Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SweetTrix

39 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Enikő és Bálint története :)Nos sziasztok, a mi történetünk úgy kezdődik, hogy nem akartam mosható pelenkát.....De kezdem az elején bár nem minden emlék tiszta, de kb emígyen történt:) Léna barátnőm egy dolgos munkanapunkon mesélte el,mivelhogy nemsokára mi is babázunk, hogy…..
Már a terhességem alatt is foglalkoztatott a téma. Semmit nem tudtam az EC létezéséről, mégis többször feltettem a kérdést a férjemnek: ha a kiskutya egy hónaposan szobatiszta tud lenni, a sokkal okosabb kisgyereknél miért tart ez három éves koráig? A kérdés nyitva maradt,…..
Annak idején első gyermekünket nagyon fiatalon vállaltuk -legalábbis a családjaink szerint. Sok mindennel meg kellett küzdenünk, és akkoriban olyanról hogy mosható pelenka csak annyit tudtam, amit anyám mesélt -és az nem volt valami hizelgő. Pláne mikor beállitott egy tetra…..
A modern mosható pelusok használata még egy másfél évesnek sem kihívás :) ..
Mosható pelus kálváriánk happy end-del2 év próbálkozás után megfogant első gyermekünk 2010 nyarán. Fontos feladatot láttam el a munkahelyemen: étellel láttam el az éhes embereket, azaz ebédfutár voltam. Emelgetés, cipelgetés, lépcsőzés nem tett jót a pocakomnak, sőt lassan…..
Egy nagyon aranyos videó a Thirsties készítőitől egy babáról mosható pelusban :) ..
 Sokan csak az egyméretes pelenkákat veszik számításba, ha beszerzésre kerül a sor, de a kétméretes változatok sokszor jobban kiszolgálják az igényeinket, és ritkán csalódik aki ezt választja.Egy baba teljes pelenkáskorára 3-4 méretet megvásárolni ugyanabból a…..
Új sorozatot indítunk, amelyben hétköznapi anyák mesélnek arról milyen mosható pelenkákkal az élet. Ha neked is van kedved megosztani a tapasztalataidat másokkal, írj nekünk az ujrapelenka@yahoo.com címre. Léna és Zalán A nevem Heléna Tímea, gyógynövénybolti eladó,…..
Utolsó fordulójához érkezett az MKbaby nyereményjáték!  Milyen a Tökéletes Pelenka? Ha összegyúrhatnátok az általatok kipróbált pelusokat, mi az amit megtartanátok belőlük, mi az amit nem? Hogyan nézne ki a számotokra ideális mosható pelenka? Egy vagy…..
A Happy Bum a kedvező árú, könnye(bbe)n megfizethető pelenkák közé tartozik, létezik bambusz és polárbelsős változatban is.   A Happy Bum egy egyméretes zsebes pelenka 2 különálló betéttel. A betét(ek)et a derékrészen lévő zsebbe kell elhelyezni, a zsebnyílás mindkét…..
A mosható pelusok egyik legnagyobb előnye az, hogy egy készlet nem csak egyetlen babát tud kiszolgálni, hanem újra és újra használható a soron következő testvéreknél is. Második babánál már a megtakarítás akár negyed millió forintot is jelenthet!Ha viszont babáink nem…..
Ha összegyúrhatnám az általam kipróbált összes pelenkát, és csak a legjobb részeket tartanám meg, akkor így nézne ki számunkra az ideális pelus: - legyen AIO akár az ImseVimse, 'kihajtható szárnyakkal' így nem kell betétet keresgélni mosás után, zsebbe tömködni, igazgatni,…..
Novemberben is folytatódik az MKbaby nyereményjáték!    Decemberig minden hónapban két márka vagy pelenkatípus verseng a kegyeitekért, és a nyertes döntheti el melyiket választja! A megmaradt versenyző a következő hónapban újra versenybe száll egy másik…..
Az alábbiaknak egy, a Daily Finance pénzügyi oldalon októberben megjelent írás adja az alapját.   Valami bűzlik: avagy mekkora árat fizetünk a drága pelenkákért   Az Egyesült Államok eldobható pelenkát gyártó két nagyhatalma, a Kimberly-Clark és a Procter & Gamble…..
Mi sem egyszerűbb! Kattints a Beállítások -> Megjelenés menüpontra, és pipáld be azokat a szolgáltatásokat, amelyeket a poszt végén akarsz látni. Ha valami miatt nem jelenik meg, ide kattintva megtalálod az ehhez tartozó hibaelhárítási útmutatónkat...
Néha a körülmények úgy hozzák, hogy a pelenkák mosása nem megoldható. Ilyenkor választhatjuk a hibrid pelenka opciót, ami annyit tesz, hogy a nedvességzáró külső mosható, míg a nedvszívó betét eldobható. Három márka, a BumGenius Flip, a Charlie Banana és a Gro-Via kínál…..
MKbaby nyereményjáték novemberben is! Decemberig minden hónapban két márka vagy pelenkatípus verseng a kegyeitekért, és a nyertes döntheti el melyiket választja! A megmaradt versenyző a következő hónapban újra versenybe száll egy másik termékkel! Bemutatjuknovemberi…..
Októberben is nyereményjátékkal vár az MKbaby!  Keressük a 'Láthatatlan pelust'!  Hogy egy kicsit érdekesebb legyen a játék, októberi ingyen pelenkánkért egy fotóval lehet versenybe szállni!  Most, hogy megérkezett a hideg idő és el kell takarni a gyönyörű…..
Ami a legnagyobb kihívást jelenti a pelenkák mosásánál, az a mosáshoz használt víz minősége. Mert lehet ugyanolyan mosógépünk, használhatjuk ugyanazt a mosószert, mint egy másik textilpelusozó, ha a lakóhelyünk között van néhány vagy néhány száz kilométer, a…..
A pelenkák mosásával kapcsolatos sorozatban most az egyik legfontosabb tényezőről lesz szó.    A mosószer Nagyon sok minden múlik azon, hogy milyen mosószert használunk a pelenkák mosásához! A tévhittel ellentétben viszont a több mosószer nem jelent nagyobb tisztaságot,…..
Folytatódik a pelenkák mosásával foglalkozó sorozatunk, ahol végigvesszük a mosással kapcsolatos tényezőket, és megpróbálunk rájuk megoldást keresni.   Centrifuga Egy másik eset, amikor a technika vívmánya barátból könnyen ellenséggé válhat. A centrifugák ma már gond…..