Regisztráció Blogot indítok
Adatok
VV Dávid

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
elvileg ma adják át a forgalomnak (autós?) a rakpartot a Műszaki előtt. Sikerült egy trafót bebaszni a járdára, ahol eddig kerékpár út is volt. az most nincs felfestve, szóval gondolom a terelő tábla a gyalogosoknak szól. Utsó két bejegyzés itt;…..
Mikor először láttam a Gábor által küldött fotót, az első gondolatom az volt, hogy most ezzel miért van különösebb baj, előbbre tud menni a Micra, pár tili-toliból kint van a helyéről. Aztán azért kicsit belegondoltam, hogy vannak azok, akik térérzékelésileg alulfejlettebbek…..
Alekosz nőkereső műsorának tegnapi kiadásában egy furcsaságra lehetett felfigyelni: az önjelölt szexkiborg hol bal, hol jobb fülében egy leukoplaszttal leragasztott izé van beletolva, amiről hirtelen felindulásunkban azt gondoltuk, hogy a titkosszolgálatoknál is rendszeresített,…..
VV Dávid 2011.05.12 13:32:00
 Az NMHH ma délután egykor sajtótájékoztatón jelenti be, hogy milyen eredménnyel zárult a Való világ 4 elleni vizsgálat, ami azért meglepő, mert úgy tudjuk, hogy az esetleges bírságokról az RTL Klub is csak a sajtóból értesül majd. Merthogy őket nem értesítették.Úgy…..
VV Dávid 2011.05.11 12:21:08
Tulajdonképpen örülhetnénk is, hogy Magyarországon a postások nem értékelik a magaskultúrát. A Hollandiában feladott Beethoven-cédégyűjteménynek így csak a díszcsomagolása veszett el:Hollandiában élek, húsvéti üdvözletként Budapesten élő idős nőrokonaimnak kis csomagot…..
KÖZÉPKORI ROMANTIKUS LOVAGI STÍLUSBAN felújított 59 nm-es lakás a Moszkva tér mellett, a Hajnóczy utcában. Atom mi? Tipikus példája annak, amikor a lakásfelújításnál a szárnyaló képzelet faképnél hagyja a piaci…..
VV Dávid 2011.05.10 13:20:53
Édes jó, Istenem, ha a görög éjjeliőrnek előre megmutatják azokat a, hogy is mondjam, hogy ne bántsak meg senkit hirtelen, nőszerű lényeket, akik rá várnak a Szerelem a legfölsőbb szinteken (sic) című műsorban, akkor kétszer is meggondolta volna azt a határozott főbólintást.…..
A Bors megtudta, hogy a VV4 szépfiúja nemcsak vetkőzéssel, hanem tolmácsolással is keresi a kenyerét. A VIII. kerületi kapitányság igazgatásrendészeti osztálya foglalkoztatja, és olyan baleseti ügyekben hívják be, ahol az egyik fél lengyel. Jerzy feladata egyszerű, részt vesz a…..
 Iszak Esztertől messze áll a "szekszizés", de pár hét alatt simán belejöhet, ha sokáig gyakorolja. A lány nem akar erotikus lázálmok alanya lenni. Istenes Bencével pedig nem illettek össze, ezért szakítottak, azzal viszont nem foglalkozik, hogy állítólag Bence…..
VV Dávid 2011.04.28 14:33:25
  Van ugye a Szeretem Budapestet Mozgalomnak ez a Szexi Budapest elképzeléscsomagja, amelyiknek egyik sarkalatos pontja a budai borkultúra feltámasztása, vagy legalábbis megidézése. Ennek egyik eleme, a Vár keleti lejtőjére telepített kis szőlőültetvény már meg is valósult.…..
VV Dávid 2011.04.26 17:01:14
@kakukk2: csak furcsállom, hogy ennyire "nyomul". Amúgy meg, ha tudni akarod a környéken lakom, nekem ennyi az érdekeltségem.
VV Dávid 2011.04.27 11:29:40
@krisztina69: nem szándékoztam megbántani
VV Dávid 2011.04.27 11:34:18
@kakukk2: miről kellene fotó?
Az alkotmány aláírása után Schmitt Pál elsőként a népszerű popsztárnak adta át az újonnan alapított Nemzeti Együttműködés Lovagja címet. Az új alkotmány első példányának első, hiteles és feltekert másolatával ütötte lovaggá Fluort, Zoránt, egy másik ötbetűs…..
VV Dávid 2011.04.26 23:10:29
Tisztelt MT! Azért fordulok önökhöz, mert egy elég lehetelten helyzetbe kerültem a munkahelyemen. Pontosabban a volt munkahelyemen, ugyanis már elbocsájtottak, de amilyen körülmények között, az nem emberi. Egy éjjel nappal nyitva tartó boltban voltam pénztáros. Napi 14 órát…..
VV Gigi, azaz Rácz Ildikó nem tartja magát expornósnak, röhög a nyakába zúduló mocsokáradaton, bár egy picit rosszul esik neki. A Sugarbird bemutatóján alkalmi modellként szereplő lány életvidámnak tűnk. Annyira elege van a meztelenkedésből, hogy még a Playboy kérésére sem…..
VV Dávid 2011.04.21 20:46:20
A vasárnapi párbaj utáni nyilatkozataiból úgy tűnik, Rácz Béla barátsága és húga szerelme Jerzy iránt csak színjáték volt a Valóvilágban, írta a Blikk. Mindenesetre így is kiestek mindketten a játékból. A szerkesztőségben tett látogatásában, amit a Blikk tévé…..
Útjaink olyan minőségűek, amilyenek, ugyanakkor eltérő mértékben vigyázunk autóinkra. Azt én sem szeretem, ha valaki 20-szal döcög előttem egy látszólag viselhető útburkolaton, de azokat sem, akik a fekvőrendőr méretű huplik és gödrök fölött át akarnak tolni engem is…..
VV Dávid 2011.04.18 13:36:36
Lancelot barátjának sokba került a tilosba behajtás, nem is ennek a jogosságát kérdőjelezik meg, hanem azt, hogy a rendőr miért tehette meg ugyanezt megkülönböztető jelzés nélkül. Nagyjából fél órával ezelőtt büntették meg a rend éber őrei egyik főiskolás társamat…..
VV Dávid 2011.04.17 17:51:44
Robogó Kész a Vespa! 2011.04.17 08:15:00
Tibi bejáratós Vespája szét lett kapva, hogy az újszerű állapot visszaállítódjék, másrészt megszűnjön az áldatlan helyzet, hogy egy olasz jármű nem piros, hanem zöld - amely szerintem nagyon jó szín egy békának és a Vespa sem mutat vele rosszul, de van amikor az ember…..
VV Dávid 2011.04.17 17:50:03