-egy jól elkapott pillanat meghatározza az egész napot.Ma reggel akkora mosollyal az arcomon indultam…..
Myswing Huszonöt 2013.07.09 08:00:00
Huszonöt:Számnév. A huszonnégy (24) után és a huszonhat (26) előtt álló szám. Jegye: 25.Forrás: WikipédiaHát ennyi lettem. Egy 24 és 26 között álló számjegy. A napokban (tegnap...előtt) betöltöttem az egynegyed évszázados életkort, a blogom pedig ugyanakkor, valami…..
Myswing Szolgálunk és késünk 2013.07.02 15:26:10
  Tisztelt MÁV Magyar Államvasutak Zrt. Imrei Szilárd vagyok, 25 éves és nemrég még az EFOTT fesztivál lelkes résztvevője voltam. A fesztivál kiválóan sikerült és tényleg remek programok voltak. Csupán két apróság árnyékolta be a jókedvemet; az éjszakánkénti…..
Szilárd. 2013.07.03 19:49:28
@Laci A Lakli:
Oh, a csudába... nem jelenik meg a komment. Nem azért mert moderálva lett, csupán rossz a "css" beállítás. Igyekszem javítani.

Amúgy valóban, bizonyos részben jogosak az észrevételek, de általánosságban ez sajnos még mindig húzza ki a MÁV-ot a hiányosságaiból.
Myswing Hús automata 2013.06.17 17:06:22
Azt hiszem egyszer valaki azt mondta, hogy "- Majd ha az emberek már húst is csak automatából vesznek, akkor nagy bajban lesz az emberiség".Nem tudom, de elgondolkodtató. Hihetetlen menyire, de mennyire végtelenül lusták vagyunk. Úgy értem mindannyian. Mint emberek. Jó, tudom hogy ezzel…..
Ahogy nemrég írtam is, a napokban gazdagabb lettem egy okostelefonnal. Vagy szegényebb vele, ez még nem egészen tisztázott kérdés. Kapcsolatunk döcögősen indul, olyannyira, hogy akár egy makacs kiskutyát is vehettem volna helyette. De így legalább a szőnyegem tiszta marad. El is…..
Hjaj, de rég volt új bejegyzés. Rácsodálkozás vége...------ Az elmúlt időszakban, körülbelül egy hónapra visszamenően, mint sötét lyukból a fénysugár előtört a felismerés technikai fejlődésem visszamaradását illetően. Arra döbbentem rá, hogy nem csak nincs…..
Az alábbi posztot tulajdonképp egy "iddqd.blog.hu" poszt kommentjei közül mentettem át mert baromi érdekesnek találtam. ^^Először is íme egy gif, amit a 0-50 éves korosztályban ismer boldog-boldogtalan, sőt legtöbbünk játszott is vele talán. Az egyik legnépszerűbb telefonos…..
Myswing Együnk sötétet... 2013.04.08 09:18:16
Legyen hát egy prológus, íme:A napokban több helyen is láttam megosztva, kitéve, keringve egy videót, melyben két nőszemély egy kvízműsorban bolygókról és a Naprendszer működéséről próbál valami értelmet előhívni rég elfeledett, vagy soha nem is létező emlékeiből. A…..
2013 március 14-én Magyarországon is megtörtént hát az első 4 dimenziós film vetítése. A budapesti WestEnd bevásárlóközpont egyik Cinema City vetítőtermét építették át 4Dx kompatibilis teremmé. ( Ebben a pillanatban szinte látom is a felugró kis kérdőbuborékokat hogy, "-De…..
Myswing Fodrász story 2013.03.12 09:13:52
Hajvágás: Bemegy. Leül. Mosás. Átül. Vág. Vág. Szárít. Fizet. Örül. Igazából nem is örül. Szilárd hajvágása: Bemegy. Leül. Feláll. Magazinokat leveri. Összeszedi. Visszaül. Vár. Vár. Unatkozik. Félrenyel. Fuldoklik (nem feltűnő). Sorra kerül. Mosás. Sampon a szembe.…..