Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Éden Dávid

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Éden hotel azon kevés magyar valóságshow egyike, amiben nem a néző véleménye határozza meg, hogy ki esik ki, nem neki kell alakítania az eseményeket, arra ott vannak a játékosok és ahogy minden más hasonló produkció esetében a műsort irányító kreatív gárda. Ez a formátum…..
A Viasat3 valóságshowjába ezen a héten beköltöző Jankóczky Attilát személyi titkárnak aposztrofálja a műsor, ami persze lehet, hogy tavaly októberben igaz is volt, de előtte belekóstolt a színészetbe is, már ha az imdb.com olvasói szerint minden idők legrosszabb filmjének…..
Éden Dávid 2011.05.12 13:30:51
Zerko a tegnapi bilincses biciklis posztra reagálva írta le saját történetét. Csak remélhetjük, hogy üres fenyegetőzésről van szó, de amióta az eset történt, a barátnője és ő sem tud nyugodtan aludni. Én futár vagyok (furgonnal). Voltam már motoros futár és biomechanikusan…..
Éden Dávid 2011.05.10 10:46:15
A Viasat3 saját gyártású, de dán liszensz alapján készített valóságshow-ja, az Éden hotel a csatorna egyik legsikeresebb műsora, nézettsége átlag feletti, és fényesen igazolja, hogy nemcsak a közönség bevonásával (lásd még sms-szavazatok) készített reality-k lehetnek…..
Éden Dávid 2011.05.09 23:38:23
A vasárnapi párbaj utáni nyilatkozataiból úgy tűnik, Rácz Béla barátsága és húga szerelme Jerzy iránt csak színjáték volt a Valóvilágban, írta a Blikk. Mindenesetre így is kiestek mindketten a játékból. A szerkesztőségben tett látogatásában, amit a Blikk tévé…..
Útjaink olyan minőségűek, amilyenek, ugyanakkor eltérő mértékben vigyázunk autóinkra. Azt én sem szeretem, ha valaki 20-szal döcög előttem egy látszólag viselhető útburkolaton, de azokat sem, akik a fekvőrendőr méretű huplik és gödrök fölött át akarnak tolni engem is…..
Éden Dávid 2011.04.18 13:36:58
Belsőség Ilyen idehaza nincs! 2011.04.14 20:44:12
Pedig de. Valami elkezdődött. Valami jó. És mi ott voltunk. ..
Éden Dávid 2011.04.14 23:23:55
A tavalyi évhez hasonlóan idén is megjelentek a feketepiacon hamis fesztiváljegyek, köztük Balaton Sound-belépők is. A most ellopott kontingens sorszámait azonban már a jegyiroda jelentette a szervezőknek, akik a jegyeket azonnal le is tiltották. A szervezők felhívják a fesztiválozni…..
Stohl András az RTL Klub Fókusz című műsorában bejelentette, úgy döntött, hogy amíg le nem zárul a pere, nem vállal több televíziós szereplést."Arra a döntésre jutottam, hogy amíg ez az ügy le nem zárul és nem születik ítélet, semmiféle televíziós műsorvezetést nem…..
Éden Dávid 2011.04.12 09:05:25