Regisztráció Blogot indítok
Adatok
LiveInfo

1995 bejegyzést írt és 149 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagy valószínűséggel megtalálták az AirAsia QZ 8501-es járatát, amely két nappal ezelőtt tűnt el a radarok képernyőjéről az Indiai-óceánon. Borneó közelében több holtest is a felszínen úszott, melyeket az indonéz haditengerészet kiemelt és a kutatásban részt vevő egyik…..
A spanyol autópálya felügyelet egyik dolgozója megállt az autópályán, hogy figyelmeztesse az autósokat egy lerobbant gépkocsira.   A nedves úton egy autó megcsúszott, a jármű irányíthatatlanná vált, és elütötte a segíteni akaró férfit. A férfi átrepült a korláton a…..
Szerencsésen túlélte a balesetet egy férfi, akit biciklijével együtt sodort el egy kamion Kínában. A teherautó sofőrje kanyarodás közben nem vette észre a mellette haladó kerékpárost, és elütötte. A férfi épp úgy esett, hogy elfért a kamion kerekei között.   Csodával…..
Mintha csak egy felsőbb hatalom csapott volna le egy rablóbandára Oroszországban. Több maszkos férfi a rendőrök elől menekült autóval miután kiraboltak egy templomot Szentpéterváron. Ám a bűnözők nem juthattak messzire, mert autójukba villám csapott, a jármű pedig az…..
Brutálisan fejbe rúgták, majd kirabolták motoros rablók a magatehetetlen amerikai nőt, akinek a támadás következtében súlyos koponya sérülései lettek. A felvételen látszik, hogy gondolkodás nélkül megtámadják a kiszolgáltatott állapotban levőt,               …..
Kitört a Gamalama vulkán Indonézia egyik legaktívabb tűzhányója pénteken. Majd 2 kilométer magas hamu felhőt lövell ki magából és a hegy oldalán láva folyam látható. Sok sérültet kórházban ápolnak, illetve néhány személyt még keresnek a hatóságok.   A környékbeli…..
Azt nem tudni, hogy ki hibázott, a darukezelő volt túl gyors, vagy a sofőr nem oldotta meg az összes rögzítést, de egy daru kis híján a kamiont is felpakolta a konténerrel együtt a többi konténer közé. Az eset Az eset Frankfurtban történt. ..
Videót készített az egyik utas arról a légörvényről, melybe az American Airlines egyik gépe futott bele kedden. A Szöulból Dallasba tartó repülő a felszállás után valamivel több, mint egy órával kezdett el rázkódni és ez több mint 20 percig tartott.   Végül a Tokió…..
A kaliforniai San-Gabriel hegységben élő medvék nem szeretik a mikulást, erről tesz tanúbizonyságot ez a videó, amit egy helyi lakos készített egyik éjjel.   A maci nem igazán szimpatizál a karácsonnyal és jól kupán vágja a mikulást, majd egyszerűen otthagyja. …..
A tilosban parkoló hölgy egy csinos kerékbilincset kapott autójára, aminek feltételét eléggé vitatta az intézkedő közegnél. Egyet nem értését a szájkaratén túl is ki kívánta fejezni, így beszállt autójába, beindította a német erőforrást, majd egyszerűen elhajtott,…..
Thayer Healy képzett bázisugró egy szikla tetejéről vette magát a mélybe az egyesült államokbeli Utah államban, de az ugrás igazi rémálom lett. Ahogy elrugaszkodott a csúcsról az ejtőernyője összetekeredett és Healy tehetetlenül pörögve zuhanni kezdett, eközben többször is…..
Egy trendi öregúr több mint 20 percig szórakoztatta az angliai Middlesbrough egyik forgalmas útján sétálókat. Senki sem tudja, hogy miért perdült táncra, de a produkció mosolyt csalt minden megfáradt karácsonyi vásároló arcára. ..
A Huffington Post rövid videóban mutatta be milyen, amikor valaki az ezer fokos izzó lávára lép, cipőben. Szerencsére a bátor jelentkező nem lobbant lángra, de a cipőjét többet biztosan nem horda már.   A videó Hawaiin készült, ahol a Kilauea vulkánból kifolyó izzó…..
Live Info Őz vs bringás 1:0 2014.12.18 10:42:53
A bringásokra sok veszély leselkedik az utakon és vannak olyan szituációk, melyre még a legrutinosabb biciklisek sem tudnak felkészülni, például a derült égből becsapódó patásokra. Izgalmas képsort rögzített egy sisakra szerelt kamera. Egy kaliforniai bringás durva videót…..
Gondolt már arra, hogy karácsonykor hordozható sámlival lepje meg szeretteit? Nem? Pedig az ön nagyszüleinek az életét is forradalmasíthatja ez a találmány. Elkészítése nem igényel képzettséget vagy különleges alapanyagokat.  Az alábbi, Oroszországban készült videó…..
Nem mindennapi eseménnyé alakult át egy kaliforniai menyasszonyi fotózás, ugyanis a fiatal ara úgy döntött, hogy a festői szépségű óceán partján, egy lovon ülve készített fotósorozatot magáról.   Ötletével mindenki egyet értett kivéve a ló.   A rakoncátlan jószág…..
Egy kínai sofőr sajátos módját választotta a vezetésnek, ugyanis bukósisakban ült a volán mögé Csianghszi tartomány egyik forgalmas autópályáján.   A teherautóját szinte totálkárosra törte, a vezetőfülke tetejét egy bottal támasztotta ki, a szélvédőt pedig ezzel a…..
Sörösrekeszből épített magának robogót egy férfi Brazíliában, a különös szerkezetet használja is. A minap Belo Horizonte városának rendőrei készítettek videót a fura szerkezetről. A rend őrei még viccelődtek is a férfival, hogy nincs-e nála sör. A kreatív feltaláló…..
Háromnapos gyász kezdődött Pakisztánban szerdán a tálib fegyveresek terrortámadásában megölt katonaiskolás gyermekek és tanáraik emlékére. A brutális pesavari támadásban körülbelül 150-en haltak meg. ..
Az ember és az állat sokszor összemérte már tudását, de olyanra még biztos nem került sor, hogy egy madár hívjon ki, és fusson le egy biciklist. A felvételt egy fiatal bringás készítette GoPro-val a fején Kaliforniában. A srác éppen a Chileno Valley kanyargós útjain…..
Brutális balesetet rögzített egy autós kamera Szentpétervár egyik forgalmas útján. A szabályosan közlekedő autó vezetője még időben elrántotta a kormányt, elkerülve így a frontális ütközést.   Azt nem tudni, mi okozta a balesetet, de csak a szerencsének köszönthető,…..
Vasárnap megállapodás született a globális felmelegedés ellen teendő lépésekről, az egyes országok által vállalandó kötelezettségekről az ENSZ klímakonferenciáján. A viták miatt két nappal tovább tartó rendezvény  végén  Manuel Pulgar-Vidal perui környezetvédelmi…..
Ezt a cuki kis denevért múlt hónapban találta egy parkőr Miami egyik közparkjában. A fokozottan védett kisállatról jelenleg a helyi állatkert dolgozói gondoskodnak. Fényképezőgép tokjából készítettek neki alvózsákot, amivel láthatóan nagyon meg van elégedve. Bruce, aki…..
Különleges természeti jelenséget örökítettek meg az Okanaga völgyben. A time-lapse technikával készített videón jól látható, ahogyan a levegő "táncol", hömpölyög a víz felszínén. A jelenség akkor figyelhető meg, ha egy nagyon hideg légtömeg találkozik egy viszonylag…..
Legalább tizenegy ember vesztette életét Indonéziában a fővárostól 450 kilométerre lévő Jemblung település környékén, amikor sárlavina zúdult a falura a hegyoldalról. A katasztrófa után 108 ember még mindig keresnek a mentőegységek.   A környékről négyszáz lakost…..