Regisztráció Blogot indítok
Adatok
la hermandad

0 bejegyzést írt és 153 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A felsorolás szubjektív és természetesen nem törekszik teljességre (elég sok lenne beírni ide több millió nevet, akik leléceltek végleg az idén). Mindenesetre nem tartalmaz politikusokat (pl. Suharto, Jörg Haider, Hua Kuo-feng, Bronislaw Geremek), akikből mindig túl sok van még úgy…..
la hermandad 2008.12.30 09:19:25
Ma szánalmas toplistával lepem meg olvasóimat, hogy megmutassam én is tudok ám ilyet!:) Minden idők 3 legszánalmasabb karácsonyi filmjét mutatom be. Nem mondom, hogy vita nem lesz rajta, de tudjátok minden lista szubjektív.3. Szörnyecskék 1984Ki volt az a hülye , aki anno nem volt oda…..
  Vasárnap délelőtt az ember alszik, aztán ebédel, aztán délután csinál valamit. Na de mit lehet csinálni Budapesten aranyvasárnap délután 4-kor? El lehet menni például vásárolni, de az hülyeség. Az internetet azért találták ki, hogy az okos embereknek ne kelljen a…..
Mint korábban már olvashattátok a Webisztánon, jönnek az iWiW-minialkalmazások. Az Origo Zrt. erről ma adta ki hivatalos közleményét. Ebből a lényeg: 2009-től akár három és fél milliónál is több iWiW felhasználó számára tehetik ismertté külső szolgáltatásaikat a…..
 Látszólag semmi közöm hozzá, hogy ki mire költi a maga pénzét (ha van még): autót, házat vesz, nyaralni megy, vagy éppen alapítványt hoz létre akármilyen céllal. Ez utóbbit tette többek közt Gyurcsány Ferenc, Fazakas Szabolcs, Kapolyi László, Kiss Péter, Kósáné…..
la hermandad 2008.11.10 22:10:35
boka · csaszu 2008.11.10. 22:04:34
Gyurcsány Ferenc Elvtárs- a többi jó
 Tegnap a Jobbik elnöke, Vona Gábor bejelentette, hogy a parlamenti választásokra Mahmúd Ahmadinezsád iráni elnöktől kérnek megfigyelőket: „És nem az ÁVH fog grasszálni a választás napján, hanem az Iráni Forradalmi Gárda! És próbáljon valaki csak egyetlenegy jobbikos…..
 Már találkozhatunk az MSZP néhány tízmillió forintba kerülő eredménykampányának első darabjaival a nyomtatott sajtóban és internetes portálokon. A Beindultunk szlogenű hadjárat kreatívjai láttán a mi megkérgesedett szívünk mélyén is beindult valami. A Reakció a maga…..
la hermandad 2008.09.29 21:32:09
Szilvásy miniszter úr azt akarja velünk elhitetni, hogy a nemzet biztonságára nem az jelent veszélyt, hogy a titkosszolgálat vagy a kormány tájékáról folyamatosan szivárognak ki különféle hétpecsétes titkok, hanem az a veszélyes, hogy az ellenzék kíváncsi a kormány viselt…..
Mandiner blog 54% 2008.09.27 22:00:00
  „Van-e még erő az örökké sértett Dávid Ibolyában, vagy minden a náluk szokásos kizárásos alapon dől el?” - kérdeztük augusztus elején és lőn. De könnyen pirruszi győzelemnek bizonyulhat Dávid Ibolyának, valamint közismert és nem annyira…..
Felmentette a Fővárosi Ítélőtábla azt a rebiszes törzsőrmestert, akit első fokon felfüggesztett börtönbüntetésre és lefokozásra ítéltek, mert a vád szerint 2006. október 23-án eltörte egy megbilincselt, védekezésre képtelen őrizetes ujját. A rendőr fellebbezett, és míg…..
Az év legviccesebb levélváltása címre hajt a VMJ által beküldött kézírásos érdeklődés, majd a Pappas autó erre adott hivatalos válasza. Igazi folklórkincs, tök mindegy, hogy valódi-e, de majd azért igyekszem megtudni. Fent a nyitó levél, hajtás után a válasz és VMJ…..
Sorra-rendre dőlnek ki a csontvázak a különféle szekrényekből. Csak az utóbbi néhány év termése,amelyeknek politikai vetületei is vannak: Kulcsár-ügy, Gripen-ügy, MÁV Cargo, Strabag.  Aztán a kifejezetten politikai természetű balhék: őszödi beszéd, reformkudarcok,…..
 Kiderült, hogy kikkel áll rajthoz a Magyar Demokratikus Charta. Ki hiányzik? Kik a meglepetésnevek? Vannak-e sok-sok Fiatal Értelmiségiek? Esetleg árokásók? A Magyar Demokratikus Chartához eddig csatlakozottak névsora Ádám Zoltán, Agárdi Péter, Ágoston Vilmos, Almási…..
la hermandad 2008.09.07 10:10:14
Mandiner blog Ha a Kocsis hajt 2008.08.22 19:01:00
 A magyar multitalentumok gyöngye, Kocsis István lesz a BKV új vezérigazgatója az Index információi szerint. A BKV-t, amelynek legutóbbi vezetői, Aba Botond és Antal Attila egyaránt a vállalatmenedzsment zsenijei voltak, most egy újabb vezérfotelből vezérfotelbe…..
Kedves Viki!  Most végre tudok írni. Bár ez is hülyeség. Bármikor tudnék írni. Csak ülök itt és bámészkodom. Reggel felkelek és nézek. Aztán nézek és nézek, ha szerencsém van, elmegyek dolgozni, de ott is csak nézek. Közben kajálok valami moslékot. Aztán megint nézek.…..
A forradalmi idők folytatódnak, a reggeli posztban ugyan volt járás, de nem volt szakítás. A délutáni  posztban meg nincs járás, ami különben is távkapcsolat, csak jó nagy pofáraejtés.  Sziasztok! Igen régóta olvasom a blogot és már a kezdetektől fogva volt…..
la hermandad 2008.04.10 15:57:16
 Úgy látszik, Kuncze már a könyv esetleges megjelenése előtt elkezdte koalíciós jegyzetei publikálását. Egy szegedi fórumon úgy emlékezett vissza a kormányülésekre, hogy a kórházi napidíjat ebben a formában szocialista politikusok, Katona Béla, Kökény Mihály, Schvarcz…..
 Levelet kapott szerkesztőségünk. Olvasónk megfejtette a Biblia kódját és az örök élet titkát. A Reakció klerikális tagozata azóta hallelujázik, máris a római zarándoklatot fontolgatják. És nem tudják magukban tartani az örömhírt. Így megosztják mindenkivel ezt a…..
la hermandad 2008.03.28 19:15:02
 A HVG értesülése szerint nettó 200 millót fizet (pályázat nélkül) a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség a TV2-nek, hogy a Jóban-rosszban című sorozat 82 adásában, összesen 164 műsodperc erejéig népszerűsíthesse az uniós pályázatokat. Az NFÜ szerint így a felnőtt…..
la hermandad 2008.03.27 16:42:24
 A március 9-i népszavazás eredménye és az Albert házaspár kilátásba helyezett, TB-mentő referenduma elvonja a figyelmet a harmadik kezdeményezésről. Pedig azt nem kisebb formátumú politikus javasolta, mint a nemzet anyósa, az MSZP frakcióvezetője, 147 szocialista parlamenti…..
la hermandad 2008.03.20 13:35:20
Alant hat beszkennelt oldalnyi tömény, önfeledt szórakozás következik. Lackótól kaptuk a levelet, amiben Maria direkt marketinges lendülettel kínál a postaládával rendelkező magyar állampolgároknak egy -- na máris zavarba jöttem, hogy mit is. Egy "személyre szabott Óriási…..
 A vártnál több nem szavazatt született, ami a liberális politika sikere, vélekedett Kóka János (ahogy azt a Reakciós Jósda előre látta). A HírTV azonban rögzítette Horn Gábor kegyetlenül őszinte véleményét is arról, hogyan kell értelmezni a népszavazási eredményt…..
 1,9 milliárd Ft-ot számlázott a MÁV Cargo privatizációja körül nyújtott szolgáltatásokért egy kis betéti társaság, a Geuronet Bt. A MÁV azt mondja, nem ismeri a céget, az Austria Rail Cargo szerint elsősorban a társaság lobbitevékenységét honorálták. A bt. Hannoverben…..
„Aki uralja a múltat, az uralja a jövőt is; aki uralja a jelent, az uralja a múltat is.” /George Orwell: 1984/ 2007. szeptember 26.: „Az olajügyekkel kapcsolatos kormányzati rendelkezések egyik legfőbb alakítója a PM volt. Arnold Mihály, a VPOP parancsnoka lapunknak…..
la hermandad 2008.02.14 12:16:52
Vagy valami hasonló. Olyan ez, mint amikor először (megjegyzem egyben utoljára) láttam az Akropoliszt: az első pillanatban, sőt az első két percben semmi, mintha valami szimpla kommunista állna dúdolgatva a domb tetején, aztán hirtelen ledermedtem az utca közepén, bután néztem és…..
la hermandad 2008.01.23 01:12:52