Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lullubell

27 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Április 22. a Föld napja. Ezúton köszönöm Istennek a Földet és mindent, ami benne és rajta terem. Április és így a tavasz egyik - az emberek által gyakran mellőzött - kincséről készítettem képeket, amivel köszönetemet és hálámat kifejezem. Ez pedig nem más, mint a…..
Az orosz-mongol határtól nem messze, az Altáj-hegységben egy fiatal nő mumifikálódott tetemére bukkantak.  A test tele volt modern tetoválásokkal, noha 2500 éve készültek.   A 25 éves kora körül, mintegy 2500 éve meghalt nőt még 1993-ban találták meg az…..
White Lili Hőségriadó! 2012.06.18 12:00:00
Barka-Lili gazdit keres 1,5 - 2 év körüli ivartalanított szuka kutyus. Tündéri, kedves kutya Kapcsolat: 20 281 3528    ..
Zorka egy kopó keverék kislány.Csendesen és szomorúan veszi tudomásul fogságát! :( Nagyon kedves kutyus,aki minél hamarabb szerető otthont keres Nem: szuka Kor: kb. 1,5 év Ivartalanítva van e: nincs Hely: Oroszlány, gyepmesteri telep Kapcsolattartók: 0620/340-88-01(Maxira) vagy…..
GIZELLA a békéscsabai gyepin!!!!!! gazdát keres!!!! Gizella szegény kis shih-tzuka - csak fél szeme van, és sajnos a fogai rettentő rosszak. sem helyünk, sem pénzünk, de ha lenne rá ígéretes gazdijelölt, kihoznánk, és nekikezdenénk a rendbetételének. csak komoly, meggondolt…..
Kicsit kajla,kicsit hisztis,ám nagyon szerethető és bájos kölyök,aki roppant nehezen viseli a kennel rabságát!! Gazdi kell neki minél hamarabb!!! Zozo 8 hónap körüli németjuhász vagy annak keveréke.Igazi kölyök,egyfolytában izeg-mozog és fejecskéjét folyton kidugdossa a…..
Rozsdit az anyakutyát és Rozit a lányát együtt fogták be és kerültek be az oroszlányi gyepmesteri telepre. Karantén idejük lejárt, bármikor ALTATHATÓAK! Kb. kicsi-közepes méretűek, gomb szemű zsemlegombóc mindkettő. A helyzetükhöz képest egész nyugodtan viselik a…..
Nem: kan Orvosi kezelések: oltások, chip Leírás: Vadász, a Fressis - volt Agip-os - kutyus, új otthont keres!!! Kinti-benti kutyusnak, családi házzal rendelkező ember(ek)nek ajánljuk. Igényli az emberek közelségét, mivel eddigi életében mindig olyan helyen élt, ahol nyüzsgés…..
Kész, vége, ennyi volt.. A blog teljesítette kötelességét és most megszűnik létezni ... mint Lili gazdi kereső blogja. Lili gazdisodott - megtartjuk -, ami által az oldal bevégezte küldetését. Azonban elgondolkoztam, hogy ha már létre jött, voltak/vannak olvasói akkor kár lenne…..
White Lili Lili & Brook játszik :) 2012.05.19 18:32:00
Lili alapjáraton nagyon játékos és ha tetszik neki egy kutya akkor azzal szívesen játszik. Mindegy, hogy labdáért/botért futnak együtt vagy nagyokat kergetőznek, ő mindenben partner. :) Szóval az ő oldaláról általában nincsen gond. Azonban a saját kutyám nagyon antiszociális,…..
White Lili Így futok én 2012.05.18 08:00:00
Ahogy a hempizéseiről, úgy a futó technikáiról is készült egy rövidebb fotósorozat. Remélem mindenki örömét leli a képeiben. :)         ..
Félénk, a kennel hátsó részébe húzódó kutyusként ismerték meg Lilit az oroszlányi gyepmesteri telepre járó önkéntesek. Szépen lassan azonban már a gyepin elkezdett kibújni a csigaházából és odamerészkedett a kennel ajtajához. Amikor hozzánk került lépni is alig tudtunk…..
White Lili Lili és a Moonwalker 2012.05.15 20:32:00
Lilivel és a 2 saját kutyámmal sétáltunk egy nagyot. Mindenki nagyon élvezte a hatalmas zöld területen való futkosást. Lili különösen és ez szerintem látszik is rajta. :))…..
Lili valamelyik nap találkozott Málnával a német vizsla kislánnyal, akivel egy hatalmasat játszottak együtt. Öröm volt őket nézni annyira felszabadultak voltak. :) <3…..
Ez lehetne egy megválaszolhatatlan költői kérdés is ám én meg tudom mondani a választ. :) Nagyon egyszerű: olyanra, aki nagyon szeret, megbecsül és van türelme hozzám. Van már kutyás múltja és esetleg van másik kutyája is, aki a falkatársam és partnerem lehetne a nagy…..
White Lili Egyszerűen cuki 2012.05.10 23:48:00
Nagyon tud hempizni és hízelegni. Az alábbi képen pont egy hempergést kaptunk lencsevégre. A kép is nagyon aranyos de élőben cukibb. :) Ha összejön és le tudom kapni a többi ilyet akkor majd lesz egy "így hempizek én" fényképsorozat is. Remélem összejön. :) ..
White Lili Így alszom én... 2012.05.09 18:18:00
Lili kutyus nagyon el tud fáradni egy-egy kiadósabb és játszással teli séta után így amikor felérünk a lakásba és "levetkőztünk" - azaz lekerül róla a hám - ledobja magát, nagy levegőt vesz és szusszant egy nagyot. Aztán szem becsuk és szundikál is. :) Érdemes…..
Egy szóval mondva: tünemény. Az egész kutyus egy nagy adag szeretetgombóc. Még nincs egy hete se, hogy nálunk van de már nagyon ragaszkodik hozzánk. Már a 3. nap el tudtuk engedni, hogy póráz nélkül szaladgáljon. Nem távolodik el tőlünk messzire és ha hívjuk nagyon szépen vissza…..
White Lili Lili megérkezett 2012.05.05 22:13:00
  Mégis május 3.-án, csütörtökön hozták Lilit Budapestre. Nagyon ügyesen utazott az első ülésen. Elsőre meg is lepődtem, hogy ennyire természetes neki az autóban utazás. A kiszállás után azonban már kevésbé sem klappolt minden ennyire. Ráraktuk a nyakörvet és pórázt de…..
Úgy volt, hogy holnap május 3-án jön Lili de csak pénteken tudják felhozni. Sajnos néha dolgoznia is kell az embereknek.. :( :) Nem baj, legalább tutira megérkezik a kutyapárna péntekre, amit neki rendeltem illetve a holnapi napba akkor belefér a hám-póráz vásárlás is.Sikerült…..
White Lili Előélet 2012.05.01 23:33:00
Lili kutyust 2012. április 10.-én találták és vitték be az oroszlányi gyepmesteri telepre. Vemhesen került be, azonban sajnos elvetélt. Az első napokban annyira rettegett az emberektől, hogy csak a kennel (?) végében gubbasztott. Emiatt is került az elsők közé az altatási…..
White Lili Lili váró 2012.04.29 23:58:00
Múlthéten a Facebook-on láttam meg az S.O.S. ideiglenes vagy gazdikereső posztját egy fehér színű, közepes termetű kutyának. Ha nem viszi ki senki a gyepiről akkor május 2.-án szerdán meghal mert a helyet foglalja. Nap mint nap rengeteg hányatott sorsú kutya és macska hirdetését…..