Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mifolyikitt?

0 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Színes, szagos (ez talán mégsem), csili-vili, modern, trendi, bokszzsák a fal mellett (biztos fel volt mentve tesiből, aki kitalálta), minden ami egy kreatívnak kellhet. Közleményük szerint "az ügynökség Budapest romkocsmákkal tarkított, street artos, de meglehetősen antik…..
Nem tudjuk, hányan nevettek nagyot Orbán Viktor tréfáján az egri frakcióülésen, amikor Pósán László felvetésére, hogy hiba volt mindössze évi százban megállapítani az ingyen képzett jogászok számát, azt válaszolta, hogy tényleg nem volt helyes. Aztán hozzátette: le kellett…..
Ma Egerben járt Dr. Schmitt Pál, hazánk köztársasági elnöke, ünnepi közgyűlésen fogadtuk őt az egri képviselőkkel együtt.http://www.heol.hu/heves/kozelet/schmitt-pal-egy-szo-sem-veszhet-karba-423263Bár nem szokásom jobboldali politikusokról véleményt írni, minősíteni (kicsit…..
A Fidesz délelőtti frakcióülésén döntött, nem enged egyet sem az ellenzéknek az 5 új kinevezendő alkotmánybíróból. Balsai István Fideszes országgyűlési képviselő, Pokol Béla jogász, Szalay Péter ügyvéd, Szívós Máriát, a Fővárosi Bíróság tanácselnökét és…..
Mifolyikitt? 2011.06.15 00:30:15
@popocatepetl: Na igen, ez vagy te, a fideszes demokrata. Így is viselkedtek. Csak ezzel az a gond, hogy a másik eltiprásának semmi köze a demokráciához. Persze az más kérdés, ha titeket tipornának, mekkora hiszti lenne. Az elmúlt 8 évben is csak a fikázás, hangoskodás ment, mindenhol a jogokat, az emberek jogait kértétek számon, amit most nagy ívben lesajnáltok, és saját magatokat hazudtoljátok meg naponta. Persze jó pénzért mindent megcsinálnak egyesek, bizonyára kifizetődő a fidesz seggébe bújni.
Kövér László házelnök úgy döntött a minap, hogy azon képviselők, akik az alkotmányozás idején nem vettek részt a parlamenti munkában, azok a távolmaradásuk idejére nem kaphatnak fizetést. Ez a lépés példaértékű lehet minden képviselő számára, abban az értelemben, hogy…..
Mifolyikitt? 2011.06.03 08:11:13
@Mnofőnix: A Fidesz egész elmúlt egy éve arról szól, hogy senkire nem hallgat, nem érdeklik a javaslatok, lesöpör mindent, ami az ellenzék oldaláról jön. A Fidesznek senki és semmi nem partner, egy igazságot ismernek, a sajátjukét. Na ilyen mentalitás mellett nem sok értelme van annak, hogy valaki javaslatokat adjon be.
Mifolyikitt? 2011.06.03 08:15:28
@kovi1970: Nagyon remélem, mert botrányos, amit csinálnak.
Mifolyikitt? 2011.06.03 08:19:40
@wmiki: A törvény manapság az, amit a fidesz saját magára és az embereire szab, és aztán kedve szerint alkalmaz. Akár egyes emberekre szabva is hoznak jogszabályokat. Ha pedig valaki az útjukban áll, mert kritikát mer megfogalmazni, akkor azonnal törvényt hoznak, hogy elhallgattassák. Na ez a jogállam. Szép.
Mindig is filmnagyhatalom voltunk. Ez onnan is látszik, hogy Budapestnek szerves része egy olyan díszletkomplexum, mint a KÖKI, ahol csak azért nem forgathattak volna atomháború utáni sci-fiket tucatszámra, mert a nézők nevetségesen valószerűtlennek találták volna az egészet.…..
Mifolyikitt? 2011.05.24 19:38:06
Ez a blog már indításnak is erősen manipulatív. Kezdődik a felvezetés a rémes állapotokkal, majd folytatódik ott, hogy milyen szép és jó volt minden, amikor még rohadt szét az egész KÖKI. Ha a blog írója akkora lokálpatrióta, amekkorának igyekszik beállítani magát, előbb utánaolvashatott volna egy kicsit a kérdésnek. A KÓKI ősszel lesz kész, azaz év végére elvben rendezett lesz minden a környéken. Akkortól majd fedett átjárással lehet közlekedni átszálláskor, a buszról a metróra, és fordítva.

www.kispest.hu/news/kulcsatadas_a_koki_terminalban/14642/51/

Azt pedig erős költői túlzásnak érzem, hogy ennyire meg akarja valaki szépíteni az előző épületet és állapotokat, mert a korábbi állapot minden szempontból botrányos volt. A külföldiek most legalább egy építkezésre jönnek, de akkor szimplán egy lepukkant hajléktalantanyára estek be, ahol nyoma sem volt semmilyen előrelépésnek. Aki pedig azon károg, miért kell a sok pláza, a válasz egyszerű. Mert az állam és az önkormányzatok nem invesztálnak semmi érdemelegesbe, és ha nem jönne ide egy befektető, akkor a KÖKI rohadna tovább a következő évtizedekben is. Lásd Moszkva tér, amit már annyi sok politikus rendbe akart tenni, de egyiknek sem sikerült.
Meg lehetett jósolni, hogy a múlt kísérteni fog a Fidesz esetében (is), korábbi fenenagy indulatukban túl sokat beszéltek gondolkodás nélkül. Pedig ma úgy néz ki, lett volna oldalak közötti egyeztetési alap az előző két ciklusban, gondolok itt a kedvezményes nyugdíjakra, a…..
A XI. Kerületi önkormányzat egy faszt országzászlót akar emelni az év végén bezáró szórakozóhely helyére. Bár szerintem a ZP nem a minőségi szórakozás színtere volt, főleg a vége felé, az öndicsőítésnek és a koncepciótlanságnak is van határa. Az önkormányzat,…..
Mifolyikitt? 2011.05.15 14:38:34
Ha már a ZP-nak mennie is kell, akkor miért egy zászlót tesznek oda? Ki a franc fog oda járkálni emiatt? persze egy fideszes cég majd jól megépíti. Az persze más kérdés, hogy utána ott fog állni a semmiért, és majd költhet az önkormányzat rakás adóforintot arra, hogy rendben tartsa, mert hát ugye valóban körbe lesz pisálva, és lesznek ott hajléktalanok is. Kivéve, ha drága pénzen majd őrző-védő cég is lesz. Így a kerület a kevésnek tartott bevétel helyett (amiről amúgy tárgyalhatott volna) most majd kiad évente x millió forintot a kerületiek és a nem kerületiek pénzéből. Ez ám a logika. A ZP keveset fizetett, hát csináljunk helyette pénznyelőnek egy zászlót. Kíváncsi leszek, melyik havernak lesz ez üzlet.

Amúgy is elég már a sok álnemzetieskedő, magyarkodó fideszesből. A valós problémákra nem tudnak megoldást, a munkanélküliség nő, a kisebb jövedelműek fizetés csökken, a lakáshitelesek közül egyre többen nem tudnak fizetni, és sorolni lehetne. De ők alkotmányoznak, zászlókat építenek, tereket neveznek át. Baromi fontos pótcselekvésekkel akarják elfedni, hogy közük nincs a kormányzáshoz. Nem véletlenül nem volt érdemi választási programjuk.

A sok elvakult fideszesnek pedig csak annyit, mielőtt jönnek majd a bolsevik-liberális süketeléssel, hogy sosem szavaztam az mszp-re, viszont korábban szavaztam a fideszre. Amit utólag is nagyon bánok, mert ennél mocskosabb bandát nem kaptunk az elmúlt 20 évben.
Most, hogy kiderült, szeretett köztársasági elnökünk elszegődött a CBA reklámarcának, jut eszembe, mennyire fura, hogy az utóbbi időkben a köztévé Híradóiban akárhányszor esett szó húsvétról, csokiról, razziáról, netán ugye a jó magyar borokról, akkor az…..
Mifolyikitt? 2011.04.28 23:17:55
@tfedo: Miért baj? mert maga a nagy vezér, Orbán Viktor nyilatkozta azt, hogy majd az ő kormányuk száműzi a magánérdeket, és csak a közérdek lesz, meg a nép akarata. Olybá tűnik, mintha a nagy vezér sokat hazudna. Ha száműzik a magánérdeket, akkor miért a CBA a közszolgálati adók kedveltje? Miért favorizálja a céget a nép embere, a hiteltelen köztársasági elnök? Akkor miért kerül be Makovecz szervezete az alkotmányba? Miért a Mahir és egyéb mondvacsinált cégek nyerik a kommunikációs megbízásokat? Miért a Századvég számolja majd ki az energiaárakat? Sorolni lehetne. mert OV hazudik, aFidesz meg szétlopja a maradékot is, ami van.

Ahogy hazudnak naponta mindenben, hogy nem lesznek megszorítások, aztán meg sutyiban a munkavállalókat alázó csomagot állítanak össze. Adókat vetnek ki, persze úgy, hogy a cégekre, bankokra haragudjon a nép, ne rájuk.

Ennél mocskosabb kormány nem volt még az elmúlt 20 évben.
A KDNP képviselői az Újszövetség után az Ószövetség szövegéből is merítenének a törvényi szabályozásokhoz. Semjén Zsolt elmondta, hogy végre az Ószövetségre is van idejük figyelni, így számos új törvény előkészítésénél, ha a történeti alkotmányról le is kell…..
  Nem is olyan régen még azt írtuk az LMP-ről: a párt olyan, mint a hajnali húgymerevség – tulajdonképpen egész kellemes, de túl sok értelme nincs. Kénytelenek vagyunk revideálni nézetünket, mert most már kifejezetten kurva kellemetlen jelenségnek tartjuk a magyar…..
Mifolyikitt? 2011.04.12 11:39:46
@Charlie Chan: Miben nincs igaza a cikk írójának? Pl. az alapvetésben, amivel indít. Az 1989-es módosításokat egypártinak beállítani a legnagyobb hazugság. Az 1989. júniusa és szeptember 18-a között a nemzeti kerekasztal tárgyalások keretében lezajlott alkotmányozás a felek konszenzusán alapult. A kerekasztalnál ott voltak az ellenzéki pártok is. Ráadásul 1990-ben ismét módosították az alkotmányt. Szóval aki azzal jön, hogy egypárti volt a mostani változat, az erősen elferdíti a tényeket. Innentől már könnyen levezetheti persze, hogy hát akkor a mostani is legitim, mert azt a Fidesz erőszakolja rá mindenkire a KDNP-vel közösen (utóbbiakra direktben senki nem szavazott amúgy). Ja és azt mellékesen jegyzi meg a cikkíró, hogy a Fidesz hazudik, mert szó sem volt alkotmányozásról a választások során, de azért arra a következtetésre jut, hogy de mindenki tudta, mi lesz. Miért is tudta volna mindenki, hogy új alkotmány lesz? A kétharmad nem feltételezi automatikusan az új alkotmány elkészítését, azt pedig főleg nem, hogy azt konszenzus nélkül fogják megalkotni.

A cikkíró abban is hazudik, hogy az ellenzék szemére veti, miért nem vesznek részt a cirkuszban. Ha nem érti a távolmaradás lényegét, akkor talán jobban figyelt volna a megelőző hónapokban, amikor pl. a Fidesz sorra söpört le minden ellenzéki javaslatot az asztalról. magasról szart rá, mit akarnak a másik oldalon. Erőből, arrogáns módon, napok alatt készített el törvényeket. Lásd médiatörvény, ahol pl. az LMP elég sok érvet sorakoztatott fel, de egyik sem érdekelte a kormánypártokat. Ilyen előzmény után miért kéne díszként asszisztálni a Fidesz alkotmányához? A demagógia persze egyszerűbb, és persze kifizetődőbb, ha egy fideszes érvelést kell alátámasztani.
Egyre érdekesebb fordulatokat vesz a kismagyar alternatív valóságot bemutató trash reality, a Cohn-Bendit - Papp Dániel ügy. A kirakatrendezők gondos beállítása szerint itt semmi baj nincs, Papp Daninak pártállami időket idézve sikerült felfelé bukni. Szerintem meg két…..
Mifolyikitt? 2011.04.10 22:49:35
@Kalmár: Én azt írtam, hogy a közszolgálati média miért nem nyomoz ilyen ügyekben nagy erőkkel? Csak CB kapcsán vették elő a kérdést? No miért is? Szóval a kérdésed nem igaz. Itt a gond. Amúgy meg nézz körül a világban. Rakás országban fizetett a szent katolikus egyház súlyos százmillió dollárokat. Amerikában egész egyházközségek mentek csődbe. A pápa bocsánatot kért, lásd Írországot. Itthon meg megy a hallgatás. Ha majd az MTV ilyen nagy hévvel veti magát a pécsi ügyek után is, akkor a CB esetével kapcsolatos ügybüzgalom is hiteles lesz. Addig viszont csak egy politikai seggnyalás OV érdekében.
Mifolyikitt? 2011.04.10 22:59:40
@val: A pedofilokat le kell ültetni. A lóláb ott lóg ki, ha ez a kérdés hirtelen csak egy olyan ember kapcsán kerül elő, aki beszólt OV-nak. De a pécsi egyházi ügyek kapcsán már nagy a hallgatás. Ezt hívják kettős mércének. Aminek a hátterében a politika áll, és a papp dani-féle lakájok, akik a rendszert kiszolgálják. Itt a gond. Persze lehet kapálózni, hazudozni, de mindenki érti és látja, hogy erről van szó.
Mifolyikitt? 2011.04.10 23:27:50
@karloszky: Aki ilyesmit ír, az tökéletesen bizonyítja, mennyire elfogult. Nem CB a téma. Nem ismerem, nem is gondolnám, hogy rajongani kéne érte. A kérdés viszont most a hamisítás volt. Az, hogy a mi pénzünkből fenntartott, milliárdokat felemésztő (ha jól emlékszem, idén 60 milliárdot) közszolgálati médiumok nem látják el tisztességesen a feladatukat, és politikai megrendelésre képesek hazudni, manipulálni a kormánypártok érdekében. Ez a gond. Erre dobunk ki rakás pénzt, hogy az éppen kormányon lévő, narancsosok seggét nyaló lakájok nagy fizetésekért félrevezető anyagokat gyártsanak. Azt gondolom, hogy egy olyan országban, ahol állítólag nehéz a helyzet, és újabb adókat vetnek ki, ott nem ilyen szar célokra, fideszes propagandára kéne ennyi pénzt elkölteni.