Regisztráció Blogot indítok
Adatok
végvári

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tök szép emberi érzelem a szeretet, ami tudvalevőleg mindent legyőz, F. Sándor esetében például az újságírószerű viselkedés utolsó nyomait is. Micsoda igazságtalanság, hogy mindig a Hír Tv-t nézem, amikor nem személyesen katasztrófaturistáskodom, forduljunk más csatornák…..
A zavargások legjobb poénjára négy napot kellett várni. Innen nincs tovább, persze Toroczkai László még végigfuthat tüllszoknyában a Körúton a rohamosztag elől menekülve. Császár Attila az imént élő adásban odarohant egy autóhoz, hogy a bent ülőktől számon…..
végvári 2006.09.23 05:36:16
Titkoszsolgálatnak ilyen amatőr módon lebukni,na meg az amatörség amit a tv- ostrománál csináltak felettébb érdekes idézve a HetiVálaszt:"És jött a többi furcsaság. A Magyar Televízió ostromlóit tehetetlen rendőrség fogadta. Az egyenruhásokat meglepetésként érte az erőszakos támadás, tulajdonképpen egyetlen értelmes intézkedést nem hoztak össze egész éjjel. A székházat védő rendőrök azt mondták: úgy érezték, nincs parancsnoka az akciónak. Más egyenruhások kijelentették, hogy azt a parancsot kapták: ne csináljanak semmit. Holott most már tudjuk, hogy Lasz György, az MTV-t békeidőben biztosító In-Kal Security vezetője bőven a roham megindulása előtt értesítette a hatóságot, hogy nagy balhé lesz. "Az ostromlók 99 százalékban ismert Ferencváros-, Újpest- és Diósgyőr-szurkolók, szinte név szerint ismerjük őket" - nyilatkozta másnap a biztonsági cég ügyvezető igazgatója. Hab a tortán, hogy ezeket a szurkolói keménymagokat folyamatosan megfigyeli a Nemzetbiztonsági Hivatal, magyarán meglepő lenne, ha pont a titkosszolgálatok nem értesültek volna a készülődésről.

A rendőrökkel körített szabad tombolás egyik emlékezetes pillanata egyébként az volt, amikor a spontán marmonkannával érkező demonstrálók vizuálisan valóra váltották a verbálisan beígért fenyegetést, és Budapest tényleg lángolt. A mű kész volt, az alkotó pihent. És elégedett mérleget vonhatott, ha föltette magának a kérdést, hogy ki miként jött ki ebből az egészből.

A Fidesz például rosszul. Máris teljes gőzzel üzemel a Lendvai Ildikó-féle hisztériaüzem, és mossa egyre összébb a balhéra éhes néhány százfős bagázst a választók felét képviselő párttal. Teljesen mindegy, hogy mit mond eztán Orbán Viktor, mostantól ő a csőcselék vezére, az ártatlan rendőrökre támadó csürhe vezénylőtábornoka. Hiller István pedig követeli, hogy a Fidesz mondja le a szeptember 23-i nagygyűlést. Remek ötlet. Hadd gyűljön össze a fővárosban néhány tízezer, nem csak az MSZP-ben, hanem a Fideszben is csalódott keserű ember mindennemű moderálás nélkül."

De még lehetne folytatni egy "megtisztult" ember és az általa vezetett hatalom fimpman fogalmazva igen furcsa ténykedéseit.
Tényleg nem akarnánk semmit sem hozzátenni Hajós András HírTv-ben sugárzott beszédéhez, petícióolvasó hangulat van na, én is fogalmaztam nemrég egyet a világbékéről, meg hogy tarthatatlan, hogy nincs egy rendes csokiautomata az Index szerkesztőségében, fel is olvasom holnap reggel a Mokkában.…..
Mocskos dolog a politika, tudja ezt Fletó is. A májusi kormányülésen ennek megfelelően vulgáris jelzőkkel illette saját kormányának eddigi teljesítményét, és szép sorra bevallott mindent, amit eddig fideszes hőzöngésnek és riogatásnak véltek. Van benne minden: K*rás, sz*rás,…..
végvári 2006.09.22 05:06:46
Élő adásban hagyta el Pokorni Zoltán az ATV stúdióját Kálmán Olga műsorában. A kegyetlen műsorvezető előbb azzal kedvetlenítette el az egyébként galamblelkű Pokornit, hogy mindenáron reagáltatni akarta Orbán Viktor nyilatkozatára, miszerint megindulunk, hujhuj, lóramagyar. Hát ő meg nem akart…..