Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Neil Armstrong

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ébredt már úgy, hogy zsibbadt, erőtlen volt a karja, fájt a keze, az ujjai nem akartak engedelmeskedni, amikor mozdítani próbálta azokat? Ezeknek a tüneteknek több oka is lehet, az egyik leggyakoribb közülük a ún. kattintás-betegség vagy más néven carpális alagút-szindróma. Összegyűjtöttük a…..
Legyünk őszinték: ugye mennyire idegesítő tud lenni, amikor a gyerek épp egy gondolatmenet közben szakít félbe egy beszélgetést? Egy spórolós anyukának erre nincs ideje; inkább megtanítja az alábbi 4 lépést gyermekének: 1. Biztasd arra, hogy ha mondani szeretne valamit, nyugodtan jöjjön oda…..
Oké-oké, hogy vicces színház meg minden, de ez azért ez: "a jegyvásárlást követően e-mailben lehet jelezni az igényemet, miszerint látni is szeretném a színpadi előadást". Ennyi erővel a cipőboltban jelezhetném, ha hordani is akarom a lábbelit, vagy a könyvesboltban, hogy nem csak a borítót kérem,…..
Szívszorító jelenet zajlott le Qionglaiban, Délnyugat-Kína Szecsuan tartományában február 15-én, amikor a hétéves kínai kisfiút, Fengfenget édesanyja a tavaszünnepek után nem vitte magával Csengtuba, hanem ismét a nagyszülőknél hagyta...
Neil Armstrong 2016.02.21 19:19:24
@Kard: ez igy eleg logikatlan kifejtes...dolgozik a tavoli messzesegben, hogy eltartsa a gyereket, aki a biztositek arra, hogy oregkoraban legyen, aki gondoskodik rola...mert kinaban nincs nyugdijfolyosito igazgatosag...ha nincs gyereke - akkor koltenie sem kell senkire - a megtakaritasabol elhet kesobb.
Neil Armstrong 2016.02.21 23:22:29
@Kard: nomen est omen...nyugi kard, nincs harc, nem mondtam hogy egy magyar magannyugdijpenztar bizonytalan kis mutyi rekeszeben lesz biztonsagban a penze:))
Tetszik a "mű"vésznő, habár én inkább egy orrhangú kóris­tának hívnám. Ha lehetősége lenne újraszületni, még akkor is vérátömlesztésre lenne szüksége, hogy megközelítse Lindát. Opportunista seggnyaló! Ezt kommentelte a Facebookon Király Tamás, Király Viktor apja,…..