Regisztráció Blogot indítok
Adatok
f_GreGor

27 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Augusztus végének megfelelő, meleg nyári napnak ígérkezett a nap. Előre eltervezték, hogy a Margit szigetre mennek strandolni. A Nap meghozta várt eredményt, kellemesen meleg időt hozott. A lányon kétrészes bikini, Balázson sötétkék úszónadrág.- Bekenem a hátad.…..
Budapest-Bamako Megérkeztünk! 2008.01.27 12:08:00
Kirk kapitány jelenti: "A bkv busz heroikus küzdelem árán érkezett meg szombaton este a bamakói célba. A csapat még mauritániában, Kifában bevállalta, amit Villám Géza csapata már nem, hogy megpróbálja megjavítani a tuningbogarat. Ez részben sikerült, és a csapat 400…..
  A lány úgy indult el a randira, ahogy eddig bármikor. Nem készült éjszakázásra. A sors úgy hozta, hogy az estét a barátjánál töltötte. Soha nem aludta még együtt, sőt még le se feküdtek. Az este folyamán, annyira jól érezték magukat, hogy elfelejtkeztek az…..
A "növényápolás és a kerttechnika szakértője" - újszerű, látványos, bár kissé szadista kerttechnikát mutatott be a karácsonyi közönségnek. Az árucikk - olcsó tömegkaktusz - talán meglepő módon intermédiás műalkotásként értelmezhető: a szerves/szervetlen…..
f_GreGor 2008.01.02 23:44:23
Annó kb. 1990-91 körül az általános iskolában volt kaktuszvásár. Szépen néztek ki a kaktuszok rajtuk ezekkel a sárga/rózsaszín virágokkal. Boldog naiv gyerekként megvettem, hazavittem és csalódottan vettem tudomásul, mikor anyukám közölte (finoman), h ez nem a kaktusz virága.
Bemész a Bauhaus-ba megcsodálod a 3db Szalmavirágos kaktuszt a műanyag dobozba. Csak a vak nem veszi észre (és a naiv gyerek), h az nem a kaktusz szerves része.
Megjegyzés:
az első képen egy oltott kaktusz látható, aminek valóban olyan a tetje. Az ár stimmel.
A dunakeszi Bauhaus ártábláján nem értem miért nincs feltüntetve, h milyen fajta kaktusz. A szigetszentmiklósin rajta volt, h melyik melyik (jó magam ragasztottam fel...:)). (497Ft volt akcióban a 3 kaktusz)

Az orchideára visszatérve (ismét a szigetszentmiklósi Bauhaus-ra tudok utalni): figylenek az állandóhőmérségletre, de ez olyan mint a lakásod. Kinyitod egy kicsit az ajtód kimegy a meleg... itt képzeld el mikor fél percenként nyitogatják, még a légfüggöny se birja nagyon.
Másrészt a kedves vevők is figyelhetnének a táblákra, amik felhivják a figyelmet arra, h a növényeket be kell csomagolni (ami INGYEN elvégeznek), mert hideg van kint.

jó magam 2 dobozzal is vettem a szalmavirágos kaktusz csomagból (összesen 6db kakatuszt, mindössze 994Ft-ért).
imme egy link:
f_gregor.extra.hu/viragaim/pict1890.jpg

egyedül a középsőt vettem külön..:)
Bauhaus-t építettemNagyon régen írtam ide. Ennek konkrét oka is van: Bauhaus. November 10-én elvonultam egy munkaközvetítői irodába, ahol árufeltöltőket kerestek. Jelentkeztem, orvosi vizsgálat után alá is írtam a munkaszerződésem.November 13.-án kezdtem. Reggel 8-ra kellett…..
Mindig is nyughatatlannak tartottam magam. Bár a testalkatom nem arról árulkodik, hogy szeretek kirándulni, de én magam imádok az erődben csatangolni. Nagyjából az év elején elhatároztam, hogy a Gellért-hegyről készítek panorámaképet. Meg amúgy is jó dolog felmászni oda és ott…..
SzexKlinika A szopás művészete 2007.11.05 17:54:37
"A nyalás művészete" című bejegyzés sikerére való tekntettel lássunk most egy irományt a fordított felállásról: "Leszopni egy férfi farkát, ez az életben megadatott egyik legtisztább élvezet. Szomorú azonban arra gondolni, hogy sok nő nem értékeli, hogy ez…..
Szögezzük le, nincsen semmi meglepő a Talmácsi sikerét követő közhangulatban. A szurkolók örülnek, az irigyek savanykodnak, a politikusok dörgölőznek, és a politika megszállott rajongói azonnal elkezdtek polemizálni, merre húz a friss világbajnok. Már két éve,…..
  „Drága szüleim, Tudom hamarabb ígértem, hogy írok nektek. Kivontak a keleti frontról, és átvezényeltek minket Prága alá. Két hét menetelés után, két nap pihenő következett. A postát csak begyűjtötték, de az akciónk titkos volt. Most már az akcióról is…..
    Mint ahogyan az BKV szolgáltatásait rendszeresen  igénybe vevőknek az elmúlt időben feltűnhetett, egyre kevesebb járművön hallhatjuk az átszállási lehetőségeket, többek között a cég zászlóshajóinak számító Combino villamosokon sem mondják már be…..
  Berlinből nagyon keveset láttak. Egyből az elnök elé mentek, a parancsért.- Fontos feladatot bíznék magára és az embereire. – kezdett bele a katonai ruhában ülő elnök – Két megmaradt ezredből csináltunk önnek egy újat. Egyetlen egy feladat: megakadályozni…..
Az elhúzott tetőcserepek között betűzött a nap. Egyenesen a rózsaszín nyakörves cicára. Nagy pislogásokkal vette tudomásul, hogy már sokat aludt. Megnyalogatta a bundáját. Felállt és nyújtózkodott. Körülnézett, majd leült, figyelte a padlásteret.Mivel nem látott semmi…..
Krotinger főparancsnok az új fegyverét csodálta. Hat hete nem kaptam más ellátmányt. Annak örült, hogy az ellenfél is hasonló lövedéket használ, mint ők. Nem csoda, hiszen valaha mind NATO tagok voltak.- Főparancsnok! – állt a tiszt mellé a katona.- Mondja fiam. – nem…..
Rövid történetek A támadó 2007.10.25 21:48:00
Otthon ülsz a gép előtt tangában és egy szál pólóban. Csend van, a lakótársaid nincsenek otthon. Egyszer csak egy fekete kendő eltakarja a szemed. A fejedhez kapsz, minek hatására a „támadód” elkapja a melleidet. Megmarkolja. A hirtelen felszabaduló nyakadat elkapja, és…..
Nem rég, kb. 25 perce lőtték fel a Discovery űrsiklót. NASA TV-n keresztül követtem a kilővést, hála az internetes adásnak. Nagyszerű dolog. Mióta rendes internetes vevő programom van, azóta igyekszem nem lemaradni. A mairól majdnem sikerült lemaradnom, de csak a szívroham jött…..
Alig ért véget a futam. Nem álltattam magam nagy reményekkel, hogy Kimi Räikkönen világbajnok lesz a Forma-1-ben. Végül halálra izgultam magam... mind a másfél órát:) Régen éreztem magam ilyen jól. Damon Hill, Heinz-Harald Frentzen, David Coulthard után a másik…..
- Támadás! – kiáltotta a parancsnok, teli torokból. Mire a katonái egyként ugrottak ki a lövészárokból, semmibe véve a golyó és lézer záport, ami fogadta őket. A parancsnok rohant legelöl és lőtte az ellenséget. A 30m-es futás után elérték a szemközti lövészárkot,…..
A kocsi nagy sebességgel kikanyarodott a fő útra, nyomában két rendőrautóval. Bankrablás elkövetőit üldözték. A városból kivezető fő út forgalmas, de nem eléggé. A rablók ügyesen szlalomozva a járművek között előnyre tettek szert. Egy durva S kanyar után a legelső…..
  (előzmény)Háttal, a barátod hasához szorosan feküdtél. A párod kinyitotta a szemét, mert nem tudod tovább aludni. Végig simogatta a testedet, mitől Te picit szétnyitottad lábad, az ő keze pedig a lábad közé csúszott. Felbuzdulva a pillanaton, simogatni kezdett. Nem…..
  (előzmény)Csendben osontatok be a lakásba, de pár másodperccel később kiderült, hogy még mindig nem értek haza anyudék. Így felkapcsoltad a lámpát.- Fürödjünk! – vetted le a cipődet és vonultál el a szobádba.A barátod eltűnt az illemhelynél, viszont együtt…..
  (előzmény)  Kipihentétek magatokat. Megnyugodtál, olyannyira, hogy majdnem elbóbiskoltál a párod karjaiban. Telefon csörgés zavart meg. Felvetted:- Igen.- Szia! Ugye nem felejtettétek el? – kérdezte a barátnőd.- Nem. – néztél a barátodra.- Oké.…..
Rövid történetek Fürdés után 2007.10.14 18:38:00
(előzmény)A szobaajtódat becsukta magatok mögött. Lerakott az ágyadra, ami még mindig bevetetlen volt. Megcsókolt a nyakadon, lassan. Olyan lassan, ahogy a keze mozgott a törölköződön és törölte szárazra a hátad. Szétnyitja a törölköződ, és kezébe fogja. Oldalt töröl meg…..
- Krotinger főparancsnok teljesítse a feladatát. – zúgta a rádióban az ordító hang.- Úgy lesz. – válaszolt a magas férfi, majd lerakta a rádiót a mellkasára – Persze seggfej! Utánam fiúk! – nézett a háta mögött sorakozó tizenkét emberre. Intett a…..
Tavaly nyáron, egy éjszaka hazaértem és egy megfogalmazodott történet kezdeteit a Word-ben lejegyeztem (2006. június 26. 0óra 1perc). Egy oldalnyi jött össze akkor. Utána sokáig szünet következett. Utána egy vonaton ülve egy A5-ös füzetbe kezdtem el irni a folytatást. Azóta…..